Twee Pussy’s van Riot blijven in strafkamp tot ‘einde zitting’

Pussy_Riot_by_Igor_MukhinIedereen heeft het willens nillens moeten horen : drie vrouwen van de punkband Pussy Riot werden tot twee jaar strafkamp veroordeeld in Rusland (2012) nadat ze in de orthodoxe Christus Verlosserkathedraal  in Moskou een kerkdienst gingen verstoren als protest tegen de verwevenheid van kerk en staat in hun land.

Zoals het gaat met de blote tieten lesbiennes (vermoed ik althans) die in kerken en voor Merkel en Putin zijn tieten goedkeurende ogen komen hysterisch staan krijsen en wegblijven uit moskeeën en synagogen, is Pussy Riot er in gespecialiseerd de boel op stelten te zetten waar een gezonde traditionele orde heerst. En dus blijven ze wel degelijk weg van bijvoorbeeld moskeeën in de o zo verdrukte autonome republiek Tsjetsjenië, om zo maar voor de vuist weg een Russische deelstaat te noemen. Gezien de Pussy-meiden een hoofdkap dragen die slechts de ogen (maar ook wel de sensuele lippen) laat zien en de andere ‘edele delen’ van het vrouwenlichaam bedekt, hebben ze met enige vrouwenverdrukking door de islam uiteraard geen probleem. Verdrukt die religie wel vrouwen? Is dat zo? Ik denk, als we het aan deze extreem linkse ‘vrouwen’ vragen het antwoord enthousiast en zwevend van extase “neen” luidt… Euhm… is het mij toegelaten, lieve dames van Pussy-Riot te vermoeden en dus te denken (sic) dat jullie in bijvoorbeeld de USSR nog niet eens één dag hadden samen snode plannen kunnen smeden? Wat is die Putin toch een beest!

De ‘onmenselijk vreselijke dictator’ Putin, zo schildert men deze democratisch verkozen president van Rusland meer en meer af in het ‘Vrije Westen’, is echter niet opgezet met de acties in naam van het feminisme (let wel, feminisme is in niets te vergelijken met vrouwenemancipatie waar ik zelf voorstander van ben) door deze bende ongeregeld. Het past in het kraam van ‘het Vrije Westen’ dat er zo een troep in Rusland Putin en ook de orthodoxe kerk publiek vernedert en belachelijk maakt. In ons (?) ‘Vrije Westen’ is dat tegenwoordig grote kunst. Zie naar wat kusten-aars als Jan Fabre en tuti quanti allemaal met ons belastinggeld mogen uitspoken: om te kotsen! De acties van deze wijven – lees het maar als scheldwoord – passen helemaal in dat kader. Het zijn kotsmisselijke acties van al even kotsmisselijke wijven.

Als deze dames niet akkoord zijn met de orthodoxe kerk, wat gaan ze dan toch zoeken in een eredienst? Mij zal je ook niet in een moskee tijdens een vrijdagviering de boel zien op stelten gaan zetten. Hoe ik ook tegen die religie ben, mocht ik zo een dienst bijwonen, zal ik mijn manieren houden en mijn protest elders en anders uiten. Ach ja, wijven van dit soort zijn helaas tot niet veel beter in staat. Ze missen de intelligentie om verstandig en gefundeerd protest te laten horen. Ze weten wel de wereldpers achter hen te krijgen en dat? Dat is o zo verdacht dat het er af druipt dat er vuile politiek van de VS en konsoorten achter zit. Intriest is het en het is maar goed dat die twee madammen de twee jaar strafkamp die ze in beroep bevestigd zagen in juli 2013, ook moeten uitzitten. Het is ‘leuk’ dat de rechter het argument ‘we leren toch niks van deze straf dus laat ons maar vrij’ simpelweg van tafel veegde. Er is nog recht in Rusland. Goed zo.

10 comments

 1. Inhoudelijk kan ik het volgen, maar ik zou er minder aandacht aan besteden. Dood zwijgen van dat soort mensen is het enige antwoord dat passend is.

  Maar de schrijfstijl moet wat worden aangepast, een leesteken is niet onbelangrijk en de schrijver moet proberen van niet alles in één zin proberen te zeggen ;-).

  Zie het als opbouwende kritiek !

 2. In een moskee zouden ze letterlijk doorgegeven worden en dan komen ze er met twee jaar herstel er niet van af, als er overigens dan nog iets te herstellen zou vallen.
  Hun keuze voor twee jaar staatsverzorging is dus heel duidelijk.

  ( KNIP – geen taalnazisme)

  1. In een Synagoge evenzeer , dan zou het immers “antisemitisch” verklaard worden en begrijpelijk !

 3. Akkoord dat de actie van Pussy Riot ongepast was, maar het is wel ZEER grotesk en waanzinnig om die grieten daarvoor twee jaar (!) strafkamp als straf op te leggen!!!

  1. Twee jaar strafkamp is een goede straf voor die ontaarde dellen.
   Als (KNIP) ben ik zeker geen pilaarbijter maar wel de eerste om te pleiten voor het herstel van “eeuwige waarden” als deugdzaamheid, werken, eer, trouw, soberheid, respect….
   We moeten af van alle vormen van “verwestering” (waarvan pussy riot slechts één van de talloze vormen is net zoals MTV, multikul, politieke correctheid… )

   1. Ik geef u 100% gelijk dat de oude waarden zoals trouw, respect, eer, trots,enz dringend moeten terugkeren.
    En ja, de moderne kunst van tegenwoordig is enkel goed om op het stort te gooien. Ik ben er trouwens van overtuigd dat Jan Fabre geestesgestoord is en best zou opgesloten worden in een psychiatrische instelling.
    Alleen ben ik niet akkoord met de keiharde aanpak van dissidenten…

  2. Neen die Dulle Grieten verdienen “lik op stuk” !

 4. Met de inhoud ben ik het eens met de stijl niet.
  Hilde.

  1. Inderdaad. Deze stijl van artikels zouden ze zelfs bij AFF plat en vulgair noemen. Als React niet een minimum aan stijlvoorwaarden invoert zal het nooit serieus genomen worden…

 5. TERECHT ! Zouden ze hun SCHANDALEUS blasfemisch optreden in een Christelijk Kerk ook gedurfd hebben in een Synagoge of in een Moskee ????? NATUURLIJK NIET, dat zou immers als “antisemitisch” of “islamofoob” geïnterpretteerd kunnen worden door politiek-correct gehersenspoelde PoCo’s en “christofoob” staat immers discriminatoir niet in het PoCo-woordenboek met de sossenrode kaft, waar enkel de Linkse kant van de bladzijden bedrukt is. Op de webstek van het C.G.K.R., die de arrogante pretentie hebben “diversiteit” te promoten en “discriminatie” te willen tegengaan, gaat u onder ZOEKEN bij invullen der noties “antisemitisch” en “islamofoob ” een tsunami aan verwijzingen krijgen binnen hun eigen webstek. Indien u echter “christofoob” invult dan komt er GEEN ENKELE verwijzing naar enige artikel op hun webstek !!!!!! Zo politiek-correct SELECTIEF en discriminatoir gaan die volkomen OVERgesubsidiëerde ambtenaartjes van het C.G.K.R. om met wat ZIJ wanen wat “diversiteit” en “discriminatie” zou zijn ! Doe het experiment, plankzeil naar hun webstek , vul onder ZOEKEN de noties ; “christofoob” , “islamofoob” en “antisemitisch” in en doe uzelf verbijsterd staan hoe “christofoob” DISCRIMINATOIR , quasi negationistisch politiek-correct weggetoverd werd door die ambtenaartjes die de vermetele pretentie hebben zichzelf, partijkaart in de Linkse broekzak, de onbestaande Vierde Macht te wanen !!!!!!!!!! Hoe dikwijls werden al op die sossenrode propagandatoeter S.R.T. op “satirische”(sic) wijze iconen uit de Christelijk religie geridiculiseerd in schril contrast met iconen uit de Joodse of Mohamedaanse godsdienst , want dan zou het immers gestigmatiseerd worden als vermeend, beweerd “antisemitisme” of “islamofobie” door PoCo’s ! Maar bij “christofobie” horen ze het kennelijk niet in Keulen donderen maar nog veel verder, in Vladivostok !!!!!! Een parlementair zou Madame Non, onder wiens paraplu het C.G.K.R. schuilt, eens over die minstens in perceptie verkerende DISCRIMINATIE kunnen doen buigen en om rekenschap vragen ! En ik bedoel hiermee geen politieker van de herschilderde “katholieke”(sic) CVP !

Comments are closed.