PolenvlagDe Poolse nationalisten consolideren één front onder de partijnaam ‘Nationale Beweging’ die op Europees vlak zal samenwerken in de Europese organisatie Alliance of European National Movements (AENM) rond FN-Europees parlementslid Bruno Gollnisch.

De grootste organisatie in de Nationale Beweging is de Młodzież Wszechpolska (Heel-Poolse Jeugd). Toevalligerwijs één van de motoren achter de jaarlijkse nationalistische demonstratie op 11 november die vorig jaar meer dan 25.000 deelnemers aantrok. De Młodzież Wszechpolska haalde honderden nieuwe leden binnen na de politieprovocaties tijdens die demonstratie. Eigenlijk het tegenovergestelde van  wat de overheid probeerde te bewerkstelligen.

De leider, Robert Winnicki, is opgevolgd door Tomasz Pałasz. Winnicki is doorgestroomd naar de Nationale Beweging die volgend jaar een gooi naar een zetel wil doen voor de Europese verkiezingen.

Er is veel potentie voor de Heel-Poolse Jeugd en/of de Nationale Beweging. Veel Polen zijn bezorgd over de uitstroom van Poolse jongeren naar het buitenland gedreven door de slechte economische omstandigheden in eigen land. Als reactie daarop willen de Poolse socialisten nu de grenzen openstellen voor derde wereld-immigranten om de tekorten in bepaalde sectoren op te vangen.

De Heel-Poolse Jeugd is nu een campagne begonnen om Poolse jongeren te herinneren aan hun plichten aan het vaderland. Er is meer in het leven dan naar het buitenland trekken voor de extra euro’s. Of die nu uit arbeid komen of het een gemakkelijke uitkering op de bank betreft. Echt nationalisten dragen een steentje bij aan eigen land. Want praten over vaderlandsliefde is gemakkelijk, het in praktijk brengen is twee.

Al wijzen wij natuurlijk immigratie uit Oost-Europa om diverse redenen af, moreel ondersteunen wij de organisaties die de ruggengraat van hun volk overeind willen houden.

Demonstratie op 13 april ter ondersteuning van de campagne:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8eGqoyWyEIw#!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “[VIDEO] Heel-Poolse Jeugd: Nationalisten vechten voor hun land”

  1. Poolse mannen waren altijd al 2x zo mannelijk als West-Europese mannen, Nu hebben ze bewezen dat ze wel minstens 10x zo mannelijk zijn. Respect voor de Poolse jeugd.

  2. Veel succes voor die uiting van respect voor hun Eigen Volk !

  3. Zolang de jeugd van hier aan de dope hangt ,zal er niet veel gebeuren in die richting,ze worden al gehersenspoeld in de scholen ,waar onze bruine vrienden ongestraft hun brain poison ,kunnen dealen ,

  4. RECHTS afslaan aub

    Een dikke proficiat !

Trending

%d bloggers liken dit: