ImageSommige beslissingen van autochtonen sterken Islamieten in de gedachte dat Europeanen in het algemeen zwak zijn. En terecht. Zo besloot de socialistische gemeenteraad van het 5600 zielen tellend stadje de Engelse vlag niet meer te laten wapperen op het gemeentehuis. Dit, om de zestien (16!) moslims in de stad niet te beledigen. Want, zo is de redenering, 1000 jaar geleden werd deze vlag ook meegenomen op de Kruistochten..

De Regenboogvlag van de homobeweging blijft wel wapperen op de dagen die belangrijk zijn voor deze beweging. Tot er klachten komen van de 16 moslims waarschijnlijk.

Het is te gek voor woorden. Het is hetzelfde als een groepje Bulgaren dat in Istanbul woont dat vraagt of de Turkse vlag niet meer opgehangen wordt omdat onder die vlag Bulgaarse kerken en Bulgaren zelf verbrand werden tijdens de Turkse bezetting in de 19e eeuw. Jezelf ondergeschikt maken aan de Islam, je moet het maar kunnen!

,

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

12 reacties op “Het Engelse Radstock buigt voor de Islam: Engelse vlag moet weg”

 1. Omdat ik aan een en ander twijfelde zond ik een berichtje naar het stadsbestuur van Radstock.
  Het lijkt er sterk op dat men ons wat blaasjes wijsmaakt.
  Vandaag kreeg ik antwoord van de voorzitter van de gemeenteraad van Radstock:

  Thank you for your e mail.
  I am sorry about reports in the media and wish to clarify that at no point was a decision taken to lower the St Georges day flag by Radstock Town Council. At our May meeting, the council was informed that it does not have a Union Flag and a vote was taken. All agreed to purchase one.

  The council did not vote to ban the St George’s flag nor any other flag.

  The comment made by one councillor, more in passing than anything else, may have been ill advised and did not influence the outcome, which was made in line with the resources and staffing that we have as a small Town Council

  To demonstrate there is no ban a St George’s flag is flying in Radstock thanks to some partnership working with Westfield Parish Council.
  On 20th May the decision was also made to purchase a Flag of St George for the councils own use.
  Cllr Lesley Mansell
  Chair Radstock Town Council

 2. Dus we gaan de vlag strijken zelfs voordat iemand iets zegt cq klaagt?? Je past je aan het land aan en niet andersom!! Heeft iemand een pistool op je hoofd gezet en gezegt dat je naar Engeland moest gaan? Dacht het niet. Dus als je in een wit christelijk land gaat wonen pas je dan aan. Ik pas me pas aan aan de Islam als er een kerk staat in Mekka en niet eerder!

 3. Zijn er moskeeën in Polen ? Ik denk het niet.
  Aanpassen of buiten. De uitkeringen voor niet Europeanen beperken tot diegene dat hier werkt, zijn gezin nada, niets. Geen werkeloosheidsuitkeringen, kinderbijslag, ….
  Opstarten van een vereniging voor de rechten van de Belg.

 4. Wij moeten allemaal terug naar de middeleeuwen ! Dat is het standpunt van de Islam..Overal vuurke stoken… op kleinschalig gebied, dat valt niet op en dan …Toeslaan, met grote middelen, zodat WIJ ons koppeke moeten buigen en Slaven worden !!!

 5. Karel Martel Reincarnatus est !

  EUROPA ONTWAAK !

  1. Als het te laat zal zijn ,als de vrouwen een boerka moeten dragen en vijf keer per dag op ons matje Allah Akbar moeten zeggen :

 6. Haha moet je proberen in Turkije… een Bulgaarse vlag. 1,5 miljoen Turken zijn eind jaren 80 uit Bulgarije gedeporteerd en gevlucht. Barbaars volk, die Bulgaren.

 7. Moeten de moslims weer de overhand hebben moeten ze zich niet aanpassen ,straks moeten de vrouwen met een boerka op straat lopen ,het is de schuld van de politieke partijen die er hun stemmen mee ronselen zien ze niet genoeg hoe veel geweld in de moslim landen met hun bom aanslagen ;

 8. VAN DEN BOSCHE & STEVAERT

  ALs politiek correcte en vrijmetselaars-steundende socialist en bijhorende ideologie vind ik dat wij alle kerken in Brussel en Antwerpen moeten afbreken om de meerderheid van islamieten die wij nu aan het creéeren en binnenhalen zijn, niet te beledigen!!Wij zijn links en antichrist en zullen niet rusten tot christus dood is, ook al moet onze eigen bevolking en onze eigen democratie en toekomst daarvoor vernietigd worden!

 9. wtf! wa voor een zotte zijn da jong. daar beledigde just genene mee door een vlag te plaatsen!! en dan nog, zij komen daar wonen eh dus zij moeten hun aanpassen, nie de engelsen!! Bende pussy’s :@ aaarrrrggggg hier wor ek egt kwaad van!

 10. Dit is wat ek NOG NOOIT kon begryp nie – dat vreemdelinge, uit ‘n totaal vreemde land, vir hul gashere kan voorskryf wat die gashere in hul eie land moet doen!
  Dit sou goed gewees het indien Wes-Europa 50 jaar gelede al, aan alle immigrante (legaal sowel as illegaal) die reëls van hul gasheerlande kon voorgeskryf het. Daardie vreemdelinge wat dit nie eens met die reëls was nie, moes onmiddellik die land uitgesit gewees het. Maar, die “tolerante” Nederland (en België) het besluit om ver agteroor te buig vir die misdadigers uit Arabiese- en Moslemlande. Nou pluk Europa die wrange vrugte van hul onwyse besluite en optredes.
  Dit is wel LAAT, maar nie té LAAT om op te tree nie. Alle Wes-Europese lande behoort nou nuwe wette te maak wat dit vir immigrante onmoontlik sal maak om aan die gasheerland voor te skryf. “WHEN IN ROME, YOU DO LIKE THE ROMANS DO.” Immigrante met ‘n kriminele rekord behoort ook almal die land uitgesit te word. Slegs assimileerbare mense behoort verblyfreg van die staat te ontvang.

 11. Ratteke Maurice

  zal hier ook gebeuren als de LINKSE MAFFIA aan bewind blijft

Trending

%d bloggers liken dit: