We kennen het aloude politiek correcte fenomeen om vreemdelingen die criminele daden verrichten als ‘jongeren’ te omschrijven. Het doel daarvan is om de vreemdelingen in het algemeen niet te stigmatiseren. In Zweden gaat men nu nog een reuzenstap verder in de verdraaiing van de feiten: vitpixling.

Het is een eenvoudig principe dat men daar toepast. Wanneer een krant of ander medium een afbeelding wil tonen van de dader van vreemde afkomst, weliswaar troebel gemaakt, dan gaat men de bewuste dader door de vitpixling blanker doen lijken dan hij in werkelijkheid is. U leest het goed.

Wanneer dus pakweg Mike Tyson een stuk uit een ander zijn oor bijt, dan ziet u de dag daarop in de krant de afbeelding van een troebel gemaakte ‘blanke’ die een oor heeft afgebeten. In feite heeft men dus gewoonweg de foto van Tyson getroebleerd en vervolgens de zwarte huid doen verkleuren via photoshop naar een blanke huid.

Uiteraard worden ook belangrijke parameters zoals “Zweed met Arabisch accent” of Zweed met kroezelhaar” vakkundig genegeerd in diezelfde media. Nochtans geven de politie deze beschrijvingen wél door, om zo sneller de daders te kunnen vatten. De media in Vlaanderen hebben duidelijk nog een achterstand in te halen wat politieke correctheid betreft.

Enkele voorbeelden van vitpixling:

vitpixling2

vitpixling3

vitpixling

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “‘Witwaspraktijken’ bij Zweedse politiek correcte media”

 1. Vervang in het volgende ‘wit’ door ‘zwart’

  Vuile witzak
  Ge liegt dat ge wit ziet
  Witte chocola
  Ge zijt weer zo witgallig vandaag
  De hemel ziet helemaal wit. Het gaat onweren.
  Hij is terug van wit afrika
  Hij werkt in het wit op de witte markt
  Ik ben naar het Witte Woud geweest
  Nigger, de witte hond uit de film ‘The Dambusters’ (1955)

  Voilà weer lekker poco geweest vandaag (witte humor)

  Inderdaad: te belachelijk voor woorden…

  Claude Pinet

 2. Witkalkborstel

  “Witgekalkte graven en van binnen rot” zegt den Bijbel. Awel ik zal eens met mijn witkalk borstel enkel politiek-correcte censuur “retouches” gaan plegen in Zweden

 3. Het is niet omdat de neger op de foto een experimenteel model van zonnebril draagt , zonder zijdelingse steunstaafjes die op de bovenzijde der oren steunen, dat we niet zouden kunnen zien dat het om een neger gaat en niet om een eskimo, die dragen immers nooit zonnebrillen !. Dit is een overduidelijk voorbeeld van het feit dat politiek-correcte camouflageplegers vaak zeer amateuristisch te werk gaan.

 4. Bij mij pakt dat toch niet, als ik in de krant overval+Brussel lees bv. weet ik al genoeg… Foto’s en namen staan daar dikwijls ook niet bij. Serieus 9 op de 10 zijn dat toch vreemdelingen, waarom maken ze daar nu zo een taboe over dat ziet toch iedere normale mens in de straat.

 5. M.Jackson vanuit het Hiernamaals

  Een bad Javel is ook efficiënt

 6. Dirk Van Dessel

  Het is erg gesteld met de Zweedse denkwereld ! Een neger is een “neger” en GEEN “Afrikaan” want wie dat beweert DISCRIMINEERT dus blanke Afrikanen, inwoners van Afrika dus, zoals de Boers (Z-Afrika) en tevens bruine Afrikanen, inwoners van N-Afrika dus, zoals Berbers en Arabieren. Politiek-correct gehersenspoelden noemen DISCRIMINEREND enkel negers “Afrikanen” en Arabieren en Berbers “Noord-Afrikanen” Zijn Noord Afrikanen dan ook geen “Afrikanen” ???? Zijn Zuid-Afrikaanse Boers dan geen blanke Afrikanen ? Geografisch gezien wel, maar politiek-correct beschouwd dus niet ! Objectief-correct geredeneerd is dit quatsch ! Politiek-correct geindoctrineerden gewagen zelfs niet meer van “Zwart Afrika”, waar de negers wonen uit het evenaarsgebied maar….. “Sub-Sharaans Afrika” , kwestie van wat politiek-correcte mist te spuiten ! Gaan politiek-correct geobsedeerden ons nog verbieden “Tien kleine negertjes” (Agatha Christie) of “De Negerhut van Oom Tom” (Harriet Beecher Stowe) te lezen of naar Negro-spirituals te luisteren (Mahalia Jackson) ? Indien de sossenwieterse Zweedse decadentie tot hier zou zakken, zit het er dik in. Vergeet trouwens ook niet dat Amerikaanse PoCo-journalisten negroes “African Americans” noemen maar politiek-correct DISCRIMINEREND whites niet “European Americans” noemen ! PoCo-itis Vulgaris Maximus is een epidemie die overduidelijk de kompasnaald van Elementaire Logica politiek-correct doet afbuigen en desoriënteert van het magnetisch Noorden naar de richting der Nevelen van Andromeda !

Trending

%d bloggers liken dit: