[VIDEO] EP Ransdorf is boos op GeenStijl, maar laat er zijn slaap niet voor vallen

Miroslav RansdorfHerinner u de reportage van GeenStijl, waarbij Europarlementairen werden aangesproken over hun riante vergoedingen en het niet effectief aanwezig zijn op de vergaderingen waar ze wél op intekenden en bijgevolg voor betaald worden. De Tsjech Miroslav Ransdorf wil nu dat het Europees Parlement de pers bant uit bepaalde ruimten in het parlement. Hij was – toeval of niet – één van de benaderde parlementsleden en hij is licht geïrriteerd geraakt door de reportage van GeenStijl.

Tijdens de opnames van GeenStijl kwam het al tot een fysieke confrontatie tussen het Italiaanse Europarlementslid Raffaele Baldassorre en de GeenStijl-reporter. Ook Miroslav Ransdorf kon zich fysiek niet bedwingen bij het aanschouwen van de draaiende camera die hem betrapte. Hij bijt nu van zich af door te beweren dat hij wél hard werkt in het Europees Parlement. “Ik had die dag een reis van 9 uur achter de rug in functie van mijn mandaat en een deelname aan een energieconferentie,” aldus de man.

Jammer voor Miroslav Ransdorf, maar ook in de vergaderruimten van het Europees Parlement hangen camera’s. Kwestie dat de belastingbetaler ziet wat er met zijn centen wordt uitgestoken. En in het geval van Ransdorf is dat toch niet zoveel als hijzelf beweert.

Ransdorf is de man links in beeld.

Ransdorf is de man achter de man die spreekt:

Klik hier voor het tweede filmpje.

2 comments

  1. de man is niet toevallig lid van de Communistische Partij. verdediger van de kleine man, weet u wel. Op mijn blog komt hij ook al wel eens aan bod…

  2. dat noemt dan ‘Slapend rijk worden’…

Comments are closed.