Duitse ANTIFA één van meest actieve terreurgroepen in EU

antifa_riotIn een rapport van Europol over terrorisme in de EU is de conclusie niet onverwacht dat islamitische terreur vandaag de meeste slachtoffers maakt en ook de grootste bedreiging voor Europa vormt.  ‘Extreem-rechts’ blijkt erg braaf, met gelukkig nauwelijks enige terroristische activiteit.  Dat is helemaal anders bij extreem-links:  daar heeft vooral het Duitse Antifa-terreurnetwerk in 2012 lelijk huis gehouden, liefst 500 agenten verwond en een moordpoging uitgevoerd op een politiepatrouille in Berlijn in mei 2012.

Binnenkort gaat in Duitsland het proces van start rond de zogenaamd ‘extreem-rechtse’ groep NSU die een reeks moorden op vreemdelingen heeft gepleegd.  Dat is verwerpelijk, maar nu al is duidelijk dat de zaak stevig stinkt: net zoals de eerste Blood and Honour-concerten in Vlaanderen georganiseerd werden door de Duitse staatsveiligheid, zo is er een sterk vermoeden dat het proces zal aantonen dat de moordenaars wellicht betaalde agenten van de Duitse staatsveiligheid waren die doorgeslagen zijn naar waanzin.  De vraag rijst dan of er een ‘extreem-rechts’ probleem is dat door de Duitse overheid moet bestreden worden, dan wel of de Duitse overheid zelf zwakzinnigen geld geeft en bewapent om er een ‘extreem-rechts’ probleem mee te creëeren…  Maar dat alles zal niet verhinderen dat de media luid zullen toeteren: ‘extreem-rechts’ is een groot gevaar.

Veel minder getoeter valt te horen over extreem-links – uiteraard omdat 80% van het journaille zelf groen of rood is.   Nochtans bevestigt EUROPOL dat de Duitse Antifa één van de meest actieve terreurnetwerken van de EU is.  Lees even mee:

‘Left-wing and anarchist groups continue provocative action and deliberately cause clashes with the police during violent protests against right-wing opponents. Particularly alarming is the direct targeting of police officers. German authorities counted up to 500 police officers injured in 2011, and this trend continued in 2012 with even more aggressive attacks. Some attacks even reached the level of criminal offences classified as attempted homicides. In May 2012, two officers in a patrol car were attacked by a group of unidentified people with stones and IIDs in Berlin (Germany).’

IID’s zijn brandbommen.

Het Duitse Antifa-netwerk heeft goede contacten over gans Europa.  Op de website ervan wordt uiteraard onder ‘antifa international’ gelinkt naar het Nederlandse Stasi-blad Alert!, dat nationalisten intimideert en laat bedreigen.  Alert! is dan weer een vriend van het Vlaamse AFF/Verzet:  vandaag alleen nog een website, maar eertijds een gewelddadige privé-militie die de activiteiten noodgedwongen stopzette na de moord op een bejaarde Vlaming in Borgerhout door Marokkaanse AFF’ers.

Hieronder wat beelden van het Antifa-tuig in actie.

4 comments

  1. Raar dat die Antifa zich verzet tegen de politie, vermits ze in feite beiden aan de kant van de pro-multikul-staat staan.Waarschijnlijk gaat het hier louter om wat amusement en spielerei van agenten in burger tegen hun collega’s in uniform.
    De nationalisten zouden zich juist met alle mogelijke middelen moeten verzetten tegen zowel Antifa als de politie !

  2. interssant: “net zoals de eerste Blood and Honour-concerten in Vlaanderen georganiseerd werden “”
    heeft ge meer info- bv. internetlinks of bronnen – hierover?

Comments are closed.