ronse vpOp 7 juli zal Voorpost tegen de faciliteiten betogen in Ronse. (lees hier) Het belooft een leuke wandeling te worden waar veel volk aan zal deelnemen als we de reacties mogen geloven. Mooi zo! Wie echter nog twijfelde om mee te gaan betogen, die krijgt nu een extra reden om wél te gaan. Animo, de snotneuzen van de sp.a, hebben namelijk een tegenbetoging aangekondigd.

“Animo Ronse gelooft daarentegen wel in de kracht van een warme solidaire samenleving waar eenieder, onafhankelijk van zijn etnische origine of taal, de kans krijgt om zicht te ontplooien. Om deze waarden alsook het sociaal en warm imago van onze stad te verdedigen, wensen wij op 7 juli, een vreedzame tegenbetoging te organiseren,zo vernemen we op de webstek van deze rode kindjes. ‘t Is daar precies een paradijs in Ronse als je dat zo leest. Spijtig dat de Vlaamse Ronsenaar in dat paradijs gediscrimineerd wordt in zijn eigen gemeente…

Maar Animo is niet de meest stoere vereniging en vraagt dan ook aan de vriendjes of ze mee komen spelen op 7 juli: “Om de krachten te bundelen en een duidelijk signaal te geven, hadden wij daarom graag een aanvraag ingediend die mede-ondertekend wordt door alle andere lokale verenigingen die een dergelijk initiatief zouden steunen.”

En zo kennen we de regime-partijen weer: in plaats van op te komen voor de rechten van IEDEREEN in Ronse, gaan ze betogen voor de rechten van de minderheden en tegen de rechten van de Vlaamse Ronsenaar. Want die Vlaming is immers volgens Animo niet ‘sociaal’, ‘warm’ of ‘solidair’.

We zien elkaar op 7 juli!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Voorpost betoogt in Ronse op 7 juli, Animo betoogt tegen”

  1. 7 Juli is geen werkdag maar een Zondag.

  2. Waarom 7 juli eigenlijk ? Werkdag ?

  3. Danny Schaerlaeckens

    Aha, lang geleden, maar ik denk nog eens af te komen. Al is het maar voor de Animo (lees: plezier)

Trending

%d