Opheffing parlementaire onschendbaarheid Marine Le Pen

marineDe parlementaire onschendbaarheid van Marine Le Pen werd vandaag opgeheven door het Europees Parlement. Le Pen, zei als voorzitter van het Franse en rechts-nationale Front National, dat de toenemende islamisering van Frankrijk haar deed denken aan de bezetting van Frankrijk door nazi-Duitsland. En dat vinden de politiek correcten niet bon-ton.

Marine Le Pen zei tijdens een toespraak, die rechtstreeks werd uitgezonden, dat ze “steeds meer en meer hoofdoeken zag, daarna meer en meer burka’s en vervolgens kwamen er gebedsmomenten in de straten. Het spijt me,” zo vervolgde ze haar toespraak, “maar sommige mensen zijn altijd maar bezig over de Tweede Wereldoorlog en de bezetting, dus laten we het hebben over de bezetting, want dat is exact wat hier vandaag de dag aan de hand is. Ditmaal zonder tanks, zonder wapens, maar het blijft een bezetting en het weegt op de maatschappij.”

Deze uitspraak uit december 2010 werd door de politiek correcten in 2011 onthaald met een vraag tot opheffing van de politieke onschendbaarheid van Le Pen in het Europees Parlement. En deze opheffing werd vandaag toegekend.

Le Pen is allesbehalve onder de indruk en noemt de opheffing een intimidatie. Ze zegt dat het de angst aantoont van de machtsblokken die het in hun broek doen van de opkomst van een partij die zegt wat het Franse volk denkt. “Wie mag er nog zeggen wat we stilletjes hopen? Dat Frankrijk over 30 à 40 jaar niet verandert in een islamland? Wie mag dat nog zeggen?” zo vraagt ze zich af na de bekendmaking van de beslissing van het Europees Parlement.

Tot slot laat ze nog weten dat ze deze opheffing van onschendbaarheid als een medaille op haar jasje zal steken. “Deze beslissing is voor ons nationalisten de uitgelezen kans om een balans op te maken van de houding van de UMP en de PS, die niets hebben gedaan om de illegale straatgebeden te stoppen en aan andere illegale feiten door moslims gepleegd in het nochtans seculiere Frankrijk.”

10 comments

 1. jaja… wij moeten onze mond houden want het politieke correcte bestuur kan niet tegen waarheden ! maar vergeet niet.. de islam is niet het grootste probleem ! meschien wel in onze straten maar in het gehele plaatje hebben zionisten ook een grote vinger in de pap!

 2. “Facts do not cease to exist, because they are ignored” dixit Aldous Huxley reeds decenia geleden vooraleer de politiek-correcte HIV- besmettingsepidemie in mei 68 begon en menig objectief-correcte ideologie in het graf dreef, sluimerend tot Heropstanding !

  1. Dat is natuurlijk een “inconvenient truth” voor PoCo-gehersenspoelden !

 3. “VERMOORD DE BOODSCHAPPER VAN ONGEMAKKELIJKE WAARHEDEN” is de vuistregel van politiek-correcte regimes door de eeuwen heen ! Maar “als is de (politiek-correcte) leugen nog zo snel, de (objectief-correcte) waarheid achterhaald ze wel !

 4. Wat een aanfluiting van Free Speech, de ruggengraat van een ECHTE democratie, waarmee deze zich onderscheidt van een PoCo-Dictatuur, waar Gedachtenpolitie vermomd als “Democratische Rechtstaat” , maar in feite Lobbycratische Kromstaat, de dictatoriale plak zwaait !

 5. wat klinkt dit toch bekend in de oren hoe sterk is de macht van de slechten ?????

 6. Altijd als verstandige mensen willen waarschuwen voor de islam ideologie dan worden ze sebiet gemuilkorfd. Waarom hebben toch alleen de rechtsen hun ogen open en lopen de anderen met (politiek correcte) oordoppen en blokken beton?

 7. Mag Marine Le Pen geen eigen mening hebben ?
  Vrije meningsuiting is er toch voor iedereeen !!!

 8. Als het Systeem niet via “democratische” verkiezingen zijn PoCo-oekazes door de strot kan rammen, gebruikt het wel zijn Inquisitioneel Repressieapparaat ! Zou het in Belzeike anders zijn ? Natuurlijk niet !

Comments are closed.