happart afficheEven was er ongeloof binnen de Vlaamse beweging: José Happart zou komen spreken op de 11 november-viering van het IJzerbedevaartcomité  in Diksmuide. De RTBF pakte gisteren met dit bericht uit. Onze vrienden van Doorbraak (voormalig VVB-orgaan) namen het bericht over. “Blijft af te wachten wat de oud-voorzitter van het Waalse parlement en PS’er op deze hoogmis van het flamingantisme zal zeggen. Vorig jaar hebben de organisatoren al een Waalse delegatie uitgenodigd”, aldus Doorbraak.

Het bericht bleek gelukkig niet te kloppen. De waarheid is echter al even verontrustend. Happart wacht niet tot 11 november om zijn mening te ventileren in Diksmuide, maar komt al op 11 juli naar de omgeving van de IJzertoren afgezakt. U weet wel, die dag dat de Vlamingen de Slag der Gulden Sporen vieren. Die slag waarbij de Vlamingen de Fransen voor eventjes uit hun West-Vlaamse velden en steden verdreven.

Happart neemt op die bewuste en symbolisch beladen dag, op uitnodiging van het IJzerbedevaartcomité, deel aan een debat over confederalisme. U weet niet goed wie José Happart is? Dan heeft u het één en ander gemist tijdens de vaderlandse geschiedenislessen. Om het nog eens allemaal wat te verduidelijken, verwijzen wij u graag door naar het vraaggesprek met Leon Bancken op Rechts Actueel. Dan weet u meteen waarom we misschien voor één keer de Vlaamse hoofdstad Brussel op 11 juli moeten inruilen voor Diksmuide. Schaam u, IJzerbedevaartcomité! (nog maar eens)

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “IJzerbedevaartcomité gaat weer een stapje verder: José Happart als spreker op 11 juli”

 1. Zelfs dat neemt men de Vlamingen af. Wie zegde er nu weer:”La Belgique sera Latine ou…” Met dank aan ‘eigen’ volk.

  1. Tricolore IJzer KLUCHTevaart Comité

   Dat was Kardinaal Mercier en die zal opgegraven worden en gekist assisteren aan de tricolore party met als slogan “Et pour les ‘tits Flamins la même chose” Uiteraard zal “la Brabançonne” gespeeld worden, de ENIGE nationale hymne ter wereld die discriminerend GEEN titel in de taal der taalkundige meerderheid heeft . Of heeft zou iemand al ooit van
   “de Brabantsche” gehoord hebben, en ik heb het hier niet over een ras trekpaarden ?

 2. Jean Marie TYTECA

  Op 11 juli zal dan ook de leeuw op de IJzertoren vervangen worden door de Waalse haan, teneinde onze Franstalige landgenoten niet voor het hoofd te stoten. De hoofd-imam van Antwerpen zal zorgen voor de gebedsdienst. Daar Mekka in het Zuiden gelegen is zullen de 11 juli-vierders met hun rug naar het monument gekeerd staan. Om 11 uur is er een optreden voorzien van de Gilles van Binche, terwijl omstreeks 11.30u de Noord-Koreaanse luchtmacht een eerbetoon zal brengen met het overvliegen van een lange afstandsraket.

Trending

%d bloggers liken dit: