terzake“Ik verdedig noch de belangen van Syrië, noch de belangen van Israël. Ik verdedig de belangen van de Vlaming.”

Dit citaat komt uit het optreden van Filip Dewinter op Terzake gisterenavond, nadat de ondervrager Dewinter voor de voeten gooide dat de joodse gemeenschap ‘not amused’ was met het bezoek van FDW aan Syrië en zo een beeld creëerde als zou hij het regime van Assad steunen.

Het antwoord van Dewinter wijst erop dat het Vlaams Belang zonder twijfel de kant kiest van de Vlaming en niet van de buitenlander, wonende in Vlaanderen of zelfs ver van hier, die al dan niet als bondgenoot kan beschouwd worden. Een attitude die we bij Rechts Actueel graag (blijvend) zien.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “[CitaatvdDag] Niet Syrië, niet Israël, maar Vlaanderen!”

 1. Stille wenk aan RechtsActueel: gebruik als Vlaming het woord houding of opstelling i.p.v. het
  Franse attitude. Dank voor de aandacht.

 2. Dewinter moet toch ook eindelijk eens beseffen dat hij geen enkele bondgenoot heeft aan de kant van de Joden.
  Zij kijken enkel en alleen naar hun belangen.
  Hoog tijd dat wij, échte Vlamingen, dit ook doen.
  Los van Tel Aviv, los van Washington !

  1. Goy en zijn Shiksa

   Zeer terecht opgemerkt, Vanhalsbeke ! Het volstaat immers om aan Eigen Volk gericht ter zake doende mededelingen (“een kat een kat noemen”) te verlenen, “communiceren” in PoCo-bargoense cliché taal , terwijl dit werkwoord “ter communie gaan” betekent vooraleer het door PoCo’s gekaapt werd en er een andere betekenis werd ingepropt. PoCo’s weten ook van Hegel dat denken en taal onlosmakelijk verbonden zijn. Daarom dat ze, ter intentionele misleiding, andere begripsinhoud proppen in de noties onzer dagelijkse omgangstaal ; “jongeren”, “verdraagzaamheid” , “racisme” , “discriminatie”, “draagvlak”, “verhaal” , “communiceren” , ‘duiding” , “foute” etc…. Wie dit terdege beseft mag hiervoor echter niet in aangepaste kledij een trofee in ontvangst komen nemen, neen hij/zij dient er voor in een niet “foute” “outfit” een “award” te komen halen ! ZO DIEP ZIJN WE GEVALLEN in de tot drijfzand ontaarde taalpoel die eens onze Vlaamse Moedertaal heette.

 3. Hoe die hoernalisten van het Hoernaal op de sossenrode propagandatoeter S.R.T. zich toch constant in 1001 politiek-correcte bochten wringen om alles maar te verdraaien door desinformatie, gewoonlijk als “duiding” misgequalificeerd !

Trending

%d