[VIDEO] Moslimnegers hakken soldaat Lee Rigby aan stukken in Londen (Woolwich) – EDL betoogt

aanslaglonden2013slachtoffer lee rugbyNauwelijks zijn de beelden van een verwoestende bomaanslag in Boston de wereld rondgegaan, of de multicriminele horror bereikt alweer een nieuw hoogtepunt. In Woolwich bij Londen, waar een kazerne gevestigd is, hebben twee islamitische negers de 25-jarige soldaat Lee Rigby op klaarlichte dag met vleesmessen aan stukken gehakt. Aanleiding was het feit dat hij een T-shirt van steun voor veteranen droeg. Volgens getuigen riepen de daders islamitische slogans zoals ‘Allah Akhbar’.  Volgens voorlopig onbevestigde bronnen zou de man onthoofd zijn.

Vervolgens zijn de daders naar voorbijgangers gestapt en hebben ze een verbijsterende verklaring afgelegd, de handen druipend van het bloed, de moordwapens nog in de hand (zie video). De interesse is zo groot dat Youtube af en toe offline gaat; opnieuw proberen is de boodschap. In de video verwijzen de moordenaars naar ‘wat hun vrouwen in hun eigen land moeten ondergaan’.  Alsof de Westerse soldaten die optreden tegen Talibanterroristen vrouwen aan stukken zouden hakken met vleesmessen…

De daders zijn wat later door de politie neergeschoten en worden gewond bewaakt in het hospitaal.

Volgens de media wisten de veiligheidsdiensten al langer dat moslims zouden proberen soldaten aan te vallen in Groot-Britannië zelf.  Eerder werd al een moslim levenslang opgesloten die van plan was een Brits soldaat te ontvoeren en dan te onthoofden.

Er tekent zich een steeds duidelijker patroon af van individuele, geïsoleerde moslims die geradicaliseerd worden via persoonlijke gesprekken en online-materiaal, en dan op een onvoorspelbaar tijdstip aan het moorden slaan.  De propaganda van Al Qaïda mikt daar ook expliciet op.  Bekende voorbeelden zijn de Boston Bombers in 2013 (3 en eigenlijk 6 doden en tientallen verminkten), de moordtocht van Mohammed Merah in Frankrijk in 2012 (7 doden), en de aanval door terrorist Nidal Malik Hassan in Fort Hood (VS) die 13 doden maakte.  Ook deze barbaren passen in dit rijtje.

Na de moord verzamelden 150 aanhangers van de English Defence League ( EDL) om te betogen tegen het moslimgeweld.  Zoals gewoonlijk trad de diep multicultureel geïndoctrineerde politie van Londen heel gewelddadig tegen hen op, waarna kleine relletjes ontstonden.  Vrije meningsuiting voor blanke Engelsen is in Londen, net als op vele andere plaatsen in Europa, immers al lang afgeschaft.

Slachtoffer Lee Rigby diende Europa moedig in Cyprus, Afghanistan en Duitsland, vooraleer in zijn eigen land door de vijand laf vermoord te worden.  Hij laat een vrouw en kind van 2 jaar achter.

De Britse premier Cameron beweerde in ernst dat deze slachting, die werd uitgevoerd onder het roepen van Allah Akhbar, ‘niets te maken heeft’ met de islam, en ongetwijfeld zullen vele idioten in ons land zijn voorbeeld volgen.  Graag citeren we dus Soera 8:12 uit de Koran, volgens de moslims het Heilige en letterlijke woord van Allah waaraan niets kan genuanceerd of betwijfeld worden:  “Ik zal terreur zaaien in het hart van de ongelovigen. Slaat hun het hoofd af, verminkt hen in alle ledematen.” [8:12]

aanslaglonden2013slachtoffer lee rugby


moordenaarlonden

aanvallonden2woolwich

24 comments

 1. Door politiek-correcte "duiding"(sic) gehersenspoelde Rode Pipo (patatten variëteit) schreef:

  Wie nu nog twijfelt aan al die “verrijking”(sic) die het Multilkulti gedoe ons bijbrengt, is overduidelijk intentioneel NIET politiek-correct, foei !

 2. Ik heb hier trouwens nog wat berichten uit Engeland. Allemaal recentelijke gebeurtenissen. Allemaal het gevolg van die wonderlijke multikulti.

  9 Jarig blank jongetje hangt zichzelf op nadat hij herhaaldelijk bedreigt werd door immigranten op zijn school.

  http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4809890/BOY-thought-to-be-one-of-Britains-youngest-suicides-found-dead-after-months-of-jibes-says-family.html

  16 jarig meisje wordt met een mes kapot gemaakt door neger. Dit vond ook plaats op klaarlichte dag.

  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/9914704/Police-hunt-dangerous-knifeman-after-16-year-old-schoolgirl-stabbed-to-death-on-bus.html

  http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-birmingham-21710567

 3. Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen eer het Westerse volk EINDELIJK de ogen opent?

  Hoeveel verkrachtingen, berovingen en moorden moeten er nog plaats vinden? Om nog maar te zwijgen hoe onze steden worden overgenomen door alles wat bruin en zwart is.

  Ik word hier gewoon kotsmisselijk van. Al jaren, tientallen jaren waarschuwen nationalisten voor dit soort van toestanden. Je zou zeggen dat het ondertussen, misschien toch een héél klein beetje zou moeten doordringen, hé? Godverdoemme.

 4. Frank, ik ben met u eens. Verbannen alle moslems uit Europa! Ongelukkig is dit reeds laat, maar hopelik nie té laat nie. Dit moes reeds in 1970 gedoen gewees het. Nou mag dit selfs méér rellen veroorsaak, maar indien die polisie van elke Wes-Europese land konsekwent is, en die spul met “redelike geweld” uit Europa boender, behoort dit te werk.
  Ek wens alle regsgesinde Westerse volke wil bymekaar kom en op ‘n land besluit waar almal kan woon. Of dit iewers in Europa gaan wees, of in Australië, of dalk in die weste van Suid-Afrika, weet ek nie, maar ons – wat assimileerbare volke is – sal moet konsolideer.
  Die donker nasies, en die linkse blankes, wil dat die wereld een groot “happy family” moet word. Hulle glo vas dat dit moontlik is, ten spyte van die talle bewyse wat dit weerlê.
  Die genocide (uitmoor van blankes) in Suid-Afrika duur voort – elke dag – ten spyte van die linkses se ontkennings daarvan.
  Die provinsie Noord-Kaap in Suid-Afrika is 361 830 vk/km groot, en daar woon tans slegs 1-miljoen mense, waarvan 250 000 swart, 250 000 blank en 500 000 bruin is. Indien 500 000 regse (politiek-niet korrekte) Vlaminge en Nederlanders hulle in die Noord-Kaap kom vestig, sal ons ‘n meerderheid in die provinsie wees, en kan ons die wette (provinsiale raad sowel as alle dorpsrade en distriksrade) verander soos dit ons pas. Tans word Noord-Kaap nog deur die Marxistiese ANC regeer.

 5. Ik deel hier graag kammen uit voor diegene die alles over 1 kam willen scheren maar dat word natuurlijk complex omdat hitler geen moslim was en ook bij andere vele recentere gebeurtenissen ook vaak geen moslims zijn zouden we dan ook een kam nodig hebben voor alle christenen en joden? ? en niet te vergeten de atheisten !
  Als we al deze groepen moeten uitschakelen wegen massamoorden die een enkeling daarin pleegt dan blijft er niemand op deze aardbol over… zou t dan niet beter zijn om elke persoon apart aan te pakken voor zijn daden ?!
  Dan kunnen de rest van de groepen in vrede naast elkaar leven.

  1. Ik heb geen behoefte aan uw politiek-correcte tandenloze kammen !

  2. Nadia, ooit zei een politieker:”men moet de problemen aanpakken wanneer ze zich stellen”. Dit probleem begon zich 25 jaar geleden al te stellen, maar werd nooit aangepakt. Nu stelt het probleem zich voor elke normaal denkende inwoner van Europa, dus moet het zwaar aangepakt worden. De mensen die dit in de weg staan zijn medeverantwoordelijk aan de moslim moorden,verkrachtingen,geweld,enz..

  3. en word iets gezegd wat niet politiek-correct is en hitler en de joden worden er bij gehaald…neen mevrouw ik voel me niet schuldig omdat ik blank ben sorry.
   moslims zijn de meest intolerante,seksistische en racistische mensen dat er zijn. Zou je graag lesbisch zijn in pakistan of zo?

 6. UIT ZELFVERDEDIGING lijkt een geactualiseerde, op democratische leest geschoeide versie van de antieke Spaanse Reconquista onvermijdelijk indien wij voor onze nazaten een EUROPEES Europa willen behouden dat NIET degradeert tot een kalifaat-kolonie van Saoudie-Arabie, gestuurd door de Sharia, met Meccantwerpen als metropool !

  1. Volledig mee eens, vent, daar niet van… Maar hoe komt het dat jij er in geslaagd bent om een bericht te verbeteren dat hier nog niet eens stond (zie: de eerste bemerking onder dit schrijven, dat overigens ook niet op tijdstip gerangschikt staat)?

   Heks! :)

 7. De pamperpolitiek van links moet nu maar eindelijk eens stoppen ! Dit is wat ons misschien te wachten staat als we in bepaalde wijken in Brussel en Antwerpen vertoeven.

 8. Hopelijk beseft de U.K. dat zij ook een soort Guantanomo nodig hebben en houden de Amerikaanse Republikeinen het been stijf zodat Guantanamo NIET sluit ; dit alles UIT ZELFVERDEDIGING eb ZELFBEHOUD !

 9. CORRECTIE :”op democratische leest geschOEIde” uiteraard !

 10. De linkse media zoals de vrt en vtm, maar ook de kranten zullen het weer berichten als een kleine uitzondering.De echte debatten over moslimgeweld zullen weer eens uitblijven.Ik hoor de socialisten en de groenen weer zeggen:” scheer ze niet allemaal over dezelfde kam”en zaak opgelost.Ieder helder mens ziet toch ook dat er in gans West Europa enorme problemen zijn met moslimgeweld.Nu zijn ze weer bezig in Stockholm met auto’s in brand te steken en het straatmeubilair te vernietigen.Is het niet in Parijs,Brussel, Antwerpen,,Berlijn,Rome,Madrid enz , dan is het wel ergens anders.Al vele jaren steken de traditionele partijen hun “kop in het zand” en wordt alles geminimaliseerd.Als de moslims in Europa hun zin niet krijgen gebruiken ze geweld.Ze worden na hun gewelddaden onmiddellijk weer vrijgelaten om nog meer rellen te voorkomen.Het is logisch dat de moslims geweld gebruiken om hun eisen kracht bij te zetten omdat ze weten dat de linkse Europese regeringen teveel angst hebben voor hun gewelddaden.Zo gaat de islamisering van West Europa met rasse schreden verder.De toekomst ziet er somber uit omdat het geweld in onze steden en gemeenten stilaan een gewoonte wordt.

 11. Yup en dat krijg je dus met je linkse gepamper. Dan geef je beesten zoals deze de kans. En nu allemaal je linkse verontwaardiging laten zien en roepen dat niet alle moslims zo zijn. Laat die mannen dan eens op straat komen om te laten zien dat dit niet kan…..maar ze zullen hun moslimbroeders wel niet willen afvallen zeker?! braak braak.

 12. Is dit niet te wijten aan de als politiek-correcte “verdraagzaamheid”(sic) gecamoufleerde PERMISSIVITEIT tegenover islamietische terreur en anti-blank racisme ??????

  1. ben ik volledig mee eens,de verdraagzaamheid heeft ook zij grenzen waar zijn de Politiekers
   die zo een achterlijk volk in Europa invoeren ten kosten van eigen bevolking, negen op de tien gevallen steeds zijn het moslims

   1. Waar zijn de politiekers? We worden in heel Europa geregeerd door de lafste generatie politiekers ooit; dus uit die hoek moeten we niets verwachten. Wel erg dat een groot deel van de kiezers dat nog altijd niet door heeft. Misschien is dit wel de lafste generatie Europeanen ooit? Om mottig van te worden!

 13. Die moordende mohamedaanse negers zouden “Allah Akbar” geroepen hebben tijdens hun barbaarse anti-blank racistische moord , volgens berichten op het internet !

 14. Brave moslims he ( ? ! ) …… IK WORD ER KOTSMISSELIJK VAN !!!!!

 15. “De daders zouden wat later door de politie neergeschoten zijn.”

  Opgeruimd staat netjes. Dit soort van raciaal ingegeven daden zal volgens mij enkel nog toenemen, de komende jaren. Spijtig genoeg oogst iederéén wat de linkse dievenbende reeds jarenlang aan het zaaien is. Om één of andere reden heb ik echter zo een donkerbruin vermoeden dat de linkse knapen nu NIET op hun achterste poten staan. “Racistisch geweld” kan volgens die lieden immers maar van één kant komen, namelijk van blanke Europeanen. Moest het omgekeerd zijn geweest, ho maar! Hierbij verwijs ik gaarne naar het gegeven dat die rode rakkers nog maar al te gaarne verwijzen naar Anders Behring Breivik, Hans Van Themsche en zelfs nog naar de tweede der Wereldoorlogen. Loslaten kunnen zij die zaken niet, doch bij “kattenkwaad” zoals dit is men geneigd om het hoofd in het zand te duwen.

  Het zal immers zijn eigen schuld wel geweest zijn, hij heeft die brave jongens immers lopen uitdagen door het dragen van dat hemd met dat schokkende opschrift!

  Ja, zeg… Dag Jan!

  1. de linkse dievenbende beter zou ik het niet kunnen verwoorden,de rode garde en hun aanhangers links gespuis, dat zijn de grote verantwoordelijke .

   1. Dit vraagt om een reactie, dus laat ons beginnen met de moslims te verbannen uit Europa.

Comments are closed.