clement mDrie weken is het ondertussen al geleden dat de extreem-linkse militant Clément Méric ongelukkig aan zijn einde kwam na een door links uitgelokte vechtpartij met nationalisten. Onze linkse vrienden zagen hun kans schoon om “extreem-rechts” geweld te hekelen, organiseerden betogingen die steevast op vechtpartijen met de politie eindigden, spuiden op hun fantasieblogs haat jegens alles wat nog maar in de buurt kwam van de nationalistische beweging en zo meer.

Wat blijkt nu? De dood van Clément was wel degelijk zijn eigen schuld. Na een gerechtelijk onderzoek, waarbij beelden werden bekeken van een beveiligingscamera van de vervoersmaatschappij RATP, blijkt nu dat Clément de aanval was begonnen. Het Franse Gerecht spreekt van “wettige zelfverdediging nadat Clément zijn belager éérst had aangevallen langs achteren”.

De nationalist Esteban Morillo, die dus aanwezig was op een uitverkoop van Fred Perry en dus niet uit was op geweld, was in een worsteling verwikkeld geraakt nadat twee extreem-linkse nozems hem hadden aangevallen. Deze nozems waren wél met kwade bijbedoelingen naar deze uitverkoop gekomen, omdat ze wisten dat het kledingmerk Fred Perry nationalisten aantrekt.

Vervolgens is de betreurde Clément op Esteban Morillo afgelopen en heeft hem op het achterhoofd geslagen. Deze laffe daad werd beantwoord door een vuistslag in het aangezicht van Clément. Een tweede slag van Esteban volgde waarna Clément ineen zakte. Hij is niet meer rechtgekomen.

Deze versie, verteld door het forensisch team van het Franse gerecht, is natuurlijk wat anders dan alle andere versies die links verspreidt. Toeval of niet, maar het is dezelfde versie als die van Rechts Actueel en alle gelijkaardige websteks en verenigingen. Het gerecht bevestigt nu dat al die verhalen van links dus teniet worden gedaan door de camerabeelden.

Hebben we daar nu plezier in? Uiteraard niet, niemand verdient het om te sterven. Maar wie zijn gat verbrand, moet op de blaren zitten. Als je stoer genoeg bent (of in dit geval laf) om een vechtpartij aan te gaan, dan moet je de gevolgen dragen. Nationalisten zijn géén moordenaars, maar ze bijten wel van zich af wanneer agressors denken met de vuisten de verdraagzaamheid te moeten komen prediken.

De politie zegt overigens dat ze speciaal drie weken gewacht heeft met deze feiten, om “de gemoederen eerst te laten bedaren”. Nou, dat zien wij toch even anders. Ondertussen werden namelijk verklaringen in het Franse parlement afgelegd om nationalistische verenigingen te verbieden…

Al loopt de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel! Laat dat een les zijn voor links, weldenkend Vlaanderen en Europa. Verontschuldigingen van deze heerschappen zullen de betrokken nationalisten niet krijgen vermoeden we.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

9 reacties op “Frans Gerecht: “Dood van Clément was resultaat van wettige zelfverdediging””

 1. Vlaamse Spreukenschatkamer

  “Wie kaatst mag de bal verwachten” !

 2. Yves Besmet, De Morgenstond

  ik weet van toeten of blazen en zal er dus niks over schrijvelen in ons rood gazetteke ! Politiek-correct (ver)zwijgen in alle talen !

 3. DE MORGENSTOND heeft lood in de mond

  Oei dat moeten we zeker politiek-correct wegcensureren uit onze snertgazetteke want het is al erg genoeg met de oplage , heu bergaflage, gesteld !

 4. Afwachten of de leugenachtige haat-site van het AFF (vergelijkbaar met Radio Mille Colines ) hun zoveelste misser zullen toegeven.

  1. Ja Vanhalsbeke daarom dat A.F.F. = Altijd Fanatiek Fantaseren !

 5. @Koen en Decibel, ik hoop het met jullie,maar vrees er voor !

 6. Vindt de waarheid haar weg wel? We zullen zien in hoeveel kranten er een rechtzetting volgt…

 7. Merde alors !

 8. Door het moedwillig vertragen van deze informatie is het kwaad echter al geschied. Ik zag al op tal van Amerikaanse blogs, facebookpagina’s en zelfs kranten staan hoe rechts geweld deze onschuldige student de dood in gejaagd heeft. De waarheid vindt zijn weg wel.

Trending

%d