Actie van Identitairen tegen de verheerlijking van Mandela in Den Haag

mandela bandVandaag hebben activisten van het Identitair Verzet actie gevoerd aan het standbeeld van Nelson Mandela in Den Haag. De zuid- Afrikaanse communistische ‘politicus’ en terrorist wordt in de aanloop naar zijn onvermijdelijk heengaan opgehemeld door binnen- en buitenlandse media en politici voor zijn activiteiten tegen het apartheidsregime. Hierbij wordt bewust voorbijgegaan aan de gruweldaden die door Mandela en de zijnen zijn begaan tijdens hun ‘verzet’.

Er is een reden dat Mandela ook ‘in keurige CDA-kringen’ werd beschouwd als  “een communist, een terrorist“. Zelfs Amnesty International sprong niet voor deze ‘vredesduif’ in de bres vanwege zijn gewelddaden. Nelson Mandela “deugde voor geen meter”, hij zat immers niet op Robbeneiland voor zijn geweldloze verzet of zijn mening.

Nelson Mandela werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor onder andere “het tot in detail plannen van een guerrilla oorlog”, in ditzelfde proces werd bewezen verklaard dat “zonder enige twijfel Nelson Mandela de leidende kracht is geweest achter de oprichting van Umkhonto we Sizwe“.  Umkhonto we Sizwe, wat zich laat vertalen in Speer van de Natie, was de militaire tak van het ANC, de politieke partij waar Mandela toe behoort. Als mede-oprichter stond Mandela aan het hoofd van Umkhonto we Sizwe toen deze bomaanslagen pleegde op onder andere overheidsgebouwen en elektriciteitscentrales .

Een bloederig voorbeeld van de daden van deze ‘held’ van de vrede is de Church Street Bombing, een auto vol explosieven die werd opgeblazen voor een bankgebouw. De aanslag was gericht tegen de Zuid-Afrikaanse luchtmacht, maar de terroristen van Umkhonto we Sizwe stelden de bom zo in dat deze tijdens het spitsuur af zou gaan om zo zoveel mogelijk (burger-) slachtoffers te treffen. De aanslag kostte 19 mensen het leven en verwondde er 217. Hoewel het zou gaan om een aanslag op militair personeel was slechts een zeer klein gedeelte van de slachtoffers defensiepersoneel.

Het terreurbewind van Mandela’s geesteskind hield hier echter niet op. Bij de aanslag op een winkelcentrum in Amanzimtoti werden 5 burgers – waaronder drie kinderen – gedood en 40 mensen raakten gewond.

De lijst lijkt eindeloos; 3 doden en 69 gewonden bij ‘Magoo’s Bar bombing’, 3 doden en 10 gewonden bij een aanslag op de rechtbank van Johannesburg, 24 gewonden bij een bomaanslag op een rechtbank in Newcastle en nog honderden andere aanslagen. Ironisch genoeg is het meest volledige overzicht van alle aanslagen en gewelddaden van Umkhonto we Sizwe te vinden op de website van het ANC zelf. Handgranaten, raketwerpers, bommen, anti-tank mijnen, landmijnen, hinderlagen en schietpartijen, onder Mandela’s leiding kleurden de straten van Zuid-Afrika rood van het bloed.

mandela band

Dit waren echter niet de enige terreurdaden in Zuid-Afrika. ANC-aanhangers lynchten mensen die er van werden verdacht te collaboreren met het regime met behulp van ‘halsbanden’. Deze halsbandmoorden werden uitgevoerd door een autoband te vullen met benzine of een andere brandbare vloeistof. Deze werd vervolgens om de nek van de ‘verdachte’ geplaatst een aangestoken. Het slachtoffer zou levend verbranden. Hoewel Mandela deze daden nooit officieel goedkeurde sprak zijn echtgenote duidelijkere taal; “met onze dozen lucifers en onze halsbanden zullen wij dit land bevrijden”. Een video waarin we de uitspraak van mevrouw Mandela zelf mogen vernemen is hier te vinden, wij moeten hierbij wel waarschuwen voor de gruwelijke beelden. Nelson Mandela nam overigens nooit afstand van deze uitspraak of praktijken.

De communist Mandela, auteur van het boek ‘How to be a good Communist’, liet dissidenten in concentratiekampen smijten waar zij werden gemarteld zonder enige vorm van proces. Gevangenen werden gedwongen in bomen vol wespen te klimmen, moesten naakt in een termietennest liggen en werden met elektrodes op het lichaam gemarteld. Dat Nelson Mandela hiervan op de hoogte was blijkt onder andere uit uitgelekte interne rapporten waar een bezorgde Mandela laat verstaan dat in “toekomstige electorale campagnes, met een nieuwe grondwet, de staatsveiligheidsdiensten deze geheime informatie kunnen gebruiken om het ANC in diskrediet te brengen vanwege mensenrechtenschendingen”. Uiteraard de grootste zorg voor een vredesstichter bij het aanschouwen van misdaden tegen de menselijkheid.

Dat Mandela evenmin de strijder tegen racisme is die wij voorgeschoteld krijgen, blijkt wel uit het lijflied van zijn organisatie Umkhonto we Sizwe. De titel van dit lied laat zich toepasselijk vertalen tot ´Schiet de blanke/boer dood´, toepasselijk omdat dit de kernboodschap is van dit lied. Ook onze ‘sint’ Nelson geniet ervan om dit lied te zingen, zelfs na zijn vrijlating en zelfverklaarde bekering tot de vrede. Het voorbeeld van Mandela wordt liefdevol gevolgd door zijn hedendaagse discipelen bij het ANC, huidig president Zuma en voormalig leider van de ANC jeugdbeweging Julius Malema.

Als Identitair Verzet zijn wij van mening dat iemand die dergelijke wandaden heeft begaan, geleid en toegestaan geen status van heldendom verdient. Nelson Mandela is een terrorist en heeft vele doden en gewonden op zijn geweten. Wij willen een geluid van vreedzaam protest laten horen tegen de verheerlijking van deze terrorist.

De ‘halsband’ bij de nek van het standbeeld van Mandela is dan ook geenszins bedoeld ter aanmoediging of goedkeuring van dergelijke praktijken, evenmin als oproep tot dergelijke vreselijke praktijken. Wel is het bedoeld als grimmige herdenking van de terreurdaden van Mandela.

Mandela, communist en terrorist, stop de verheerlijking! Ω

3 comments

  1. TERECHT protest, tegen deze door de Linkse Kerk ,middels politiek-correcte alchemie , heilig verklaarde neger. Het wordt tijd dat hij, minstens postuum, objectief-correct tot zijn WARE proporties wordt gereduceerd

  2. Er is inderdaad een zeer groot verschil tussen de mythe Mandela (toch zo handig voor politiek correct gebruik) en de werkelijke Mandela (een handige arrivist die het van terroristenleider tot staatsleider en vrijheidsidool van het Westen heeft gebracht). Wat vreemd toch dat men hem nooit heeft gevraagd van waar dat anderhalf miljard dollars afkomstig is dat op zijn Zwitserse bankrekening staat. Of dacht je soms dat zijn familie die nu al, nog bij zijn leven, over zijn nalatenschap in de clich ligt, het soms over een paar stulpjes in Soweto heeft? Maar zulke vragen mag men alleen aan een dode stellen nietwaar, zoals in het geval Arafat. .Wie zei ook weer “Het volk wil bedrogen worden”? Mag er een beetje gezond, nuchter scepticisme zijn, a.u.b.? Mag het misscien zelfs een beetje meer zijn?

    1. “Mag het een beetje meer zijn” ivraagt u zich terecht af . Wel dat is kruidenierspraat die politiek-correct geblinddoekte klanten met een fanatieke “NEEN” beantwoorden ; “mundus vult decipi, decipiatur” luidde de politiek-correcte vuistregel der Romeinen al meer dan 2 milenia geleden ! “De wereld wil bedrogen worden, dus laten we misleiden”, is dat niet wat onder andere de sossenrode propaganda toeter S.R.T. en de door PoCo-journaille bezette gazetten, constant toepassen i.v.m. PoCo-mythologie ?????

Comments are closed.