witteneushoornVolgens de linkse elites die jarenlang hebben geprotesteerd tegen het ‘boze apartheidsregime’ in Zuid-Afrika is sedert de machtsovername door het communistische ANC het paradijs daar op aarde neergedaald.  In werkelijkheid takelt de staat er langzaam af, en de toenemende onveiligheid treft niet enkel de blanke Afrikaners, maar ook de spectaculaire dierenrijkdom van het land, o.a. in het wereldberoemde Krugerpark.  Alleen al dit jaar werden in Zuid-Afrika meer dan 300 neushoorns afgemaakt voor hun hoorns, in het Krugerpark werden deze week alleen al 13 dieren doodgeschoten.  De zwaarbewapende stropers steken de grens over vanuit Mozambique en het ANC is niet in staat of bereid hen te stoppen.  Specialisten zijn duidelijk: het uitsterven van de neushoorn wordt op deze manier onvermijdelijk.  Dank u, ANC!  Dank u, dappere anti-apartheidsstrijders!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Apartheid verdween… en de neushoorn volgt”

 1. Blanke eenhoorn

  Ja het is immers een WITTE neushoorn (ceratotherium simum) hé !

 2. De links-liberalistische stinkers hebben nu wat ze echt willen in Afrika: totale anarchie. En als zij kunnen dan krijgen wij hier net hetzelfde. De zogenaamde wereldverbeteraars zijn in realiteit niets anders dan wereldverslechteraars.

  @Vanhalsbeke

  Welk berouw? Die snullen steken nog een jointje op en staren als een uitgehongerde zombie naar hun volgende doelwit en mompelen ondertussen opnieuw en opnieuw: “must destroy-must destroy”.

 3. Multiflauwekulturele Circusclown

  Och zolang we maar politiek-correct zijn…..

 4. Zelfs Desmond Tutu zei onlangs dat hij niet meer op het ANC ging stemmen…

  1. Na de zonde, het berouw.

Trending

%d