[FOTO] Actie tegen De Blokkendoos, een fotoverslag

voem3Gisteren vond de aangekondigde en toegelaten protestactie plaats van een aantal ouders van concentratieschool De Blokkendoos (lees hier en hier). Aan de Bolivarplaats in Antwerpen, voor de ingang van het nieuwe justitiepaleis, verzamelden een 50-tal ouders en kinderen met plakkaatjes en spandoeken. Van een tegenactie was geen sprake.

De opgedaagde meute bestond voornamelijk uit hoofddoeken, hoofddoeken en nog meer hoofddoeken. Tussen al deze was kon men toch een tiental kinderen waarnemen. De actievoerders beweerden dat het parket de klachten over vermeend kindermisbruik niet serieus neemt en dat ze dus niet gehoord worden. Dat de school vroegtijdig is gesloten door de stad Antwerpen wijden ze aan het feit dat de media verkeerd over de boze ouders berichtten. “Wij zijn afgeschilderd als hysterische en fanatieke ouders.” De beelden spraken dat tegen misschien? Ik dacht het niet.

Ook gaven ze een nieuwe invulling aan de term ‘Witte Woede’: “De meeste moeders hadden een witte hoofddoek op om uiting te geven aan hun witte woede,” zo vernemen we in De Morgen. De werknemers uit de non-profitsector zullen het graag horen, dat ze worden vergeleken met een meute hysterische moeders die geen respect hebben voor de rechtsstaat. Het liefst zouden deze moeders volgens ons de beschuldigde lerares in een put steken, het hoofd zichtbaar, om haar vervolgens te kunnen stenigen, feiten bewezen of niet.

Ook de slogans op de plakkaatjes en spandoeken waren niet al te bijster slim geformuleerd. We geven een overzicht aan de hand van foto’s van de actie.

Een vijftigtal actievoerders kwam opdagen.
Een vijftigtal actievoerders kwam opdagen.
De toespraken werden onder andere in het Arabisch gehouden. Jammer voor de Poolse, Turkse, Russische, Roemeense, en andere ouders die ook hun kinderen naar De Blokkendoos sturen?
De toespraken werden onder andere in het Arabisch gehouden. Jammer voor de Poolse, Turkse, Russische, Roemeense, en andere ouders die ook hun kinderen naar De Blokkendoos sturen? Van racisme en discriminatie gesproken…
Wij
Tranen hébben gesproken, de lerares werd op non-actief gezet. Wat doen wij? Wetten stemmen die kindermisbruik tegengaan. Bewezen kindermisbruik weliswaar. Verder wachten we af tot het parket zijn werk heeft kunnen doen.
voem11
Daar is het parket mee bezig. Ook de school zette de lerares op non-actief, wat impliceert dat een vermeend misbruikt kind boven een vermeende criminele lerares staat. Zo werkt dat in een rechtsstaat.
Die kan je hier nalezen: http://www.kinderrechten.nl/images/13/194.pdf.
Die kan je hier nalezen: http://www.kinderrechten.nl/images/13/194.pdf.
voem4
Niemand zwijgt, het parket doet zijn werk. Laten we ook niet vergeten dat in veel Arabische moslimlanden, waar de sharia geldt, diegene die verkracht werd zélf veroordeeld en soms gedood wordt.
voem12
In de context waarover de actie gaat is deze slogan wel erg slecht bedacht. Pedofielen en andere kindermisbruikers zouden het graag lezen.
Voor even waren burka's blijkbaar geen enkel probleem voor de aanwezige politie.
Voor even waren burka’s/nikab’s blijkbaar geen enkel probleem voor de aanwezige politie.

voem5

Hoofddoeken, hoofddoeken, hoofddoeken, ...
Hoofddoeken, hoofddoeken, hoofddoeken, …

12 comments

 1. En waarom krijgen die voddekoppe geen gasboetes als ze protest voeren en wij belgen mogen niet eens met 10 samen komen op een plein of ze staan ons al op te wachten.
  Zijn zij dan zoveel meer waard dan het eigen belgisch volk??????
  Leven de moslims tegenwoordig boven de wetten???????

  1. Ze zijn bang van die hysterische bende kop vodden ;

 2. Elke actie van “onze” kant die 50 man weet op de been te brengen, zal daarentegen -uiteraard -omschreven worden als een grote opkomst…

 3. NV-A doet hier helemaal niets van verandering,ze laten die gasten gewoon hun ding verder doen.Allemaal loze beloftes van een liberale populist!!!

 4. Wat je hier ziet is geen boerka, maar een nikaab.

 5. In onze contreien zijn in blank gewaad gehulde spoken al eeuwen bekend . Maar op de foto’s bemerk ik blijkbaar enkel in zwart en bruin gehulde spoken maar geen blanke ? Hoe komt dat, zouden dat dan illegaal verblijvende , ondergedoken afgewezen asielzoeker-Boerka-spoken zijn die in het “zwart” werken bij het Spookhuis van de Sinxenfoor en zouden die er tijdelijk gedeserteerd zijn en ingehuurd door de Hoofddoekjes Brigade om de betoging een afschrikwekkend cachet te verlenen en de Politieagenten te doen bibberen ,van schrik verlamd, zodat ze niet kunnen optreden ??? Wat zou anders een plausibele verklaring kunnen zijn van het objectief-correct constateerbaar feit dat dIe Politie agenten hun verantwoordelijkheid niet opnemen om op te treden en de Boerka-spoken te arresteren, vermits er toch geldig en niet verkeerd interpretteerbaar boerka verbod uitgevaardigd is ???? Weten die agenten dat dan niet ?

 6. Er is toch wel degelijk een boerka verbod ! Waarom treedt de politie dan niet sanctionerend op ??? Omdat het allochtonen zijn zeker ???? WEERAL “niet” de zoveelste uiting van positieve discriminatie ten gunste van één der meest in de politiek-correcte watten gelegde, volkomen OVERverwende , bevolkingssegmenten zeker ???? Hoelang moet het autochtoon bevolkingsdeel hun eigen flagrant-discriminerende, ONgelijke behandeling door het PoCo-Systeem nog BLIJVEN dulden , ondanks het feit dat ze ongetwijfeld als numerieke meerderheid het hoogste volume aan belastingen afdokken ???? En ik zeg wel degelijk ONgelijke behandeling of heeft er iemand dan al ooit enigerlei Belzjikse jurisprudentie gelezen i.v.m. al die gevallen van autochtonofoob racisme/discriminatie ???????? ONTHOUDEN IN HET STEMHOKJE IN MEI 2014 !

   1. dit is dan de ‘vernieuwing ‘ van Bart De Wever die de wetten aan zijn laars lapt, bij mijn weten zijn boerka’s bij wet verboden, en dan niet laten optreden, laf, laf en nog eens laf, schrik van de vreemdelingen, schrik om stemmen te verliezen! Bart, je bent veel van je pluimen aan het verliezen jongen!!

    1. Het zijn allemaal klakken draaiers de enige die er voor uit komt houden ze tegen ;

Comments are closed.