Tot slot nog een dankwoord aan Luc Vermeulen vanwege de NSV!. In tegenstelling tot de wanordelijke en gewelddadige (tegen-) betogingen van links, bij gebrek aan leiding en een deftige ordedienst, kan de NSV! terugblikken op een zeer lange periode van geweldloze en ordelijke betogingen. Dit dankzij Luc Vermeulen.

Dankwoord NSV!

Afgelopen zaterdag gaf Luc Vermeulen, actieleider van Voorpost, de fakkel door aan Nick Van Mieghem. Als NSV! willen wij graag even de tijd nemen om onze dank te betuigen aan al die jaren dat Luc actief was in de radicale Vlaamse beweging.

Ruim 37 jaar was Luc actieleider van Voorpost. Met andere woorden: dat is even lang als de NSV! jong is. Gedurende vele jaren konden we steeds beroep doen op Luc en Voorpost om de ordedienst te verzorgen op onze nationale betogingen en activiteiten. Menig schacht herinnert zich trouwens ook de vorming over “De rechten en plichten van de militant” die Luc verschillende keren kwam geven.

Wanneer hij met Voorpost de ordedienst verzorgde op onze nationale betoging, was iedereen na afloop steeds vol lof. Het welzijn van de betogers was steeds zijn grootste bekommernis, en wanneer het uit de hand dreigde te lopen, hield hij steeds het hoofd koel. Niet enkel binnen de eigen kringen kreeg Luc veel lof toegeworpen. Tijdens de coördinatievergadering voor de betoging met de Leuvense politie in januari spraken beide inspecteurs vol lof over “de Luc” met wie ze graag samenwerkten. “Als Voorpost voor de betoging zorgt, dan hebben wij de minste last”, luidde het. “Als iemand zich niet aan de regels houdt, is het genoeg dat Luc eens kwaad kijkt.” Kort samengevat, Luc was, is, en zal altijd een graag geziene figuur zijn binnen de NSV!

We zijn hem dan ook zeer dankbaar voor al zijn hulp de voorbije jaren en wensen hem dan ook het allerbeste toe. We zijn er heilig van overtuigd dat we hem nog vaak zullen zien op verscheidene Vlaamse evenementen. Ook willen we van deze gelegenheid gebruik maken om zijn opvolger, Nick, veel succes te wensen in het vervullen van zijn nieuwe taak. Luc Vermeulen opvolgen als actieleider bij Voorpost zal geen gemakkelijke taak worden. We hebben er echter alle vertrouwen in dat hij deze taak met de nodige inzet en overtuigen zal uitoefenen.

NSV! Nationaal

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “NSV!: “Als Voorpost voor de betoging zorgt, dan hebben wij de minste last, aldus de politie””

  1. Voorpost is beter dan B-Post

    Dat onderlijnt het belang van discipline en stelt het als antipode tegenover het anarchistisch crapuleus geweld van Antifa-fanaten !

    1. Dat is niet echt moeilijk.

  2. Jammer dat de NSV weer schitterde door afwezigheid tijdens het aftreden van Luc. Maar goed, zo kennen we de huidige generatie NSV’ers.

    1. De goeie NSV’ers waren er, maar dan in blauw hemd zeker? ;)

    2. NSV is nu eenmaal een studentenbeweging, en als dusdanig gaat zij als organisatie dan ook in ‘zomerslaap’ tussen begin juni en oktober. Het lijkt me trouwens logisch dat NSV-ers die ook lid zijn van Voopost, dan eerder als Voorposter komen.

Trending

%d