RTL-weerman Luc Trullemans na overval: ‘ Integreer of bol het af ‘ – schorsing en klacht

luc trullemansOnlangs werd de weerman van RTL, Luc Trullemans, overvallen door een stel Noord-Afrikanen.  Volgens de sprookjesregels van de multiculturele chaos gaat het om ‘Belgen’, die maar een ‘kleine minderheid’ vormen van de ‘meerderheid brave moslims’, en moet men dat dus ‘aanvaarden’ als onderdeel van de ‘criminaliteit die je in elke stad tegenkomt’.   Maar Luc Trullemans maakt een zware fout: hij gebruikte zijn gezond verstand, was als eerlijk burger verontwaardigd over het banditisme, legde de link naar de bredere context van immigratie en islamisering, dacht dat hij in een vrij land leefde en uitte dus even zijn vrije mening op zijn Facebookpagina.  Gevolg: schorsing bij RTL en een klacht wegens racisme aan de broek.

Nochtans zien wij niet in wat er racistisch zou zijn aan de volgende tekst die hij op zijn facebookpagina zette (originele Franse versie onderaan):

“Ik zal niet zacht zijn in mijn woorden. Ik zal waarschijnlijk doorgaan voor een racist, maar dat kan me niet schelen!  Het is tijd voor iemand om te zeggen wat veel mensen denken.  Dit bericht is voor jullie, vrienden MOSLIMS. Ik ben niet-praktiserend christen. (…) U verlaat uw respectieve landen omwille van dictatuur, oorlog, geweld, haat en dood. Je komt en vestigt je hier bij ons, om dat allemaal te ontsnappen en leeft gelukkig, gezond en vrij van zorgen.  En jullie zijn van plan om al jullie ideeën bij ons te importeren terwijl wij u alles geven wat u nodig hebt om hier in te passen! U krijgt onderdak, voedsel, geld. U zal worden ingeschreven in de school om de taal te leren, het helpt je een betere kennis van ons land te krijgen, je opleiding wordt betaald om uw integratie in de arbeidsmarkt te vergemakkelijken. Maar nee, dit is niet genoeg!  Wel, ik zeg GENOEG! Genoeg proberen onze tradities en gebruiken, rechten en vrijheden te onderdrukken en veranderen omdat het tegen je geloof is, genoeg om ons racistisch te behandelen omdat we niet houden van de manier waarop je dat doet. Waarom kom je naar ons land?  Is het alleen maar om te proberen om het imago van het land dat je ontvlucht te veranderen? Het zijn wij die u gastvrijheid bieden, dan moet je voldoen aan onze tradities en gebruiken. Wanneer een vreemdeling zich in uw land vestigt moeten uw tradities geëerbiedigd worden, wie niet voldoet riskeert de doodstraf in sommige van uw landen! En wij Europeanen moeten jullie alles laten veranderen zonder iets te zeggen?
Ga terug naar uw land, als onze tradities en gewoonten u niet bevallen!  Jullie zouden hier alles willen veranderen terwijl je niet in staat was om het te doen toen je thuis was!
Wie zijn de echte racisten? Een racist is iemand die niet graag mensen van een andere nationaliteit heeft.  Draai de rollen niet om.  Integreer u of vertrek!
Miljoenen mensen stierven in Europa om de vrijheid te verwerven en dat heet DEMOCRATIE .”

«Je ne serai pas délicat dans mes mots. Je vais probablement passer pour un raciste, JE M’EN FOUS ! Il est temps que quelqu’un dise tout haut ce que beaucoup de monde pense tout bas et ce message s’adresse à vous… amis MUSULMANS. Je suis chrétien non pratiquant et je ne fais pas chier le peuple avec ça. Ce n’est pas parce que je crois en Dieu que je dois mettre de côté les valeurs qu’on m’a apprises. Vous quittez vos pays respectifs parce que la dictature, la guerre, la violence, la haine et la mort . Vous venez vous établir ici chez nous, pour pouvoir fuir tout ça et vivre heureux, en santé et à l’abri de tout ce que vous avez quitté. Et vous comptez importer toute vos idées chez nous où nous vous donnons tout ce dont vous avez besoin pour vous aider à vous intégrer ici! On vous y donne un toit, de la nourriture, de l’argent. On vous inscrit à l’école pour apprendre la langue, on vous aide à acquérir de meilleures connaissances de notre pays, vos études sont payées, afin de faciliter votre intégration sur le marché du travail. Mais à vous entendre, ce n’est pas encore ASSEZ ! Moi, c’est à vous que je dis : C’EST ASSEZ !!! Assez de vouloir changer nos traditions et nos coutumes, assez de brimer nos droits et libertés parce que c’est contraire à votre religion, assez de nous traiter de racistes parce qu’on n’aime pas votre façon de faire. Pourquoi venez-vous dans notre pays si ce n’est que pour tenter de le changer à l’image du pays que vous avez fui ? C’est nous qui vous offrons l’hospitalité, alors à vous de vous conformer à nos traditions et nos coutumes. Lorsqu’un étranger s’établit dans vos pays, il doit respecter vos traditions, vos coutumes et celui qui ne les respecte pas peut être passible de mort dans certains de vos pays !!! Et nous, européens, devrions vous laisser tout changer sans rien dire ???

Retournez dans vos pays, si nos traditions et nos coutumes vous déplaisent tant que ça ! Vous nous faites chier à vouloir tout changer alors que vous n’étiez pas capable de le faire chez vous !

Qui sont les vrais racistes d’après-vous ? Un raciste est une personne qui n’aime pas les gens d’une autre nationalité. N’inversez pas les rôles ?

Intégrez-vous ou dégagez !

DES MILLIONS D’HOMMES SONT MORTS EN EUROPE POUR ACQUÉRIR LA LIBERTÉ ET CELLE-CI S’APPELLE LA DÉMOCRATIE ;-)  »

8 comments

 1. Indien het waar is wat Trullemans beweert wat hem overkomen is, dan is dat een straf staaltje van autochtonofoob racisme, waarover minstens de perceptie wordt gewekt dat deze flagrant vaak voorkomende variant van racisme NOOIT enigerlei jurisprudentie lijkt te mogen krijgen ! “Discrimintatie op basis van (autochtone) afkomst”, pure en onversneden xenofilie of groffe TWEEZAKERIJ vanwege het PoCo-Systeem ???????? Onthouden in het Stemhokje volgend jaar !

 2. Nog niets van gehoord op het nieuws…..waarom zou dit zijn????

 3. Heeft die mens iets onjuiste beweerd, zo ja wat dan wel ? Hoogste tijd om FREE SPEECH in te voeren !

 4. Dit past in dezelfde lijn als de eerste “duiding” rond de moordende islamieten (zijn er andere?) die in Boston hun haat tegen de Vrije Westerse wereld omzetten in een bloedbad.
  Het lulletje én HUSSEIN B opvrijer bij uitstek (enkel de keyser greet kan hem naar de kroon steken in deze) soenens bjorn van de openbare KRomroep BRT leuterde dat het “haatgroepen” van eigen bodem waren tot bekend werd dat het tsetjenen waren…
  Toen was het opeens stil en moest men met een vergrootglas zoeken dat het islamieten betrof, hoe voorzichtig de media met de berichtgeving was..
  Zelfs enkelen (idioten en gelobotomiseerde lieden zijn zeer sterk vertegenwoordigd in het linkse kamp) peiten bijna voor “verschoning” voor het tuig waar ze gewoon de overlevende bij zijn voeten moesten slepen naar de rechtszaal en na ondervraging opknopen.
  Heel jammer voor die meneer Luc Trullemans maar in de Vrije Westerse Wereld mag je geen islamiet beschuldigen van enig misdrijf dan ook want volgens de multikullers zijn het “kansarme”, “achtergestelde”, “gediscrimineerde” (op school en op het werk) lieden én krijgen ze geen kansen op een gelijkwaardige behandeling als ons de Vlamingen…
  Nochtans krijgen ze een voorkeursbehandeling in elk sociaal opzicht : dopgeld, ocmw geld, woning en honderden organisaties met gesubsideerde leeghangers met als enig tijdverdrijf de islamieten bezoeken en hun wensen lenigen.
  Het zou goed zijn als de media eens zouden berichten wat het asieltoerisme kost aan de Vlaamse belastingsbetaler (walen betalen niet ze krijgen), voorzichtige raming HONDERDEN MILJOENEN euro’s waarbij men niet het kostenplaatje uit het oog mag verliezen wat de islamiet aan onze Vlaamse belastingsbetaler kost, ze komen en krijgen punt andere lijn.
  Ik maak me geen ilusies dat de media dit ooit op tafel gooit want hun berichtgeving is zo dat alles wat (ons) Rechtsen én islamofoben gelijk heeft er uit gezuiverd wordt…

 5. Het laatste nieuws is dat er klacht is ingediend door het MRAX ( Le mouvement contre le racisme, l’antisémitisme et la xénophobie) tegen Luc Trullemans .

  De namen van de leden van de MRAX raad zijn :
  AKROUH Ibrahim
  BOUHJAR Abobakre
  BUI NGOC-THONG Tommy
  ESDAR Abdel’Illah
  LEFRANCQ Véronique
  MAKILUTILA Massamuna Yvette
  MOUSSADAQ Abdou

  Moet er nog zand zijn?

  1. Neen daar is hier al genoeg Sahara zand overgewaaid…..

 6. SCHITTEREND Luc Trullemans… CHAPEAU !!!
  nog zo’n cadeau… je moet wel efkes goegelen voor de vertaling !

  Soutien à Jean Leonetti, maire d’Antibes : il refuse de supprimer le porc dans les écoles.

  Des parents d’élèves musulmans demandent la suppression de la viande de porc dans les cantines des écoles d’Antibes. Le maire a totalement refusé, et la mairie a envoyé une note à tous les parents pour s’en expliquer.
  Pour que les musulmans comprennent qu’ils doivent s’adapter à la France, à ses coutumes, à ses traditions, à son mode de vie, puisque c’est là qu’ils ont choisi d’immigrer,
  Pour qu’ils comprennent qu’ils doivent s’intégrer et apprendre à bien vivre en France,
  Pour qu’ils comprennent que c’est à eux de modifier leur mode de vie, et non aux français qui les ont généreusement accueillis,
  Qu’ils comprennent que les français ne sont ni xénophobes ni racistes, qu’ils ont accepté de nombreux immigrés avant les musulmans, (alors que l’inverse n’est pas vrai : les musulmans n’acceptent pas volontiers les étrangers non musulmans sur leur sol),
  Que pas plus que les autres peuples, les français ne sont prêts à renoncer à leur identité, à leur culture, malgré les coups bas des européistes et des internationalistes,
  Que si la France est une terre d’accueil, ce n’est pas Aurélie Filippetti et la gauche bobo qui accueillit les étrangers, mais le peuple français dans son ensemble,
  Pour qu’ils comprennent, donc, qu’en France, avec – et non malgré – ses racines judéo-chrétiennes, ses sapins de noël, ses églises, et ses fêtes religieuses, la religion doit rester dans le domaine privé, pour tout cela je pense que la mairie a eu raison de refuser toute concession à l’islam et à la charia qui interdit de consommer du porc.
  Aux musulmans que la laïcité dérange et qui ne se sentent pas bien en France, je rappelle qu’il existe 57 magnifiques pays musulmans dans le monde, la plupart sous-habités, et prêts à les recevoir les bras halal ouverts dans le respect de la charia. On y parle leur langue, les mosquées ne sont pas à construire, et elles sont en nombre suffisant ; les musulmans n’y sont pas discriminés, personne ne fait l’amalgame entre le terrorisme et l’islam, il n’y a pas d’islamophobie ; le port de la burqa n’étant pas interdit, la femme musulmane peut s’épanouir totalement, les mœurs occidentaux n’ont pas corrompu la société, et les hommes ne sont pas tentés par la vue de femmes pervertes aux tenues immodestes. Aucune église, aucune croix, aucun sapin, aucune fête chrétienne ne viendra les choquer. Et la nourriture est halal.
  Si vous avez quitté vos pays pour la France et non pour d’autres pays musulmans, c’est que vous avez considéré que la vie est meilleure en France qu’ailleurs. Posez-vous la question, juste une fois : pourquoi est-ce mieux en France que de là où vous venez ? La cantine avec du porc fait partie de la réponse.

 7. Toch iemand die de waarheid durft te zeggen aan die debielen, resultaat dan ben je een racist
  Noppes, nada, niks er van ZIJ zijn racist (KNIP)

Comments are closed.