Maar 1 immigrant…

2013_waterOp dit ogenblik loop er langs de Vlaamse snelwegen een campagne tegen zwerfvuil. De boodschap is duidelijk: vele kleine vuiltjes maken een hele grote berg afval. Een terechte campagne die inspeelt op het zelfbewustzijn van de burger.

Rechts Actueel sluit dan ook graag aan bij deze logica en ontwierp een gelijkaardige affiche met een even duidelijke boodschap. Uiteraard is de affiche een parodie op de originele campagne-affiche van de Vlaamse overheid, maar dat maakt de boodschap niet minder ernstig.

Parodie-Slechts

2 comments

  1. Er ligt een enorm potentieel vreemdelingen klaar om het zwerfvuil in Vlaanderen aan te pakken.In de asielcentra zitten duizenden economische vluchtelingen te wachten op asiel..Deze gasten krijgen gratis kost en woonst, gratis medische” verzorging en zakgeld.Alles wordt betaald door de brave Vlaamse belastingbetaler die werkt.Deze asielzoekers hangen de hele dag rond zich te vervelen van het niets doen..Ze hangen rond in de steden en gemeenten.Sommigen houden zich bezig met diefstallen.Waarom kan men deze mensen niet verplichten de autowegen te onderhouden van het zwerfvuil in ruil voor alles wat ze hier gratis krijgen? Degenen die dat weigeren kunnen dan onmiddellijk terug vertrekken naar hun land van herkomst.omdat ze dan zeker een asielaanvraag niet verdienen.

  2. Er waren al zelfs TWEE van die EENmalige “regularisatie”campagnes ! Dat is immers politiek-correcte rekenkunde : ” 1 + 1 = 1″ ! De DERDE van die nog te volgen “EENmalige” campagnes kunt u beletten in het stemhokje in mei 2014 als u er voor zorgt dat BELGIE BARST en het gedegenereerd PoCo Systeem er nogmaals geen voor die bewuste datum pleegt !

Comments are closed.