Bekijk het zelf: uittreksel uit het Staatsblad met ‘nieuwe Belgen’

uittreksel bsOm de twee maanden ongeveer keurt Minister Annemie Turtelboom (Open Vld) een ‘aantal’ naturalisaties goed. Mensen die in dit land verblijven en de Belgische nationaliteit verwerven met andere woorden. Om u een indruk te geven van het aantal, kan u via onderstaande verwijzing de lijst bekijken. We weten wel niet goed of het overwegend Denen, Zweden of IJslanders zijn die de lijst bevolken en bijgevolg ons land komen verrijken…

Lijst naturalisaties gepubliceerd op 21 mei 2013.

4 comments

  1. een vriend van mij is Nederlander en zijn kinderen, hier geboren, willen Belg worden omdat ze nu eenmaal meer Belg zijn als Nl-er. Die zijn al meer dan 6 jaar bezig om Belg te worden. Begrijpe wie kan.

    1. Het zal duren tot de socialen zekerheid leeg zal zijn het is verkiezing volgend jaar zo moeten ze meer vreemden Belg maken allemaal eigen belang ;

Comments are closed.