zig3Je bent boer en je werkt wat op je veld. Rijden daar plots een rits mercedessen het veld op. Achter deze mercedessen hangen woonwagens. Vervolgens word je door de eigenaars, Roma-zigeuners, gevraagd uw eigen veld te verlaten. Het overkwam een agrariër uit Zemst.

De reden van het plotse bezoek was een zieke zigeuner. De Roma’s wilden veertien dagen blijven om de man/vrouw te laten uitzieken. De burgemeester liet de zigeuners drie dagen blijven en verplichtte hen daarna op te krassen op straffe van een dwangsom van 500 euro per nacht. Momenteel is deze verhuis bezig. Normaal richting Gent, zoals afgesproken, maar de karavaan vertrok richting Kust, waarschijnlijk naar Nieuwpoort of Oostende.

zig4

zig2

zig

zig3

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

14 reacties op “Komen en gaan van Roma-zigeuners in Zemst”

 1. EigenVolkse PoCoFoob

  Wildkamperen van zigeuners is zowel in strijd met het Veldwetboek als met de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening ! Ethnische minderheden positief discrimineren uit vermeende “verdraagzaamheid”(sic) is dan ook politiek-correct gecamoufleerde PERMISSIVITEIT die het PoCo-Systeem massaal pleegt. Dit land gaat kapot aan politiek-correcte “verdraagzaamheid”(sic) ten koste van de immer en overal door het PoCo-Systeem DISCRIMINATOIR achteruitgestoken ethnische meerderheid ! DENK ERAAN IN HET STEMHOKJE VOLGEND JAAR IN MEI ! Zodat de met tricolore plakband en verroeste pinnenkensdraad aaneengeklitte staatskundige FICTIE Belzjike eindelijk kort eindelijk daarna barsten zal samen met haar PoCo “verdraagzaamheid”(sic) wegens hopeloos vastgelopen onderhandelingen tot ONMOGELIJKE regeringsvorming;

 2. Vrees niet, alras zal het Avondland wederom agrArisch zijn!

 3. Marleen Leonard

  Mr of Mvr Vercraye , waarom gaan ze niet naar een kampingplaats ? Als ik ziek ben en mijn buur heeft een grote tuin, mag ik dan ook mijn buur verjagen en met mijn familie daar kamperen?; Ik ben wel akkoord dat ze gaan kamperen op het privaat domein van de koning,.

 4. patrick stevens

  van waar komt al dat geld voor die dure wagen? 2 keer raden!

  1. Eén keer raden volstaat !

 5. Omdat “je veld” misschien dient om groenten te verbouwen, je dagelijks brood te verdienen ?!?
  Niet iedereen kan leven van de”hemelse dauw” !!!

 6. Lustig is het zigeunerleven….

 7. Valere Oversteyns

  @vercraeye; iemand met iets of wat ervaring van ‘den buiten’ ziet met één oog dat de zwerm zigeuners zich midden een reeds bijeen gereden hooiveld hebben genesteld, een hooiveld dat dus klaar ligt om verpakt en gestockeerd te worden als wintervoeder en verkeerdelijk als ‘Camping Cosmos’ werd aanzien!… De ‘agrariër’ (sic) in kwestie moet zich dus maar plooien naar de willekeur van de goegemeente om zijn hooiveld ondertussen 14-dagen aan mogelijke regen en onweer weg te laten rotten met de stok achter de deur als racist in Zemst bestempeld te worden! Als dat geen geldige reden is mijnheer Vercraeye!

 8. Waarom ze niet gelijk verjaagt?

 9. Waarom die zigeuners niet 14 dagen op je veld laten verblijven ?

  1. Klokken van Roma

   Mag ik 14 dagen met mijn caravan op uw hof komen staan ZONDER uw voorafgaande instemming ? “Huisvredebreuk” heet het wanneer men zonder voorafgaande instemming iemands eigendomsrecht schendt !

   1. Jean Marie TYTECA

    Misschien kan “vercraeye” zijn adres bekendmaken en kunnen we zonder problemen 14 dagen zonder GAS-boete bij hem kamperen. De opruiming nadien op zijn kosten natuurlijk.

  2. Zeker weten!

   Ik stel voor dat u nu direct uw naam en adres geeft aan deze arme slachtoffertjes. Dan kunnen zij alle bij u thuis intrekken. Je gaat die arme stumpertjes toch niet in het veld of de tuin laten leven? Leg er een paar te slapen in de slaapkamer van uw kinderen. De blanke kindertjes MOETEN leren wat verrijking is, en hoe geweldig het niet is. Als ze niet akkoord gaan noem je ze gewoon racist. Dan is dat direct opgelost!

   Vergeet ook niet om deze arme stakkers wat centjes toe te stoppen. Laat ons zeggen de helft van uw totale inkomen. Tenslotte; U bent toch geen haat dragende racist zeker?

   En als ze niet meer willen vertrekken? Laat ze gewoon blijven. Uw huis is dan ook hun thuis. Alleen racisten en natzies, weigeren hun weelde te delen met kleurrijke vreemdelingen.

  3. Omdat wij OOK niet mogen wildkamperen op andermans’ perceel en OOK op een betaalcamping moeten gaan staan ? Waarom altijd om het even welke meerderheid politiek-correcte achteruitsteken, discrimineren, ten voordele van om het even welke minderheid ? “Alle Belgen gelijk voor de wet” ?????? Neen, Eigen Volk wordt steeds gediscimineerd door het ontaard PoCo-systeem !

Trending

%d bloggers liken dit: