FreddyWillockxWanneer een mandataris van VB of in mindere mate NVA in de fout gaat is het scenario bekend: eerst wordt daaraan door de rood-groene media luid ruchtbaarheid gegeven, dan wordt het proces met argusogen gevolgd, als er een veroordeling komt is betrokkene voor eeuwig ‘verbrand’ en ‘ranzig’, en zelfs als de man/vrouw in kwestie uiteindelijk vrijuit gaat mag er nog jarenlang geschimpt worden.  Dewinter die per ongeluk tegen een bromfiets rijdt, een parlementair die volkomen onterecht wordt beschuldigd van ‘zwendel met rot vlees’, vuile echtscheidingen, een alcoholcontrole:  recht op privacy of vermoeden van onschuld bestaan niet als het over nationalisten gaat.

Hoe anders gaat het eraan toe als er een lieverdje van rood-groen in de problemen komt.  Onlangs ging SP.a-kopstuk Freddy Willockx naar een voetbalmatch van ‘zijn’ Sint-Niklaas, en reed bij het wegrijden tegen een geparkeerde wagen.  Stopte Willockx om op vaststellingen te wachten, of minstens zijn gegevens achter te laten achter de ruitenwisser?  Nee, onze dappere sos reed zo snel mogelijk weg, om op die manier een gewone Vlaming voor de kosten van de schade te laten opdraaien.

Alleen had incivieke Freddy pech: een oplettende getuige noteerde zijn nummerplaat.  Willockx mocht het komen uitleggen voor de rechter, maar ons-kent-ons; we gaan een minister van Staat toch niet te hard aanpakken, zeker?  En dus kreeg Willockx ‘opschorting’.  Dat betekent dat de feiten bewezen zijn, dat de rechter dat ook erkent, maar dat er geen enkele straf wordt uitgesproken.  Willockx kan dus hard roepen dat hij ‘onschuldig’ is – juridisch heeft hij nog gelijk ook.

In Sint-Niklaas wordt intussen aan alle togen een uiteraard volkomen verzonnen versie van het verhaal verteld.  Dat Willockx daar bij de voetbal geen appelsap drinkt.  Dat hij dus wellicht met een stevig stuk in zijn kraag tegen die auto is gereden.  En dat hij vluchtmisdrijf heeft gepleegd om aan een alcoholcontrole te ontsnappen. Wij zouden dat niet durven beweren, en keuren alle vuige roddelaars streng af:  Freddy is helemaal onschuldig.

O ja, over alcoholcontrole gesproken: we hebben akkefietjes waarbij VB’ers betrokken waren recent in alle nationale kranten gelezen.  Hebt u iets over het vluchtmisdrijf van Willockx gelezen?  Nee hoor.  Eén artikeltje in een lokale krant, en dat was het.  Een nationaal bekende SP.a-minister van staat die vluchtmisdrijf pleegt is dus minder interessant dan een weinig bekend VB-parlementslid dat een glas teveel drinkt.  Rood-groene journalisten schrijven niks vervelends over hun rode vrienden, het is nog maar eens bewezen…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

11 reacties op “Freddy Willockx (SP.a) pleegt vluchtmisdrijf: geen probleem, en ssst, geen pers graag”

 1. Foutieve informatie. Het vluchtmisdrijf van Willockx heeft wel degelijk in de kranten gestaan. In HLN stond het groot op de openingspagina van de editie Waasland en in een tekst nationaal. De dag erna hebben ook HNB en GVA het bericht opgepikt.

 2. Als ik in een reactie op een blog refereer naar de openbare KRomroep heb ik het over tuig dat zichzelf journalisten heet.
  Goed zal het nog eens uitleggen aan de lieden die denken dat dit een belediging is of, erger een ordinair scheldwoord:
  de taak van journalisten is wars van hun persoonlijke mening, politieke voorkeur of vriendschap(sbanden) met deze of gene vertegenwoorders des volk objectieve informatie te geven aan de kijker, luisteraar.
  Verzaakt hij of zij hieraan hebben ze ALLE krediet verloren om als onpartijdig of neutrale journalist iets dan ook te duiden.
  Daar de openbare KRomroep samen met de andere kanalen en in samengang met de gedrukte pers hier vierkant hun voeten aanvegen geven mij het recht om van TUIG te praten die de kijker/luisteraar (of lezer op het www) BEWUST informatie wil onthouden, als het niet in hun LINKSE MULTIKUL wereldbeeld past.
  De problemen met islamieten, de terreur van islamieten, het antisemitisme van islamieten, de wreedheid van islamieten versus dieren, de vreugde van de islamieten ALOM in het Vije Westen als er een aanslag geplaagd wordt door islamieten, de tegenstand van islamieten om zich aan te passen enz enz .
  Bij de berichtgeving over de barbaarse slachting op de Britse militair, de dodelijke aanslag in Boston werd door de openbare KRomroep de VOORWAARDELIJKE WIJS gebruikt : “zouden…zou” waar er beelden beschikbaar waren en het duidelijk was dat het islamieten waren…
  Tuig is het die de kijker luisteraar bewust informatie onthoudt of als ze de kans zien om een partij het Vlaams Belang zo vaak als mogelijk in een negatief daglicht te stellen (met feiten die anders NOOIT zouden vermeld worden) dan lang en breed uitsmeren.
  Sint Niklaas met de machtige (zichzelf wat dom voordoende maar dat is die uitgekookte lepe kerel allerminst) willokx is het niet verwonderlijk dat dit onder de mat geveegd wordt.
  Indertijd was de populist steevaert in cuba bij zijn BOEZEMVRIEND castro (kan tellen als linkse een moordenaar folteraaar als goede vriend te hebben) waar de goegemeente dit nooit zou geweten hebben als vandenbroucke zijn open brief niet had gepubliceerd…
  Hoe anders het er aan toe gaat als er iemand van het Vlaams Belang (de ENIGE partij waar de anderen bang van zijn) want de bende van de achterbakse foefelende de wever is geen bedreiging voor de belgisisten iets doet dat de media meute niet zint…
  De hele media tuimelde over elkaar om El Cid (Filip Dewinter) ongemeen hard aan te pakken enkel en alleen omdat hij bij de (betreurde) Jorg Haider op bezoek ging…Jorg Haider heeft NOOIT iemand gefolterd of vermoord maar enkel en alleen het feit dat El Cid bij een populaire partijleider op bezoek ging was voor het tuig voldoende om hun gehuil aan te heffen.
  Last but not least, naast de PVV van madame rutten en de groenen zit de SPA in de bovenste schuif: een minister die in een intervieuw onderuit gaat…opnieuw doen, een mandataris die een scheve schaats rijd of dronken een ongeval veroorzaakt of agressie uit tegen een hij of zij…geen nieuws want het zijn de kameraden.
  Wat een van de lanotte uitvreet zou in ELKE democratie de naam waardig, een reden zijn om zijn parlementaire ondschendbaarheid op te heffen en een onderzoek in stellen (minister en aandeelhouder…)

  1. Moest het een van Vlaams Belang zijn België was te klein ,al de rest is een pot nat ;

 3. Walgelijk. Gewoonweg walgelijk.

  Het ergste is nog dat deze zaak mij helemaal niet verbaasd. Zoiets is “normaal” in een door en door verrot systeem.

 4. Dat links krapuul of tuig kent geen schaamte voelt zich oppermachtig.

 5. Ja zeker degoutant, maar het is altijd hetzelfde, nietwaar!

 6. “Opschorting van straf” ! Democratische Rechtstaat ????? BIJLANGE NIET : Lobbycratische Kromstaat ! Wie raadt eens mee welke de kleur zou kunnen zijn van de partijkaarten der betrokken magistraten. Iemand enige idee ? Ikke wel ! ONTHOUDEN IN HET STEMHOKJE VOLGEN JAAR !

 7. Was het een vaan het Vlaams belang of N V A of De Decker het land was te klein maar met een sos of een tjeef of ne blauwe daar moet men over zwijgen :

  1. Rechtstaat-Scheefstaat

   Ja, zou ons Loge -Gerecht dan 2 maten en 2 gewichten hanteren ;
   – een objectief-correcte maat voor Rechtsen(?
   – een politiek-correcte (doofpot) maat voor Linksen ?
   Minstens wordt de perceptie in die zin toch gewekt !
   Zou er gepokerd worden met partijkaarten aan den toog van één of ander “chambre humide”
   van een Loge tempel om het vonnis/arrest te bepalen ; “encore une bouteille de Champagne, garçon” (et pour les ‘tits flamins la même chose) ????????

 8. Is gekend als notoir zuipschuit maar zoals gezegd ons kent ons dus zwijgen is de boodschap

 9. demonie mireille

  degoutant !!!

Trending

%d bloggers liken dit: