zimmermanIn de VSA is George Zimmerman vrijgesproken van doodslag in de tweede graad. George Zimmerman was iemand die zich engageerde in de buurtwacht. De 17-jarige Trayvon Martin, een zwarte, liep rond in zijn buurt en provoceerde Zimmerman. Hij schold hem uit met typische scheldwoorden naar een blanke of latino toe, waarop Zimmerman en Martin ruzie kregen. Martin viel Zimmerman aan, die gewapend rondliep, zoals wettelijk toegelaten, waarop beide vielen en Martin Zimmerman verder fysiek aanviel. Volgens getuigen die de vechtpartij van dichtbij zagen had Martin het hoofd van Zimmerman vastgegrepen terwijl ze op de grond lagen en dit meerdere keren tegen de grond geslagen. Hierop loste de bedreigde Zimmerman een schot dat Trayvon Martin doodde. “Stand your ground”, het wettelijke principe waarbij men zich tegen een fysieke aanval  mag verdedigen, desnoods met dodelijk geweld, was hier duidelijk van toepassing. Tot bleek dat de progressieve media Zimmerman te blank vonden.

De hysterie was zoals vaker groot. Trayvon Martin was een halve heilige geworden. Zelfs president Obama zelf kwam zich moeien met de zaak en stelde dat “Trayvon Martin de zoon was die hij nooit heeft gehad“. Dat een staatshoofd zich uitspreekt over een lopende zaak en een zodanig emotioneel geladen uitspraak doet, die het vermoeden van onschuld in gevaar brengt, is ongehoord. Zeker toen bleek dat Trayvon Martin op het moment van de schietpartij THC in zijn bloed had, wat gebeurt door het roken van joints, en volgens meerdere getuigen uit zijn omgeving zich ophield met krapuleuze bendes. Op zijn Facebook-profiel en andere sociale media kon men ook allerlei minder flatterende dingen vinden. Zo had zijn Twitter-account de naam “NO_LIMIT_NIGGA”, een account die ondertussen mysterieus van het internet is verdwenen. De media negeerden dit en verkozen liever om de beste foto van Martin te zoeken en die te plaatsten naast de foto van Zimmerman na zijn arrestatie, waardoor men dit krijgt:

Een typische vorm van manipulatie. Links een mooie foto van een jongen die op en top verzorgd lijkt te zijn. Rechts een foto van een man in een gevangenisplunje, niet verzorgd geschoren, die zo uit een misdaadserie gelopen lijkt te zijn. De realiteit is echter anders. Dit komt dichter in de buurt:

Of dit:

Tijdens het proces specialiseerden de progressieve media zich in het negeren van feiten. Toen bleek dat Martin Zimmerman had aangevallen en niet omgekeerd, begon men liever te spreken over de achterstelling van zwarten. Men ging zelfs analyseren hoe ‘blank’ Zimmerman is. De discussies die daaruit volgden in progressieve media zouden niet misstaan hebben in neonazi-milieus. “Wanneer kan men immers spreken van een blanke?”  en “Latino’s, is dat een ras?” en “Latino’s kunnen zwart, blank, aziatisch of een mengeling zijn”. Sommigen merkten op dat vanwege zijn naam hij zelf “joods bloed” zou kunnen hebben. Stuk voor stuk uitspraken en analyses van linkse personen. Indien rechts zich op deze manier zou uitspreken, zouden de media moord en brand roepen over racistische visies op de wereld terwijl ras volgens hen niet bestaat. Uiteindelijk zou CNN de hele kwestie “oplossen” door hem een “White Hispanic” te noemen. Een term die ter plaatste verzonnen werd. Immers, bij CNN werkt de Cubaans-Amerikaanse journalist Rick Sanchez die zichzelf nooit een “White Hispanic” heeft genoemd, laat staan dat hij ooit door zijn collega’s zo genoemd werd.

Ondertussen is Zimmerman vrijgesproken vanwege de enorme bewijslast die zich opgestapeld heeft in zijn voordeel. Het enige wat overblijft van de aanklacht is de bewering, zonder fundering, dat het om een racistische daad ging. De National Association for the Advancement of Colored People (NAACP) riep direct na de vrijspraak moord en brand. Zij willen immers dat de staat nu een klacht indient wegens de schending van “burgerrechten”. Het burgerrecht “recht op leven” is immers geschonden door Zimmerman, wat dubbel zo erg is volgens de NAACP in de context dat Zimmerman blanker is dan Marvin.

Uiteraard konden de Vlaamse media niet achterblijven. De Morgen maakt er het volgende van in dit artikel: “In de VS is het incident van meet af aan opgevat als racistisch gemotiveerd. Huidskleur zou een doorslaggevende rol hebben gespeeld bij de confrontatie tussen de halfblanke latino Zimmerman en de zwarte Martin.” Los van het feit dat De Morgen hier volledig voorbijgaat aan feiten zoals het drugsgebruik van Martin net voor de feiten en het feit dat volgens alle getuigen Martin Zimmerman aanviel, is het gebruik van de term “halfblanke latino” ronduit belachelijk. Met latino doelt men in de VSA meestal, tot de hysterie rond deze zaak, een persoon van Spaanse afkomst. Halfblank lijkt een redenering die niet zou misstaan in bepaalde rassenanalyses uit het verleden. Zijn Zimmerman’s kinderen, indien hij trouwt met een vrouw met blanke ouders, dan 75% blanke latino’s? Of zijn het dan 25% latino blanken? Maar indien Zimmerman kinderen heeft met een vrouw die zelf 50% “halfblank” is, hoe kunnen we de kinderen dan klasseren?

Samengevat, de zoveelste hysterische opklopperij van een rechtszaak die, indien het tussen twee zwarten, twee blanken of twee latino’s ging, snel opgelost zou zijn. Na de vrijspraak van Zimmerman waren er, uiteraard, protesten met het nodige geweld. Wanneer de uitspraak immers niet is wat sommige willen, dan moet men maar de uitspraak veranderen. Kijk maar naar de rechtszaak tegen OJ Simpson.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

9 reacties op “Zimmerman, Trayvon Martin en de rassenwetten van de Morgen”

 1. En hoeveel blanken zijn er in de tussentijd van het voorval en de vrijspraak verkracht, beroofd en/of afgemaakt door zwarten?

  Maar ja, dat is geen nieuws natuurlijk. Die tellen niet. De slachtoffers hebben de verkeerde kleur…

 2. Wettige ZELFVERDEDIGING !

  “Stand your ground” OOK tegenover aanvallers afkomstig uit politiek-correct OVERbeschermde minderheden !

  1. Vlaamse blokkendoos, Kiel

   Dat heeft de Blokkendoos en de rest van het lakse PoCo-Systeem Dhimmi’s dus NIET gedaan want ze zijn uit schrik laffelijk afgedropen en wuiven niet alleen met de witte vlag maar betalen de overwinnende Hoofddoekjes-militie en hun escorterende ,supporterende Mohameds nog een gratis uitstapje eind Augustus als vrijwillig afgestane “oorlogsbuit” !
   BE-SCHA-MEND !

 3. Wettelijke ZELFVERDEDIGING !

  “Stand your ground” !

 4. Meest ergerlijk is dat die Zimmerman wordt gezien als een blanke terwijl hij helemaal niet blank is.
  Zimmerman is een “zambo” een mix tussen een Indiaan en een negroïde. Die paar druppels Duits bloed laten we buiten beschouwing vermits enkel zijn naam hieraan herinnert.
  Feitelijk zou Zimmerman het perfecte symbool kunnen zijn voor melting pot Amerika, ware het niet dat personen die nog net ietsje donkerder zijn blijkbaar nog een trapje hoger staan in de sociale rangorde.
  Of hoe het niet-racistische land bij uitstek toch erg raciaal denkt.

 5. HetVlaamsGedrang

  Als in de komende weken ettelijke Euro-Amerikanen het leven laten bij wraakoefeningen in naam van ‘social justice’ – moordpartijen die ongetwijfeld nooit het lokale nieuws weten te overstijgen – dan weten we waar de verantwoordelijken te vinden. De progressieve media in Amerika hebben bewust de feiten verdraaid, NBC ging zelfs zo ver dat het knipte in de audio opname van het eerste telefoongesprek tussen Zimmerman en de politie om het publiek te misleiden en de indruk te wekken dat we hier met een ‘hate crime’ te maken hebben. De journalisten in kwestie weten goed genoeg welke impact hun leugens hebben, de ‘liberal media’ sturen bewust aan op rellen. Ze willen de druk van de straat. En het is schandalig hoe de zwarten zomaar partij kiezen voor “hun” crimineel en nu Zimmerman naar het leven staan.

 6. Beware, there are no greater racists thab leftish anti-racists! Let op, er zijn geen grotere racisten dan linkse anti-racisten! Anti-racisme is de ergste vorm van racisme die men kan bedenken.

 7. BLANKwitje , zuster van Sneeuwwitje

  In ons apeland zou deze wettelijke zelfverdediging politiek-correct verdraaid worden tot (imaginair) “racisme”(sic) vermits het slachtoffer immers NIET blank is ! Dat is toch de ENIGE politiek-correcte voorwaarde om van “racisme”(sic) te kunnen gewagen in geval van politiek-correcte TWEEZAKKERIJ “recht”(?)spraak ! U kunt onze tot Lobbycratische Scheefstaat ontaarde “democratische rechtstaat” vonnissen in het stemhokje in mei 2014 en nadien aan de eigen tricolore galg laten bengelen in Vlaanderen Vrijstaat, die er ongetwijfeld komen zal vermits de triclore regeringsvormingsonderhandelingen “hopeloos” (allez bij manier van spreken want hoopvol) zullen vastlopen en verzuipen in tricoloor drijfzand na NOG langere onderhandelingen dan het vorig wereldrecord !

 8. Er is helemaal niet “duidelijk sprake” van Stand Your Ground. Wie het proces heeft gevolgd zal weten dat dit principe ook niet ter sprake is gekomen! Dit was simpelweg het recht op zelfverdediging.
  Alle heisa rond Stand-Your-Ground komt van pro en contra bewegingen en hun respectievelijke media.

  Dit is geen fout in een nuance, het is gewoon een foute bewering! De volgende keer grondiger aub!

Trending

%d bloggers liken dit: