Nigel Farage heeft in het Europees parlement nog eens snoeihard uitgehaald naar de Europese bureaucratie.
‘Wat zijn we eensgezind vandaag, wanneer het over onze gemeenschappelijke vijand – succesvolle bedriijven en rijke mensen die belastingen ontwijken- hebben. Mensen die belastingen frauderen – wat uiteraard een probleem is, en mensen die belastingen ontwijken, wat niet illegaal is.

Maar laten we niet te hard van stapel lopen en eerst eens dichter bij huis kijken en ik hoop dat alle belastingbetalers in Europa dit zullen horen. De hoogste categorieën in het Europees Parlement en de Europese Commissie zijn mensen die netto 100.000 euro mee naar huis nemen. Daarop betalen ze onder de EU-regeling 12% belasting. Het gaat om taxfraude op massale schaal. Ik vraag u meneer Barroso, u die zo graag het woord ‘fair’ in de mond neemt, hoe kunnen de 19 miljoen werklozen in de eurozone vertrouwen hebben in deze instellingen? Wat met deze belastings- en pensioenvoordelen op een schaal ongeëvenaard op de wereld? Misschien moeten we maar wat minder moraliserend optreden?’
Farage gaf het EP ook nog eens een sneer nadat gisteren bekend raakte dat olijfolie in restaurants niet langer mag geserveerd worden in flesjes.  Hij vraagt zich af waar de prioriteiten van de Commissie liggen:

‘Ik kan succes herkennen wanneer ik het zie. En ik ben zeker dat de Europeanen ons dankbaar zullen zijn en in de handen zullen klappen, nu blijkt dat het dodelijke gevaar van olijfolie in dipkommetjes door de officials is verboden. Goed gedaan, iedereen.’

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “[VIDEO] Nigel Farage snoeihard over belastingpraktijken van Europese Commissie”

  1. Stop de EU.S.S.R. want die draak vreet schijf per schijf AL onze Burgerlijke vrijheden op !

  2. Nigel is fantastisch! In zijn eentje frustreert hij het totale Europese Parlement. Petje af!

Trending

%d bloggers liken dit: