VBJaanpaleiskoeienVandaag zorgden de Vlaams Belang Jongeren (VBJ) voor koeien in Laken. In het kader van de Vlaams Belang-campagne “Genoeg gemolken: Geef ons geld terug” poseerden militanten met koeienmaskers voor de poort.

“Het huidige debat over dotaties blijft wat gerommel in de marge”, zo klonk het. ‘Slechts 1/5e van de dotaties wordt belast en qua timing blijft men vaag. De dotaties moeten niet omlaag maar gewoon weg. Het koningshuis moet niet worden hervormd, maar opgedoekt.”

In strijd met de vaste gewoonte van de Brusselse politie werden er deze keer geen aanhoudingen verricht. Het warme lenteweer maakt blijkbaar zelfs de Brusselse pakkemannen wat trager dan gewoonlijk…

VBJaanpaleiskoeien

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “VBJ-koe aan het koninklijk paleis”

 1. Objectief-correcte dus niet politiek-correcte Spectator

  Wie van beide, in de titel vernoemde runderen, zou dan de “la vache qui rit zijn” ????? Diegene die het meeste “royalties” trekt van de belastingbetaler ?

 2. Dirk Decoster

  Opnieuw een knap staaltje van platvloerse vulgariteit. Insinueren dat een persoon – of het nu de koningin is of niet – een koe is, is wansmakelijk. Jammer genoeg heeft links niet meer het monopolie van dergelijk primitief gedrag. Rechts – flamingant is duidelijk aan het inhalen en het niveau van ReAct stijgt geweldig. Proficiat Vlaamse Beweging!

  1. Tricolore Melkcentrale, Laeken

   Koster laat uw kaarsen staan en ga uw eigen tricolore koe melken !

 3. Volgens de nieuwe spelling moet het in ‘t “vlaams” waarschijnlijk gemelkt zijn…
  Goed opgemorken, Godfried!

 4. Leuke actie! Mooi zo!

 5. Godfried Van De Weghe

  Straf dat een partij die zich “vlaams’ belang noemt niet eens slogans zonder taalfouten weet te bedenken.

  1. Rob Verreycken

   En waar ziet u een taalfout in deze slogan?

   1. Marleen Leonard

    Ben niet zeker ,maar mogelijk dat hij aan het woord “koeienmaskers” denkt. Soms schrijft men “koeiemaskers” maar denk dat het afhangt welk soort woordenboek men gebruikt . Buiten het groene boekje is er ook het witte boekje die gebruikt wordt door een groot aantal Nederlandse media,.Zelf kan ik het niet nakijken, daar ik noch het officiële groene boekje heb ,noch het witte boekje.

Trending

%d bloggers liken dit: