vlaanderen wallonie“Vlaams Belang werd niet uitgenodigd voor deze bevraging, de N-VA wel. Volgens de initiatiefnemers heeft N-VA-jongerenvoorzitter Ralph Packet lang getwijfeld, maar uiteindelijk beslist om het opiniestuk niet te ondertekenen.”

Het citaat hierboven komt uit een artikel op deredactie.be waarbij 7 jongerenvoorzitters van politieke partijen pleiten voor een federale kieskring. Dat het VB niet werd uitgenodigd, hadden we natuurlijk verwacht. maar dat de N-VA-jongerenvoorzitter “lang getwijfeld” heeft over een federale kieskring, dat is huilen met de pet op. Een nationalistische partij die twijfelt over een federale kieskring, dat is nieuw voor ons.

De jongerenpartijen die wel tekenden zijn Jong CD&V, Jong VLD, Animo, Jong Groen, Jeunes MR, Jeunes CDH en écolo j. Een federale kieskring, dat is zo jaren ’30.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “[CITAATvdDAG] Jong N-VA “twijfelt lang” over federale kieskring”

 1. Wie nu echt denkt dat de ACTERBAKSE FOEFELAAR de wever bart een Vlaamse reflex heeft is eraan voor de moeite, dat de nva jongeren BENDE ook maar één seconde twijfelt over het wel of niet van een federale oplichtings ronde zegt alles.
  De nva BENDE is PRO europa wat MEER EURABIA betekend, is PRO MULTIKUL dus nog meer kopvodden/ baardmannen en de inherente terreur voor iedereen, is PRO immigratie : dus nog meer islamieten (om onze pensioenen veilig te stellen).
  Het weze eens goed om de achterbakse foefelaar zijn discours te volgen zijn gemompel in het latijn en zijn manifeste ONWIL om een Vlaamse onafhankelijkheid te willen bewerkstelligen.
  De gouwleider is gewonnen voor het “federalisme des CONS” want vvolgens zijn gekwaak komt dat vanzelf…
  Al wie in zijn partij PIEPT of KWAAKT over ECHTE Vlaamse onafhankelijkheid wordt door de gouwleider op het matje geroepen en die lopen daarna in de pas en kwaken vervolgens dat ze niet meenden wat ze uitschruwelden en voor een federalisme des CONS DE zijn want dat is DE oplossing.
  Er zijn in zijn BENDE piepeltjes die TEGEN een onafhankelijhk Vlaanderen zijn en nog niet de minste, dat peumans geval vrijt de walen op in die mate dat een vlaming er ziek van wordt.
  nva is beducht voor één zaak; hoe kunnen we aanvaardbaar zijj voor pelgie, walen, koning NAR uit laken en voor de achterbakse uiterst belangrijk : hoe kan ik het Vlaams Belang decimeren.
  Wie Rechts én islamofoob is moet stemmen op de bende van de wever bart en hij/zij krijgt nog meer van hetzelfde multikul, islam(ieten) en eurabia (dat sommigen nog europa durven heten).

 2. ‘t Is niet alleen op dat vlak dat het nva verkeerd gaat Olaf, jammer dat zovele Vlamingen er met open ogen inlopen !

 3. Het gaat steeds meer de verkeerde kant op met de N-VA. In de Gentse gemeenteraad verwierpen ze een amendement van Vlaams Belang. In dit amendement werd gevraagd om gesprekken aan te gaan met de moslimgemeenschap teneinde het onverdoofd slachten te verbieden.

Trending

%d bloggers liken dit: