repdeutschistgeilDe kleine Duitse nationalistische partij Republikaner hield afgelopen weekeinde een bijeenkomst in Frankfurt, deelstaat Hessen. Dit in de aanloop naar de verkiezingen die in Duitsland in september gehouden worden. De deelnemers moesten door een dicht politiekordon beschermd worden tegen de straatterreur van Antifa, dat zoals gebruikelijk betoogde tegen de vrijheid van vergadering, de vrijheid van meningsuiting en het recht op vrije verkiezingen.

De deelnemers werden aangevallen, bespuwd, bekogeld met afval en uitgescholden. Toch is op onderstaande beelden, gemaakt vanuit de Antifa-rangen, te zien hoe Duitse nationalisten keer op keer de linkse betogers trotseren en trots zwaaien met de Duitse vlag. Respect! Uit frustratie ging Antifa zoals gebruikelijk de politie te lijf, waarbij uiteindelijk 15 gewonden vielen.

Antifa is momenteel volgens het EU-agentschap Europol één van de gevaarlijkste geweld- en terreurnetwerken van Europa, dat vorig jaar verantwoordelijk was voor 500 gekwetste Duitse politie-agenten, waaronder 2 moordpogingen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Duitse nationalisten trotseren Antifa-terreur in Frankfurt”

  1. Belachelijk!
    Iedere keer dat het Duitse volk een uiting van trots over hun vaderland doet, is dit tuig aanwezig om de boel te verzieken. Geen idealen, geen waarde, de Antifa’s zijn het laagste van het laagste!

  2. De Republikaner nationalisten noemen lijkt me toch net te veel eer voor hen…Het is niet omdat de linksen er tegen zijn, dat we ze dan maar tot bff moet verklaren.

  3. nog even dit: op YT kan je nog een reactie plaatsen nog een duim omlaag plaatsen. zouden ze bang zijn van de reacties van de mensen?

  4. tuig, tuig en nog eens tuig. Als het andersom was zou er allang traangas en god weet wat nog meer gebruikt zijn om die arme lefties te ‘beschermen’.

Trending

%d bloggers liken dit: