Links in Duitsland woest omdat nationalisten in overstroomd gebied de mensen helpen

hwd2Duitsland is de afgelopen dagen zwaar getroffen door overstromingen in het gebied Saksen-Anhalt. Duizenden burgers werden geëvacueerd om aan de watersnood te kunnen ontsnappen. Solidair als ze zijn, hielpen de jongens en meisjes van de Junge Nationaldemokraten (JN), de jongeren van de NPD, in de getroffen gebieden met het vullen van zandzakjes, het dichten van gebarsten dijken en zo meer.

Een nobele taak, zonder electorale agenda. Jongeren van de NPD houden gewoon van Duitsland en van de Duitsers en daar moet niets meer achter gezocht worden. Toch ziet links (in dit geval de Linksjugend) het uiteraard anders.

Nadat op verschillende sociale media een foto opdook van de burgemeester van Maagdenburg, Dr. Lutz Trümper, die de hand schudt van de voorzitter van de JN en hem persoonlijk bedankte voor het vrijwilligerswerk dat de JN had verricht, werd links Duitsland woest: “für uns ist es ein Skandal, in Sachen Hochwasserhilfe nicht mehr nach dem Motiv zu fragen und als Oberbürgermeister Magdeburgs einem bundesweit bekannten Neonazi und seinen braunen Kameraden die Hand zu schütteln.” Vertalen is niet nodig denken we… Leuk detail: Lutz Trümper is een sociaaldemokraat van de bloedrode SPD.

ff
De burgemeester van Maagdenburg schudt de hand van de JN-verantwoordelijke om de jongens en meisjes van JN te bedanken voor hun vrijwillige bijdrage aan de hulp in het overstroomde deel van Duitsland. “Kan niet!” vinden de linkse verdraagzamen.

Dus even kort recapituleren: een deel van Duitsland overstroomt; de JN stuurt vrijwilligers om de burgers te helpen en dijken te dichten; een gezagsdrager bedankt hen daarvoor en links schreeuwt dat het niet kan dat ‘nazi’s’ de hand geschud wordt… Logica? Rationalisme?

Wat de Linksjugend ook stoort is het feit dat overal waar leden van hun kwamen, ze vrijwilligers zagen met JN-t-hemdjes. ‘Uniforme kledij’ noemen de linksen dat dan. “An nahezu jedem Sandabfüllplatz sind uns Neonazis mit der entsprechenden uniformen Kleidung, zumeist JN-Shirts, begegnet.” Hoe durven ze, die stoute jongens en meisjes van JN?!? Zomaar de mensen gaan helpen, foei!

hwd5

Maar het strafste komt nog. Op facebook werd een pagina geopend onder de noemer: “Hochwasser Sachsen-Anhalt”. Deze pagina – met ondertussen meer dan 100.000 ‘likes’ – stelt: “Eén zaak wordt dezer dagen duidelijk: we zijn één volk en helpen elkaar als het erop aan komt.” Mooi zo! Maar dat is weer buiten de linkse waard gerekend, want die is weer ziedend om deze gang van zaken en zegt: “Das völkische Kollektiv wird in Katastrophenzeiten wieder zu einem echten Bezugspunkt, so scheint es.” Vrij vertaald: “De eenheid van het Duitse volk staat in tijden van nood weer centraal, zo lijkt het.”

En alles mag voor links, maar dat niet! Links in Duitsland is ab-so-luut tegen elke vorm van eenheid onder de Duitsers en dat is niet gelogen of spottend bedoeld. Tijdens betogingen scanderen ze dan ook met de regelmaat van de klok: “Nie wieder Deutschland!”. Of hoe links er alles aan doet om ons Europa om zeep te helpen. Maar laten we ons verder druk maken om een extreem-linkse geweldenaar die sterft door zijn eigen laffe daad…

hwd4

hwd6

hwd3
Andy Knape, de voorzitter van de Junge Nationaldemokraten.

8 comments

 1. Ik zou de linkse redenering willen omdraaien: waarom moet een solidaire rechtse nationalist de linkse hand accepteren die geen enkele zandzak heeft aangeraakt?

 2. Kennelijk zit de PoCo-haat wel diep te koken, vermits dergelijke lavastroom aan politiek-correcte “hate speech” naar boven wordt gestuwd. Ten zoveelste male blijkt dat de notie “verdraagzaamheid”(sic) die PoCo’s zo vaak ten pas en vooral ten onpas in de mond durven te nemen, niet met een korrel zout dient genomen maar met een hele scheepslading zout in bulk !

 3. De extreem linksen zijn natuurlijk veel te lui om te helpen…Proficiat aan de JN!

 4. Rechts helpt vrijwillig mensen in nood en links vindt dat niet kunnen. Dit bewijst duidelijk wat voor rotte karakters die linkse moslimpijpers hebben, smerige egoïsten.

  1. Mooi gesproken.

   Links-liberalistische creaturen zijn volksverraders van de ergste soort. Je kan ze nog het beste vergelijken met een vorm van dodelijke kanker die het lichaam (volk en cultuur) probeert te vernietigen.

   En met kanker onderhandel je niet… :)

 5. Even recapituleren: rechts helpt en wordt bedankt door een links burgemeester. Of anders gesteld: niet elke rechtse is een nazi en niet elke linkse is een commie. Maar ja, nuance is naturlijk niet besteed aan extremen, links noch rechts. Jammer dat jullie erin meestappeb

Comments are closed.