Mig-35_Russian_Fighter_JetUit Rusland zijn bijzondere beelden opgedoken van een overvaller die denkt aan een jong meisje een gemakkelijke prooi te hebben en haar telefoon uit haar handen grist. Dat loopt even anders af dan hij verwacht… Mooi zo! Russische dames: geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken.

http://www.telegraaf.nl/tv/opmerkelijk/21738962/__Meisje_slaat_telefoonrover_knock-out__.html

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “(VIDEO) Russisch meisje mept en trapt overvaller tegen de grond”

  1. Georges Pauwels

    Fantatstische meid

  2. Sluit de tricolore staatskundige fictie KROMstaat B. in mei 2014 !

    Zo hoort het . In ons politiek-correct gedegenereerd land zou één of ander gauchistisch advokaatje van één of andere “Linkse Liga vd Rechten vd CRAPULEUZE Mens” middels politiek-correcte alchemie, eigen aan hun OMGEKEERD PoCo-wereldbeeld , het bestolen, zelfverdedigend meisje als “gewelddadige dader” beschouwen en de rover als “slachtoffer” ! Politiek-correct gezien moest de bestolen vrouw de politie bellen met andermans GSM, enkele uren ter plaatse wachten tot de Politie kan komen wegens teveel werk en dan PAS aangifte doen, uiteraard nadat de rover de GSM reeds verkocht had !
    De kranige dame zou bij ons nog veroordeeld worden tot grote schadevergoeding voor permanente schade aan het knikkerzakje en de joy stick van de rover, zo gaat dat nu eenmaal in een tricoloor PoCo-ontaard land !

Trending

%d bloggers liken dit: