[VIDEO] FN met 20.000 in Parijs voor 1 mei

fn le pen 1mei2013Het Franse Front National (FN) heeft met 20.000 militanten een indrukwekkende 1 mei-optocht gehouden. Onder Marine Le Pen neemt de kracht van de partij opnieuw van dag tot dag toe. De Franse PS-president Hollande, die net als Obama enkel nipt verkozen werd dankzij de stemmen van alle vreemdelingen, zakt steeds verder weg in de peilingen, terwijl Le Pen blijft stijgen.

One comment

  1. Misschien krijgen de fransen stilaan hun verstand terug, wie weet. Hopelijk zal het hier ook beginnen doordringen dat hoe het nu gaat enkel de ondergang van ons Ooo zo mooie Vlaanderen land door de lakse Linkse politici en aanhangers van LINKS. Enkel een STOP aan instroom en terugstroom versnellen kan ons nog helpen van de ondergang. Racist Dewit weg zou ook al voor een groot deel helpen.

Comments are closed.