19 nationalisten vandaag voor de rechtbank vanwege het bezetten van een PS-gebouw

occupationsolferinoDe socialisten in de regering? Laten we als nationalisten hun kantoor eens bezetten en een spandoek over de balkonrand hangen met de vraag om het ontslag van die regering. Dat is wat Génération Idéntitair moet gedacht hebben op 26 mei van dit jaar. En dat deden ze dan ook.

De operatie in Parijs was meer dan geslaagd en werd zelfs volledig op video vastgelegd. Prachtige beelden van enkele moedige jongens en meisjes die het desastreuze beleid van Hollande meer dan beu zijn. Socialisme is dodelijk voor een Franse en Europese toekomst en daartegen kan niet genoeg geprotesteerd worden. Bij ons in Vlaanderen blijft het bij ‘internetwoede’ en stoer gedrag op de sociale media, in Frankrijk en andere Europese landen trekt de jeugd er nog wel degelijk op uit.

Helaas voor 19 actievoerders volgt vandaag het verdict van hun actie. Nadat zij vlak na de bezetting van het PS-gebouw in Parijs al 54 uur vastzaten in de Franse cel en na 2 maanden onder gerechtelijk toezicht te hebben gestaan, moeten ze vandaag voor de rechtbank verschijnen.

occupation

Wat een verschil met de behandeling van de berovers van de treinramp-slachtoffers enkele dagen geleden, of de vreemdelingen die Trappes dagenlang onder hoogspanning zetten na een simpele identiteitscontrole van een vrouw in burka. Massale rellen en vandalenstreken, maar slechts 2 arrestaties. De Identitairen hebben niets vernield, hebben geen geweld gebruikt, maar wél 19 arrestaties plus een rechtszaak.

Het Franse gerecht maakt zichzelf hiermee ongeloofwaardig. Maar we kennen het fenomeen maar al te goed. De Nederlander Bart Croughs beschreef het perfect in zijn boek ‘In de naam van de vrouw, de homo en de allochtoon – Het geloof der intellectuelen’: “Voor het gemak zijn [vervolgens] alle blanken schuldig verklaard. Om dit te kunnen doen is uiteraard wel een racistische inslag vereist. De leer van het racisme is dan ook erg populair in progressieve kringen – ondanks alle heftige uitingen van het tegendeel.”

Uiteraard steunt Rechts Actueel alle 19 beschuldigden in deze rechtszaak. Sowieso volgen we deze op de voet. Wat we al kunnen meegeven is het feit dat de supporters van de ’19 van Solferino’ de rechtszaal niet mogen betreden, of alleszins slechte enkelen van hen. “Er is immers geen plaats genoeg,” aldus een medewerker van de rechtbank, waarna een horde journalisten plots wél de rechtszaal binnen gaat…

Bekijk hieronder het filmpje van de actie:

One comment

  1. dit systeem is anti blank.. dat weten we al jaren..

Comments are closed.