[VIDEO] Haat versus rede: voor- en tegenstanders van het Franse homohuwelijk

haineIn Frankrijk blijft de ‘strijd’ tegen het goedgekeurde homohuwelijk doorgaan. Onderstaande video toont het schril contrast aan tussen de voor- en tegenstanders van dat perverse huwelijk. Een groep tegenstanders zit aan een fontein rustig op de grond rond een spandoek met kaarsen. Aan de andere kant van de fontein staat een bende gedrogeerde en dronken nitwits. Ze roepen, ze tieren, ze dreigen en zo meer.

Dit contrast tussen conservatieven en extreem-linksen is bij iedereen bekend. Toch komen de media nooit over de brug om dat met zoveel woorden te zeggen. Beelden zeggen echter meer dan duizend woorden. Meer hebben wij rechtsen en conservatieve nationalisten niet nodig om de constante haat en de dreiging van geweld die uitgaat van (extreem-)links aan te tonen.

Vergeet hierbij niet dat de vreedzame en massaal bijgewoonde betogingen tegen dit homohuwelijk enkel uit de hand liepen door ‘agents provocateurs’, politieagenten in burger die op rellen aanstuurden. Eens er tegenstand kwam, liet de politie het niet na om traangas in te zetten tegen bejaarden en kinderen. Wie wat zoekt op Youtube, vindt ook hier beelden van.

2 comments

  1. Ja maar wij zullen tenminste nooit zwanger worden en dit ZONDER voorbehoedsmiddelen

  2. Hoe men het ook wil politiek-correct (ver)draaien en keren ; NOOIT is procreatie het mogelijk resultaat van holebi-paring. Politiek-correct gesproken dient het C.I.R.C. (Centrum voor Inquisitie, Repressie en Censuur) dan ook namens de heidenen Moeder Natuur en namens de confessionelen, God-Jaweh-Allah te dagvaarden wagens “discriminiatie op basis van sexuele voorkeur”. Dit zou in het verlengde der lijn liggen van wat hun volkomen overgesubsidieerde collega’s van het C.G.K.R. in mei 2006 pleegden, die scabreuze “vuile hetero” campagne, (nog terug vindbaar op hun webstek) waarvoor het Parket over de LINKSE schouder politiek-correct opzij keek. Hoe zou het Parket WEL reageren indien hetero fanatici een “vuile jeanette” campagne zouden wagen te lanceren, dan WEL uiteraard !

Comments are closed.