[VIDEO] Aanzet ‘Rivierenhof-Hiphoprellen’ in beeld – exclusief bij Rechts Actueel

hiphopfestivalGisteren vond er een Hiphopfestival plaats in het Deurnese (Antwerpen) Rivierenhof. Hiphop is een muziekcultuur die overwegend beleefd wordt door vreemdelingen, net zoals R&B. Het is een eeuwig taboe, maar wanneer vreemdelingen in groep ergens aanwezig zijn, is geweld nooit veraf. En dat werd gisteren nog maar eens bevestigd in het Rivierenhof.

De Gazet van Antwerpen bracht een verslag van de onlusten, maar de beelden van het bijhorende gsm-filmpje op gva.be tonen overwegend blanke bezoekers die wat verbaasd toekijken hoe er gereld wordt. De onruststokers worden uiteraard ‘jongeren’ genoemd. Nadien werden de relletjes verdergezet in de straten aanpalend aan het Rivierenhof.

Rechts Actueel kwam in het bezit van een filmpje dat de aanzet laat zien van de verdere onlusten die avond. Op dit filmpje is duidelijk te zien hoe vreemdelingen een soort ‘moshpit’ inzetten (het is geen moshpit, want bij een moshpit worden de benen laag gehouden, wat hier om een onverklaarbare reden niet het geval is), waarna ze de enige blanke die er aan deelneemt een klap op het hoofd verkopen (00:58 sec).

Gelukkig voor hem kwam de beveiligingsfirma die aanwezig was, meteen tussenbeiden. De rellen begonnen vervolgens toen de vreemdelingen hun woede dan maar bekoelden op de beveiligingsmensen.

Bekijk via deze verwijzing naar het filmpje: filmpje aanleiding rellen Rivierenhof Hiphopfestival Ontpopt.

7 comments

  1. Op 0:48 zie hem hem nog heerlijk naïef beneden in beeld staan bij de blanke meisjes. Vervolgens gaat hij leuk meedoen en springt vol goede moed de multicultuur in. Hij komt er met een vuistslag weer uit.

    1. Ja en het PoCo-Systeem zal weeral beweren dat het geen autochtonofoob racistisch geweld was ! Politiek-correcte Tweezakkerij !

  2. ‘t Is jammer en vervelend om het altijd maar te moeten zeggen, maar als die b…ne r….n in de buurt zijn komt er heibel van !!!

    1. Politiek-correct worden FEITEN dan quasi-negationistisch onder de mat geborsteld, met de borstel uiteraard politiek-correct in de Linkse hand, ha ja en met de meest platgeslagen cliché in de mond ; “ja maar ze zijn toch niet allemaal zo”(sic), dat zou er nog maar aan mankeren gvd !

  3. Ja het was te verwachten dat het ….;”jongeren”(ge weet wel) zouden geweest zijn !

    1. Goed opgemerkt ; er is inderdaad een OVERduidelijk verschil tussen de objectief-correcte notie “jongelingen” en het politiek-correct , eufemistisch begrip “jongeren”(sic) dat telkens weer ter intentionele , bewust misleidende desinformatie MISbruikt wordt door gauchistisch journaille, PoCo rode ratten die onze media kaapten en confiskeerden, Zouden we hier niet kunnen gewagen van “jongerenmisbruik” , want dat IS het toch wel zeker !

Comments are closed.