antifafrankrijkDe Linkse Kerk roert zich samen met de media in gans Europa over de Antifa-militant in Parijs die een aanval uitvoerde op jongeren omdat ze de ‘verkeerde’ kleding van Fred Perry kochten en daarbij helaas om het leven kwam.  Protestdemonstraties, oproepen tot het verbieden van nationalistische organisaties en vragen in het parlement volgden. Toch vreemd voor de objectieve toeschouwer dat een dader tot martelaar wordt verheven.

Gelukkig zijn er in deze eeuw nog geen doden te betreuren na aanvallen van extreem-links op nationalisten in onze gebieden. Maar ook in Nederland had dit kunnen gebeuren. Te denken valt aan de aanval op een groepje bejaarden in een zaaltje in Uitgeest in februari 2007.  Hier werden de vierentachtig in het zwart geklede en gemaskerde extreemlinkse aanvallers met meer geluk dan wijsheid teruggedreven door een ordedienst van elf nationalisten. Conform Nederlandse tradities werden de meeste ordedienstleden veroordeeld wegens openlijke geweldpleging;  Een aantal beriep zich op het zwijgrecht en ontliep een veroordeling. De Antifa-aanvallers mochten rustig in hun bussen stappen en terug naar Amsterdam zonder problemen.

Een ander voorbeeld is de aanval op 17 november 2009. Zes mannen en een meisje deelden folders uit in het zonnetje bij het circus Belly Wien van Roman Zinnecker, bekend om zijn agressie tegen dieren en mensen. Vanuit het niets vielen vijfendertig in het zwart geklede en gemaskerde extreemlinkse Antifa-geweldplegers aan. Gewapend met knuppels en kettingen probeerden ze de nationalisten zwaar te beschadigen. Dit lukte dan ook:  Spullen werden kapot geslagen, twee tanden en een bot werden gebroken. Maar de aanvallers werden terug geslagen en lieten drie Antifa-kameraden achter die werden overgedragen aan twee agenten die op een afstandje stonden toe te kijken.

Waar geweldplegers tegen nationalisten er bijna altijd met een aai over de bol vanaf kwamen werd er hier toch een zaak van gemaakt! Tijdens de eerste rechtszaak werden S. Roeleveld, R.S. Huber en K. Krolczyk veroordeeld wegens openlijke geweldpleging. Ze zijn in hoger beroep gegaan in de hoop waarschijnlijk dat het wel zou overwaaien. Maar nee, het lijkt er toch echt op dat het gaat gebeuren: Geweldplegers tegen nationalisten die veroordeeld gaan worden. Voor wie een dag vrij heeft en deze historische dag mee wilt maken: De rechtszaak wordt behandeld op 18 juni om 11.30 bij de meervoudige kamer voor strafzaken. Adres: Walburgstraat 2 te Arnhem.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Extreemlinkse Antifa-geweldplegers voor de rechter in Nederland”

 1. Het klopt natuurlijk dat er deze eeuw nog geen dodelijke slachtoffers zijn gevallen bij Nationalisten in onze gebieden maar zou toch wel enkele bedenkingen willen maken .
  De homoseksueel Pim Fortuyn was inderdaad géén Nationalist maar wel een slachtoffer van de antifascisten .
  Als Héél Nederlander reken ik Hilversum wel degelijk tot onze gebieden , vandaar mijn bedenkingen.
  Jan De Beule.

 2. Buschauffeur Rudy

  Terwijl ik de inhoud volledig onderschrijf, vind ik het taalgebruik in dit schrijven eigenlijk erg zwak. Gelieve de Nederlandse taal te koesteren, in plaats van dit soort van koeterwaals te hanteren.

  1. Objectief-correcte dus niet politiek-correcte Spectator

   U verwart blijkbaar een met hollandismen volgepropt “Nederlands”(sic), Hollands dus, kennelijk met de taal der Vlamingen !

Trending

%d