Links reageert op PVV-manifestatie: “Er zullen lijken achterblijven als PVV komt betogen”

vrienden clementAlle leden van de PVV hebben unaniem besloten 21 september de eerste demonstratie van de partij te organiseren. Die zaterdag valt in het eerste weekeinde na de zogenoemde Prinsjesdag. In Nederland wordt er tijdens Prinsjesdag de begroting voor het komend jaar voorgelegd aan de pers en de Tweede Kamer, het Nederlandse parlement.

Het is nu al bekend dat de huidige regering van liberalen en socialisten wederom flink moet bezuinigen en wel minimaal zes miljard. Het is voor de Partij voor de Vrijheid onverteerbaar dat dit bedrag zal worden weggehaald bij de financieel minder sterke mensen in de samenleving. Verzorgingstehuizen worden gereorganiseerd, jongeren met een beperking ontvangen minder financiële steun, mensen die een huis hebben gekocht worden gepakt in de portemonnee.

Geldverkwistende projecten zoals de nieuwe JSF-straaljagersquadrons worden wel voortgezet. We moeten natuurlijk onze bondgenoot financieel ondersteunen. Maar ook de Europese Unie ontvangt wederom een grote dotatie van het Nederlandse volk.

Voor Geert Wilders onverteerbaar. Hij roept nu dan ook zijn aanhang voor de eerste keer in het bestaan van de PVV op om naar het Plein in Den Haag te komen op 21 september. De locatie is een aparte keuze. Dezelfde dag hebben een aantal extreem-linkse organisaties, onder de vlag van Dutch Revolution, op deze plek en op dezelfde tijd ook een manifestatie aangekondigd.

De anonieme beheerder van de Facebookpagina van Dutch Revolution heeft al aangekondigd dat “er lijken zullen achterblijven” als de aanhang van Wilders op komt dagen. Zo kennen we de vrienden van Clement natuurlijk wel (zie de foto bovenaan waar de Parijse antifa zich van haar meest democratische kant laat zien). Het staat in ieder geval vast dat de socialisten hun straatsoldaten, wonend in de kraakpanden, de straat op zullen sturen om een democratisch protest de kop in te drukken.

De komende dagen vindt er een overleg plaats van de burgemeester en de politie om te kijken hoe ze dit gaan oplossen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: http://tekenverzetaan.nl/ en/of https://www.facebook.com/events/1389278464621712/

30 comments

 1. Hahaha is het weer zover?? Er wordt weer goed verdeeldheid gezaaid. Dit heeft niks met links of rechts te maken, alleen om het feit dat de huidige politiek moet opzouten. Ze willen niet dat er een grote menigte aanwezig is. Voor de mensen die dat nog niet doorhebben WAKE UP!!

 2. allemaal bang makerij ze willen gewoon dat er zo weinig mensen mogelijk komen,
  nou ik ga er heen ben het zat die rovers bende.
  met pek en veren het land uit.

 3. Geloof hier niets van, daar we eigenlijk voor het zelfde doel willen demonstreren en wel dat het afgelopen moet zijn met het afbreken van Nederland tengunste van het geboefte in Brussel en de veroorzakers van deze crisis. Links of rechts moeten hun verschillen van mening of inzicht laten varen en een vuist vormen tegen dit afbraak kabinet.

 4. Andere groepen waren al aan het organiseren vóór Wilders ermee kwam. Get your facts straight en loop te boel niet op te jutten. Er is nooit iets gezegd over lijken die achterblijven. Dat zijn extreem rechtse verzinsels! Links is uit op een vreedzame demonstratie en degene die alleen maar willen opruien mogen wat hen betreft thuis blijven. Er lopen notabene kinderen en zieken mee!

 5. Het geeft van Aartsen een troef in handen om geen demonstratie toe te staan, we strijden toch allemaal tegen het zelfde doel laten we dan samen de strijd aangaan. Iedereen streeft naar een menswaardekijker bestaan laat dat het doel zijn en geef niet toe aan het uit elkaar spelen van elkaar. De media is goed in het tegen elkaar opzetten van groeperingen laat u hier niet toe verleiden, niemand is gebaat bij dat groeperingen elkaar in de haren vliegen en hun doel voorbij laten gaan.

  Bundel de krachten tegen de veroorzakers van deze ellende, en niet tegen de bestrijders hiervan.

 6. Mensen laat je niet uit elkaar spelen, we hebben allen maar 1 doel en dat is afscheid nemen van Rutte met zijn Neoliberaal elitaire EU belijd. Waarom elkaar in de haren vliegen als je gezamenlijk doel voor ogen hebt. Wil je je toch op een groepering bot vieren neem dan de journalistiek die alleen wil komen als er rellen uit zouden breken. De NOS en de vele MSM media die u helpen uitkleden samen met de politiek en alleen komen bij rellen wat dat verkoopt toch zo goed die journalisten verzet je daar tegen en niet tegen elkaar voor het zelfde doel. De hele reguliere media is bezaaid met oud politici die het allemaal zo goed voor u weten en een verlangstuk van deze corrumperende macht zijn, daar moet ook eens wat aan gedaan worden. Eerlijk het verhaal vertellen mogen ze niet en doen ze niet.

  Kijk eens hoe de televaag en de VARA de vorige verkiezingen gemanipuleerd hebben en daar bent u nu het slachtoffer van, de enige waarheid moet je zelf zoeken op het internet.

 7. Voor iedereen die denkt dat er een rechts tegen links komt! ONZIN. Geloof nou niet alles wat er geschreven word man. We moeten juist samen sterk staan tegen problemen die ons allen aan gaan. Morpheus, ga niet proberen te provoceren en daarmee mensen op te jutten. Is echt nergens voor nodig. Ik vind het diep en diep triest dat dit word zomaar word geroepen. rechts en links bestaat niet! En die demo van biologisch voedsel waar Erwin Brik naar refereert,namen meert dan 3000 mensen deel. Niet alleen maar linkse mensen,maar iedereen die zich zorgen maakt over giftig voedsel! Lukraak dingen roepen heeft geen enkele zin. Grow up en gedraag je!

   1. De NSDAP was toch echt een linkse partij. Voerde alleen een uiterst verwerpelijk rechts beleid.

    1. Of je nu links stemt of rechts de politiek heeft 1 doel en dat zijn uw centjes, alles wijst erop dat de Bilderbergers aan de touwtjes trekken, en daar doet Wilders of wie dan ook niets aan af. Om te beginnen zou je eerst de dingen bij naam moeten gaan noemen, de problemen zijn veroorzaakt door het fiat geld gecreëerd door de elite die deze ook in stand wil gaan houden. Als je problemen wilt oplossen zul je moeten gaan denken in oorzaak gevolg en oplossing, oplossingen worden in de huidige politiek niet aangedragen helaas. Waarom hoor ik Wilders niet over het afschaffen van de ZBO’s dat zou al een hele vooruitgang betekenen, zonder de burger te belasten 40 miljard per jaar structurele bezuiniging. Het is een baantjes carousel van de overheid, die de eigen sores weer bij de burger wil verhalen. Dit is geen gevecht tussen links en rechts dit is een gevecht van burgers die willen overleven tegenover de staat. We zouden beter met elkaar kunnen streven naar een zaken kabinet op Zwitsers model geschoeid met enkele referenda per jaar zodat we onze democratie weer terug krijgen en dan stukje bij beetje alle elitaire macht hebbers aan de kant schuiven, en hier kan geen rechts of links belijd tegen op, dan ligt alle macht weer bij het volk waar het hoort te liggen.

 8. Gaan we nu ook al tegen elkaar strijden wie is het domst

 9. Links is toch ook voor een bezuiniging op de “JSF”-kant ipv de “minder sterke”- kant van de maatschappij?

  1. ” Op zaterdag 21 september 2013 organiseert Dutch Revolution een vreedzame protestmanifestatie in Den Haag. ”

   Dit is direct van de facebookpagina van Dutch Revolution. N.B. het woordje “vreedzame”.
   Morpheus is volgens mij een aantal dingetjes aan het verzinnen.
   Morpheus was de Griekse god van de dromen…toeval?

 10. Laat ze maar komen die links radicale facisten!! De PVV-ers zullen laten zien dat wij wel een massale vreedzame demonstratie op de been krijgen. Met maar 1 duidelijk doel, en niet zoals die zgn non-topic “gezamenlijke” demo’s van links die alleen maar over knuffelen en biologische voeding gingen!! En waarbij wij als PVV-ers gedemoniseerd werden!! Rutte II moet vallen in het belang van Nederland, daar gaat het om, en daar maken wij ons hard voor!!!

 11. Wij pvver vinden het prima Rechten tegen de linksen , Als ze zo goed zijn zo als ze het nu doen nou dan hebben wij PVV STEMMERS hun zo op de grond , En linkse wij komen er aan hoor zeker weten ,

 12. Ik heb mezelf meteen aangemeld op facebook voor de demonstratie van 21 september. De aanhang van de PVV zal zich niet bang laten maken door dat stelletje links tuig!

 13. 4 juli 2013 Project X BBQ binnenhof denhaag (facebook) BBQ op het Binnenhof (facebook)

  Dit is een demonstratie van het volk!

  Bent u dit afbraak kabinet en de eu ook zo zat kom dan morgen naar het Binnenhof !!
  Verzamelen rond 12 uur

 14. ook de PVV heeft het recht om te demonstreren en moet men de heer Wilders eens niet in een kwaad daglicht zetten dat slaat nergens op ik ben geen aanhanger van de PVV maar hij heeft wel gelijk en komt ook op voor de Nederlanders

 15. Maakt het uit wie er een demonstratie organiseert? We kunnen ons beter de vraag stellen of de toekomst van onze kinderen, volgende generaties en van ons zelf ons nog interesseert. Armoede word steeds groter, voedselbanken komen als paddestoelen de grond uit, vele huisuitzettingen, de zorg enz. Wij als Nederlanders kunnen ons beter samen pakken en opstaan tegen Rutte en consorten. Gisteren las ik een reactie van iemand ,op het nieuwsbericht dat Wilders een demonstratie organiseert . Degene zei letterlijk : “Ik ben een Nederlander van buitenlandse afkomst. Ik ben het niet eens met Wilders maar ik ga 21 September omdat dit heel Nederland aangaat en samen staan we sterker.” Hier heb ik echt respect voor en deze persoon snapt het in mijn ogen. Hier mogen meerdere mensen een voorbeeld aan nemen.

  1. inderdaad wij Nederlanders staan er bij en kijken ernaar, we hebben allemaal een grote mond en we doen er niks mee. wordt er eindelijk iets georganiseerd waarmee we kunnen laten zien dat we het niet pikken, krijg je weer allerlei commentaar, het lijkt wel of wij Nederlanders bang zijn voor rutte en zijn aanhang. maar ik pik dit niet meer en ik ben zeker van de partij!! dit moet stoppen!!!!

 16. geef de pvv eens een kans ! altijd moet dat smerige linkse volk er weer tussen zitten !
  zorg dat extreem links opdonderd !

 17. Mooi de linkse ratjes tegen de zionisten lovers,laat ze elkaar de “hersens” maar inslaan.Beide is geen verlies voor de Nederlandse zaak!

  1. Dit is een lacher links tegen rechts als de linkse zo goed zijn dan hadden wij niet zo in een armoede hoeven te leven , Maar wij pvvers komen er aan wij stappen voor niemand terug , En van kinder kwek zijn wij niet voor , We go fot it ,

    1. Heb je weer zo’n zielig figuur die alleen maar let op de komma. Als je verder niets zinnigs te zeggen hebt, hou dan stil?

Comments are closed.