[VIDEO] Actie Identitaire Beweging in Duitsland

dibDe nationalistische Identitaire Beweging in Duitsland heeft weer actie gevoerd. Ditmaal tegen het ongebreidelde kapitalisme en de leeghoofdigheid en massaconsumptie die daar een gevolg van zijn. Een mooie actie en dito filmpje!

One comment

  1. Gelukkig is niet iedereen zo verblind om uit dolle prestigedrang zich te pletter te werken om TEVEEL poen te verdienen om door de reclame kunstmatige opgedrongen “behoeften”(???) te kunnen en willen bevredigen met een “m’as-tu vu” dikke nek gericht naar buren, die geacht worden dan “jaloers” te worden en “respect” te tonen ! Ik kan best leven zonder een GSM met ingebouwde paraplubak, een auto zonder bidet in de bagagekoffer, een polshorloge die ook eieren kan koken , een “yellow submarine” die ook kan vliegen of een triclore WC bril die de brabançonne fluit bij opstaan na het plegen van mijn gevoeg, al zou een doorgedreven reclamecampagne voor dergelijke hebbedingen WEL een vraag kunnen scheppen naar dergelijk aanbod. Het doet mij als senior plezier om jeugd met dergelijke stunts afstand te doen nemen van “shopping” kopen-om-te-kopen om “er bij te horen” ! Maar WAARBIJ eigenlijk ?????

Comments are closed.