Albert en Paola winnen elk jaar de Euro-Millions

albertpaolaeuromillionsZoals bekend slaat Albert als koning smadelijk op de vlucht omdat hij een mediatiek en pijnlijk proces aan zijn been heeft van zijn bastaarddochter Delphine, die terecht haar deel van het Seksen-Coburgh-fortuin wil.  In ruil krijgen we Philippe de taaie die een missie heeft: de bestrijding van het Vlaams-nationalisme. Laat hem maar komen. Intussen valt Vlaanderen terecht nog eens achterover van de bergen en bergen belastinggeld die de stelende eksters van Laken blijven opstrijken, met de zegen van SP.a-CD&V-VLD. Liefst 13 miljoen euro per jaar steken de schurken op zak…

Maar wie zijn schuld is dat? Die van de Vlamingen.  Want ook volgend jaar zullen er nog altijd Vlaamse idioten zijn die SP.a, VLD, CD&V of Groen stemmen…  Het moedigt intussen wel de Vlaamse huisvlijt aan, getuige deze leuke illustratie van Albert en Paola die de champagne laten knallen omdat ze zogezegd de Euro-Millions-loterij winnen. Geen slecht beeld, want Albert zal tot aan zijn dood elk jaar 950.000 euro blijven opstrijken. En dat met een fortuin dat al op minstens een miljard euro wordt geschat…  Elk jaar opnieuw knalt in Laken de champagne, op uw kosten.

3 comments

 1. Samenvattend ; naast een MASSA DOMME kiezers (zie de verkiezingsresultaten keer op keer) bezit pelgie een MASSA IDIOTEN die zich vergapen aan een POPPENKAST.
  De hoofdrolspelers zijn een anachronisme uit het verleden die onwaarschijnlijk veel belastingsgeld stelen, let wel ik schrijf STELEN want hun relevantie tot enig maatschappelijk nut is ZERO (of NUL wie dat beter begrijpt).
  De IDIOTEN die pro POPPENKAST zijn kwaken steeds (als de STELENDE eksters ter sprake komen) : “ja maar een president kost net zo veel of nog meer…”, het is hun goed recht om te liegen, zelfs een verdachte bij de politie heeft het recht om te liegen dus dat is het probleem niet.
  Maar het is de taak van de politieke partjen die paal en perk moeten stellen aan de STELENDE eksters en de IDIOTEN duiden dat een president 1 DEMOCRATISCH verkozen wordt, 2 zijn bloedverwanten in tegenstelling tot de STELENDE eksters GEEN FRANK krijgen en 3 de werkingskosten (lees belastingsgeld) zo goed als volledig transparant zijn, dit in tegenstelling met de STELENDE eksters die alle middelen gebruiken die de staat ter beschikking heeft.
  De rechtoplopende spermacel die van zichzelf verklaard dat hij “geen gemakkelijke is” en zonder omwegen stelt dat hij het Vlaams Blok (nu Het Vlaams Belang) zal bestrijden is het archetype wat waals, pelgisch, ondemocratisch en afstandelijk betekend, de IDIOTEN die zich te pletter lopen om die spermacel te zien, horen of weet ik wat zijn dus hun naam waardig : IDIOTEN.
  Ik zal besluiten met de simpele leuze van een republikein : leve de republiek.

 2. En zelfs ZONDER een formulier in te vullen en te spelen , gewoon omdat ze in een tricolore wieg gelegen hebben en tricolore suikerbonen bij hun doopsel legden !

Comments are closed.