Afscheid Luc Vermeulen bij Voorpost: wees erbij!

luc vermeulen megafoonRechts Actueel behoort tot de Vlaamse Beweging zoals u uiteraard wel weet. Deze beweging kent vele kamers en één van die kamers is die van Voorpost. Voorpost en Rechts Actueel zijn goede kamerburen in het Vlaamse huis en om deze en vele andere redenen doen we een warme oproep om aanstaande zaterdag massaal aanwezig te zijn op de Radicale Sporenherdenking van Voorpost.

Voorpost gedenkt dan niet enkel de Slag der Gulden Sporen, maar stelt de nieuwe actieleider van het Heel-Nederlandse Voorpost voor. Wie dat zal zijn mogen we uiteraard nog niet verklappen, maar dat het een bijzonder moment zal worden, staat nu al vast.

Een nog belangrijkere reden om zaterdag aanwezig te zijn, is het afscheid van Luc Vermeulen als actieleider. Na 37 jaar (zoals we reeds schreven) geeft hij deze belangrijke en gerespecteerde sjerp door. En dit afscheid moet toch voor iedereen in de (actieve) Vlaamse Beweging een reden zijn om voor één keer de bbq te laten voor wat hij is, verjaardagsfeestjes aan de kant te schuiven, niet te luieren in de tuin of rond te hangen in een afstompende discotheek of muf café.

Zaterdag om 19 uur wordt de ganse militante Vlaamse Beweging verwacht in de Schoolstraat in Schilde in het Dientsencentrum. Niet komen is geen optie! Rechts Actueel zal er zeker zijn, met een verkoopstand. Tot dan!

6 comments

  1. Om alle misverstanden te vermijden ik neem uiteraard GEEN afscheid van Voorpost
    Ik blijf actief in de leiding van Voorpost. Enkel mijn taak als actieleider wordt overgenomen door een jongere militant.
    Hou zee!

  2. Wie wordt opvolger, laat je niet kisten he neem er een voorbeeld aan.

  3. Een dikke proficiat en een NOG dikkere Vlaamse Dank-U-Luc , het ga je goed !

  4. Mannen als Luc zijn er nodig ,er zij er zelf niet genoeg.Geniet nog van het leven Luc .Ik ben een vriend van wijlen Roger Van Ransbeeck en die mocht er ook zijn

Comments are closed.