antifalosersVorige week kwam een extreem-linkse militant om het leven nadat hij ongelukkig ten val kwam toen hij enkele nationalisten fysiek had aangevallen. (lees hier) Nog dezelfde dag kwamen een duizendtal mensen de militant herdenken in Nantes.

Tijdens deze ‘herdenking’ werden verschillende ramen van winkels ingegooid en scandeerde de meute “Stop het shoppen!” en “Kinderen van 18 jaar worden op straat vermoord!” Met de slogan over het ‘shoppen’ bedoelde men naar alle waarschijnlijkheid dat privé-verkopen van merken als Fred Perry niet meer zouden mogen, omdat het nationalisten aantrekt. Fred Perry is uiteraard geen exclusief ‘rechts’ merk, integendeel.

Een vijftiental extreem-linkse onverlaten trok vervolgens naar het politiecommissariaat en gooide er met flessen en stak vuilnisbakken in brand. Toen de politie de identiteit van één van deze verdraagzamen wilde controleren, werden ze aangevallen door een tiental kameraden van de verdachte. Deze kameraden, die de liefde prediken, waren bewapend met kettingen en traangas. Een vijftal agenten geraakte bij deze confrontatie gewond.

Twee rode kameraden van 19 en 23 jaar werden gearresteerd. Zij zullen voor de rechter verschijnen in januari 2014 voor ‘rebellie en het deelnemen aan een bijeenkomst met wapens.’

Laat het duidelijk zijn dat de jammerlijk overleden extreem-linkse militant niet voor een spel kleurenwiezen was afgezakt naar de bewuste privé-verkoop van Fred Perry. Hij en zijn vrienden waren voor de volle honderd procent naar daar getrokken om rechtse jongeren bij te kloppen. Helaas voor hen kloppen sommige rechtse rakkers terug.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d