Pedofilie en de groene beweging, meer dan slechts wat ‘beweringen’

react2Het behoeft geen betoog om de band tussen pedofielen en de ‘groene beweging’ overal in Europa te duiden. Ze waren er per slot van rekening zelfs trots op. De ‘seksuele bevrijding’ van kinderen werd het genoemd. In het huidige tijdsbestek proberen de groenen, tevergeefs, wat afstand te creëren.

Dat is  lastig, want tot een paar jaar terug werd de neiging tot seks met kleine kinderen met de mantel der liefde bedekt. Zo had Groen Links in Nederland bijvoorbeeld van 2003 tot 2006 een travestiet als voorzitter genaamd Herman Meijer. Die pleit voor de afschaffing van de leeftijdsgrenzen in de zedenwetgeving en zelfs het geheel afschaffen van die wetgeving. Kort samengevat: seks met een kind van vijf moet kunnen.

Een andere beruchte politicus was Brongersma van de PvdA (de Nederlandse Sp.a). Hij schreef er een aantal boeken over met als rood-groene draad: seks met kinderen, waarom niet? Zo zijn er nog legio voorbeelden waarin de symbiose tussen pedofielen en de groenen duidelijk(er) wordt. Gelukkig is Groen Links geen factor van betekenis meer in de Nederlandse politiek, maar dat is ooit anders geweest.

Ook in Duitsland wordt de rekening gepresenteerd, al is het al jaren te laat. De schroom om kritiek te uiten op Die Grünen schijnt voorbij te zijn. Steeds meer media volgen elkaar op met kritische stukken. Steeds meer ooggetuigenverklaringen worden opgetekend. Die Grünen, kinderen van de mei ’68 generatie. De mensen die geloofden in volledige vrijheid, anti-autoritair, geweldloosheid, één zijn met de natuur. Leefgemeenschappen werden opgericht waar alles werd gedeeld. Ook de kinderen…

Dat het delen van kinderen geen uitzondering was bij een leefgemeenschap van Grünen blijkt uit de vele verhalen die nu boven komen drijven in de media. De deksel is van de pot in Duitsland. Ook één van de oprichters van Die Grünen doet nu een boekje open. Al bagatelliseert hij de macht van de pedofielen binnen de partij in de eerste jaren, hij bevestigt wel hun deelname hieraan.

Saillant detail: de fractievoorzitter van de Europese groep waar de N-VA aan deelneemt, Daniel Cohn-Bendit, wordt ook nog besproken. Wanner de vraag gesteld wordt of de uitspraken over seks met kinderen slechts provocatief bedoeld waren van Cohn-Bendit, krijgt men dit antwoord van zijn geestverwant en vriend uit die tijd:  “Ich war damals ja auch als Student in Frankfurt, als Cohn-Bendit und Joschka Fischer da waren. Ich habe an denselben Demonstrationen teilgenommen. Und ich muss sagen: Ich glaube Cohn-Bendit kein Wort, wenn er seine Äußerungen zum Sex mit Kindern heute als Provokation, als reine Theorie hinstellt.”

Met groenen in de buurt: houd uw kinderen binnen!

7 comments

 1. Volgens de islam was de lievelingskleur van Mohammed groen. Daarom zijn de groenen vol lof voor hun kleurgenoten en hun levensstijl.

 2. Een gifGROENe oude gok lust dus wel een GROEN blaadje !

  1. U bedoelt zeker ; ” een gifGROENe oude BOK , lust ook wel een GROEN blaadje” , kijk nu is het wel “ecologisch verantwoord”(sic) om het in PoCo-new speak uit te drukken !

 3. Er is een tijd geweest (niet zo heel lang geleden…) dat wen wel wist hoe om te gaan met dergelijke asocialen en ontaarden.
  De groenen (in feite bloedroden) staan voor de totale decadentie en ondergang van de samenleving. Bestrijden is noodzaak !

 4. Als men de opvattingen van die groenen stelt tegenover die van de islam, zou men verwachten dat die zgn. ‘progressieven’ tegen de islam zouden ageren. Maar nee, in tegendeel.

 5. De gróóóte denker, filosoof en ‘eticus (!) Etienne Vermeersch verdedigde in de ’80-er jaren ook pedofielen.
  Toen hij recent met zijn toenmalige teksten en uitspraken werd geconfronteerd verklaarde hij doodleuk dat zijn visie hierop veranderd was wegens ‘vooruitschreidend wetenschappelijk inzicht’.
  Prutsen aan en met kinderen, daar is ‘ooruitschreidend wetenschappelijk inzicht’ niet voor nodig. Dat is een kwestei van gezond verstand en een geestelijke gezonde moraal.
  Afstand nemn van pedofilie en eerdere uitspraken of daden is voor veel van zulke types gewoon een kwestie van meedraaien met de maatschappelijke wind.

Comments are closed.