Asieleisers in hongerstaking, want het loont…

hongerstakerVorige week stopte een asieleiser met eten en tegelijkertijd moest Teeven naar de Tweede Kamer voor een debat over een overleden asielzoeker. De Nederlandse staatssecretaris Fred ‘crimefighter’ Teeven van de VVD ging door de knieën uit politieke overwegingen en gaf de Kameroener een verblijfsvergunning.

Rechts Actueel voorspelde toen al een golf van hongerstakers. En zie daar, in Rotterdam en Amsterdam zijn bijna 100 asieleisers gestopt met eten. Dat gebeurt er als je slecht gedrag beloont. De hongerstakingen zijn mooi getimed.  Over vijf dagen is er een ingelast PvdA-ledencongres waar wij al eerder over berichtten. Houd Samsom zijn rug recht of buigt ook hij voor de asieleisers?

9 comments

  1. mogelijk erg efficiënt tegen te hoog gehalte aan slechte cholesterol ?

  2. Beperk de menselijke vrijheid niet, ook zij hebben recht tot hongerstaking tot het bittere einde, het is toch HUN leven en HUN keuze, awel dan ! Wel NIET PLOOIEN VOOR DIE CHANTAGE !

  3. Kan men in die ruimte geen BBQ organiseren voor bezoekers, kwestie van de lekkere geuren van gebraden eetwaren de sfeer een beetje te doen verbeteren en hongerstakers te bekeren ?

  4. Niet plooien, voor chantage, indien ze absoluut zelfmoord of zware lichamelijke schade willen willen plegen door verhongering is dat HUN betreurenswaardige keuze, ik herhaal ; HUN keuze.Op basis van welke imaginaire authoriteit kan man beletten dat mensen keuzevrijheid hebben over hun eigen levenslot ? Ergo ; NIET PLOOIEN VOOR CHANTAGE ! Wat zou de volgende stap dan wel kunnen zijn, dat iemand door hongerstaking-chantage zou kunnen bekomen om geen belasting meer te moeten betalen of om dispensatie te krijgen van verkeersregels en voortaan door het rode licht te mogen rijden ? Lex dura sed lex, ZONDER positieve discriminatie en gepamper voor volkomen overbeschermde minderheden !

  5. Ze kiezen er toch zelf voor dus laat ze lekker hun gang gaan. Ze vinden zichzelf blijkbaar toch niets waard dus waarom dan asiel verlenen. De cirkel is rond lijkt me. De kindertjes zijn hier weer de enige die dupe zijn dus help deze tijdelijk aan pleegouders ofzo tot ze mee kunnen met hun ouders naar land van herkomst.

  6. lekker geen eten meer geven kost ons dan geen geld meer + we zijn van ze af!

  7. Nou, maak je geen zorgen want Samsom houdt zijn rug recht aangezien de Senaat, zoals vaker, ieder ´rechts´georienteerd wetsvoorstel blokkeert. Samsom heeft dan geen gezichtsverlies en toch zijn zin.

Comments are closed.