News-Syrie-NLHet kabinet van minister Joëlle Milquet heeft dé manier gevonden om te verhinderen dat jonge losbollen, soennitische avonturiers en salafistische heethoofden naar Syrië willen trekken om er te gaan sterven voor hun geloof en hun beloofde rits maagden: een folder die verdeeld zal worden in jeugdhuizen en scholen. Je kan de folder via deze verwijzing donwloaden en vervolgens lezen: http://www.milquet.belgium.be/sites/default/files/News%20Syrie%20NL.pdf (de download gaat erg traag, vermoedelijk omdat duizenden Marokkanen en andere vreemdelingen in al hun enthousiasme tegelijkertijd de folder willen lezen…).

Uit goede en betrouwbare bron vernamen we dat er bij het ter perse gaan van deze folder echter iets is foutgelopen met het zetwerk en dat de tekst op pagina 2 (achterzijde folder) niet correct is. Omdat er spoed bij is – aangezien de scholen binnen enkele dagen sluiten en vele potentiële kandidaten sowieso aan de zomertrek richting hun thuisland gaan beginnen – besloot de minister de foldar dan maar te verspreiden zoals hij nu gedrukt is. De folder, zoals hij had moeten worden, kan je alsnog hieronder bekijken. Mét de juiste tekst dus. (klik hier voor een grotere en leesbare versie)

FolderMilquet

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Als overheid Syriëstrijders ontraden om te vertrekken? Breng een foldertje uit!”

  1. Het zou grappig zijn als het niet zo triestig was, die Madame Non en haar team die modderen blijkbaar zomaar wat aan. Welke fanatieke “jongere”(ge weet wel) gaat hierdoor van gedacht veranderen ? De vraag stellen is ze beantwoorden !

  2. Dat zal de fanatici vast wel afstoppen!

    Moet je daar nou om lachen of huilen?

  3. in een woord vraakroepend

  4. Onderwijl moeten we ons uitsloven om tijdig onze belastingsaangifte in te dienen, waarna de fiscus ons een flinke rekening presenteert om dit soort folders te bekostigen en de thuisblijvers riant te onderhouden, terwijl heel wat Vlamingen en Walen een schuldenberg opklimmen omdat ze niet langer hun energie-facturen kunnen betalen…

    1. Vind het ook erg van Milquet ze zou beter met de andere zaken bezig houden of het gekakel en met geld smijten ;

Trending

%d bloggers liken dit: