vp bomDe Vlaams-nationalistische en Heel-Nederlandse beweging Voorpost twijfelt er niet aan dat niemand ons zal verdenken van enige sympathie voor de belgische koning Albert II. Wij hebben er door de jaren dan ook een trotse traditie van gemaakt bij officiële bezoeken van hem of andere leden van de Lakense kliek aan onze Vlaamse steden een stem van protest te laten horen. Protest tegen het belgisch koningshuis als ondemocratisch en wereldvreemd symbool van de belgische staat, protest tegen de belgische staat als anti-Vlaams en on-Vlaams machtsinstrument, protest vòòr een onafhankelijk Vlaanderen.

Wij zullen dat ook blijven doen, ondanks het feit dat officiële bezoeken van het hansworstenhuis al jaren steevast op weekdagen plaatsvinden in de hoop op die manier niet al te veel protest van Vlaams-nationalisten te ontmoeten.

Wij zouden ons echter véél liever met andere zaken bezighouden en zijn van oordeel dat de koninklijke poppenkast Vlaanderen al veel te lang heeft bezig gehouden. Wat ons betreft mag het aftreden van Albert II dus ook meteen het opdoeken van die poppenkast tot gevolg hebben.

Dus graag géén opvolgers meer. Genoeg is genoeg!

Johan Vanslambrouck
Voorzitter

Nick Van Mieghem
Actieleider

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Voorpost: “Belgische koning Albert II treedt af, vervanging hoeft niet””

 1. De drie Koningen, Bethlehem

  Ja maar dat zijn ONZE koninginnen niet, die 3 tricolore trienen die gij dient te onderhouden.
  Wij hebben WEL goede smaak qua vrouwvolk !

  1. Geert Deledicque

   Typisch (?!)

 2. Amen!

 3. tricolore beddeLaeken

  Allez, dan hebben we dra 2 koningen en 3 koninginnen te onderhouden, naast de rest van het tricoloor pakket, uniek ter wereld net zoals de titel der nationale hymne ENKEL in de taal der taalkundige MINDERHEID bestaat : “la Brabançonne” want “de Brabants(ch)e bestaat niet !
  In de tijd dat de dieren nog spraken DAN waren er reuzen, dwergen, boze tovenaars, koningen, heksen, koninginnen, prinsen, Choco-Prinsen, Princesseboontjes,draken, nimfen, feeën etc.. NU zijn er in beschaafde landen die niet in het drijfzand der duistere Middeleeuwen zijn weggezonken, democratisch verkozen Presidenten ! Staatshoofd mogen worden enkel en alleen omdat men in en tricolore wieg gelegen heeft, is immers de ultieme discriminatie tegenover andere landgenoten. Uw electoraal vonnis over het Tricolore Circus kan in mei 2014 Vlaanderen Vrijstaat in een geel-zwarte wieg leggen. Tot dan geldt echter het tricolore adagium ; ” l’ oignon fait la force mais l’ union fait la farce” !

 4. owen koenekoop

  helemaal gelijk! belgie barst!

Trending

%d