verkeersagressieEerder brachten we hier op RechtsActueel het ongelooflijke verhaal van Luc Trullemans, de in Wallonië zeer bekende weerman van RTL die ontslagen werd omdat hij na een overval door een stel Noordafrikanen op zijn facebookprofiel even zijn ongenoegen uitte.  Zoiets mag je niet doen in de multiculturele chaosmaatschappij…  In La Dernière Heure gaf hij intussen het relaas van de aanval.  Daaruit blijkt dat het net de Noordafrikanen waren die hem racistisch uitscholden voor ‘schijtbelg’…  Waar blijft het CGKR met een klacht tegen onbekenden?

‘Rond 14: 30 uur werd ik verbaal en deels met een voertuig aangevallen door een viertal mannen op de Leuvensesteenweg in Brussel’, zegt Luc Trullemans. ‘Ze knipperden eerst met de koplampen want ik was niet snel genoeg aan het rijden voor hen terwijl ik de voorgeschreven 50 of 60 km per uur reed. Ze besloten toen om me in te halen, net voor een rood licht, door het overschrijden van een doorlopende witte streep, waarbij ze bijna een ​auto raakten.  Ik claxoneerde maar ze sneden me af door een scherpe hoek te maken.  Ik stopte. Ze reden daarna snel verder. “

En de meteoroloog vertelt verder het verhaal van de aanval: “Aangekomen op een honderd meter van het rode licht, stopten ze weer abrupt, en dwongen me om te remmen als gek om niet te botsen.  Zij verlieten allen het voertuig en begon te gillen. Ik liet mijn raam zakken en toen hoorde ik dat het niet mijn rol was om ze de les te spellen op de weg, ik was gewoon een schijtbelg, een racist, en ZIJ waren degenen die de verkeersregels bepaalden. Ze schudden mijn auto voor een paar minuten door elkaar en nadat ze mij herkenden noemde één van hen me een ‘weerman van de RTL die zijn wagen niet durft verlaten’. Ik was echt bang, en ik ben er zeker van dat als ik zou uitgestapt zijn je een goed nieuwsverhaal zou hebben gehad. “

Een busje kwam toen toe op het hoogtepunt van deze virulente woordenwisseling. De bestuurder sprak in het Arabisch tot de vier personen. Ze stapten weer in hun voertuig … Deden alsof ze een beetje verder gingen parkeren, maar maakten zich eigenlijk klaar om op Luc Trullemans te gaan jagen.  De meteoroloog stopte later bij een tankstation waar hij besefte dat zijn aanvallers hem hadden gevolgd. “Ik ben toen snel opnieuw gestart en ben naar de RTL-gebouwen op de parkeerplaats gevlucht. Mijn aanvallers durfden die niet te betreden en vervolgden hun weg. “

Na thuiskomst publiceerde Trullemans dan rond 17 uur de beroemde Facebook-berichten die hem zijn schorsing opleverden. Dit net voor hij het weer moest bespreken op Bel RTL. “Ik publiceerde een pagina die zou ik zeggen een beetje riskant was, maar onder invloed van woede en angst. Ik zag rood. Deze berichten bleven tien of twintig minuten staan. Tot iemand me zei: wees voorzichtig, je bent hier te straf… “

Dat laatste is wat Trullemans dus nog moet leren: terugkrabbelen, verontschuldigen, spijt hebben, begrip vragen voor de omstandigheden, dat werkt allemaal niet in de multiculturele chaos.  Daar is men ofwel een linkse multiculturele dwaas, ofwel een rechtse realist.  Zodra men de grens heeft overgestoken naar de kant van waarheid en recht moet men blijven staan bij wat men gezegd en geschreven heeft, en de dwazen nog maar één vorm van uitleg geven: wij zeggen wat we willen, wij schrijven wat we willen, en wie het daarmee niet eens is kan – excusez le mot – onze rechtse reet kussen.

Franstalige versie:

‘ Aux alentours de 14 h 30, j’ai été agressé verbalement et en partie mécaniquement par un quatuor sur la chaussée de Louvain, raconte Luc Trullemans. Ils m’ont fait des appels de phares parce que je ne roulais pas assez vite pour eux alors que je roulais dans la norme à 50, voire 60 km/h. Ils ont ensuite décidé de me dépasser avant un feu rouge en coupant une ligne blanche et en manquant d’emboutir une voiture qui venait en face d’eux. J’ai fait un coup de klaxon très virulent qui ne leur a pas plu et ils m’ont coupé la route en me faisant une queue de poisson. Je me suis arrêté. Ils ont redémarré assez vite.”

Et le météorologue de poursuivre le récit de son agression : “Arrivé à une centaine de mètres du feu rouge, ils se sont à nouveau arrêtés brutalement, m’obligeant à freiner comme un fou pour ne pas les emboutir. Ils sont tous sortis du véhicule et ont commencé à crier. J’ai descendu ma vitre et, là, je me suis entendu dire que ce n’était pas mon rôle de leur faire la morale sur la route, que je n’étais qu’un petit Belge de merde, raciste, et que c’était eux qui faisaient les règles de circulation. Ils ont secoué pendant quelques minutes ma voiture et, après m’avoir reconnu, l’un d’eux m’a traité de Monsieur Météo de RTL qui n’ose pas sortir de sa caisse. J’ai vraiment eu peur et, si j’étais sorti comme ils me le demandaient, vous auriez eu un beau fait divers.”

Une camionnette est ensuite arrivée à hauteur du lieu où s’est déroulée cette virulente altercation. Son conducteur a parlé en arabe aux quatre individus. Ceux-ci sont remontés dans leur véhicule pour… faire mine de se stationner un peu plus loin et prendre en réalité Luc Trullemans en chasse.

“Je croyais en être quitte pour un coup dans ma portière…”Le météorologue s’est donc arrêté dans une station à essence où il s’est rendu compte que ses agresseurs l’avaient suivi. “J’ai alors redémarré à fond en direction de RTL House pour me réfugier sur leur parking. Mes agresseurs n’ont pas osé y pénétrer et ont poursuivi leur route.”

Après avoir regagné son domicile, Luc Trullemans a alors publié aux alentours de 17 h sur Facebook les fameux posts qui lui valent sa suspension. Cela, alors qu’il s’apprêtait à commenter la météo sur Bel RTL. “J’ai publié une page que je dirais un peu osée, mais sous l’emprise de la colère et de la peur. Je voyais rouge. Ces posts sont restés dix ou vingt minutes. Jusqu’au moment où quelqu’un m’a dit : attention, t’y vas fort là…”

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Noord-Afrikaanse racisten tot Luc Trullemans: ‘Schijtbelg, wij bepalen hier de verkeersregels’”

 1. Armand Pienter, straalstroom-oloog

  Een temeer wordt het slachtofferschap i.v.m. autochtonofoob racisme , waarvan de weerman slachtoffer was, onder de politiek-correcte mat geveegd en krijgen de allochtone daders van de autochtonofobe verkeersterrreur carte blanche. Symptomatisch voor onze TWEEZAKKERIJ staat die minstens de perceptie wekt dat autochtonofoob racisme NOOIT enigerlei jurisprudentie lijkt te mogen krijgen vanwege onze Lobbycratische Kromstaat die zich vermomt als democratische rechtstaat ! “Discriminatie op basis van (autochtone) origine” ? Onthouden in het stemhokje binnen enkele maanden, we tellen af !

 2. Sorry, 50Km:H!!!

 3. Een beetje nuance

  de voorgeschreven 50 of 60 km per uur?
  Hij zal dus 55 gereden hebben op een baan waar je 70 of 90 mag rijden.

  1. Op de Leuvensesteenweg in de Brusselse agglomeratie is de maximumsnelheid 70Km/h

Trending

%d bloggers liken dit: