wlpVoor veel mensen in het land zijn de Europese verkiezingen nog ver weg, de politieke partijen zijn al volop bezig achter de schermen met de voorbereidingen voor volgend jaar. Geert Wilders heeft zopas aangekondigd te willen gaan samenwerken op Europees vlak met de uitgesproken nationalistische partijen Front National en het Vlaams Belang.

Werd de afgelopen jaren officieel de boot afgehouden, tijdens een interview dat vandaag naar buiten kwam met Geert Wilders worden de banden toch aangehaald. Alle leden van de PVV waren positief over het voorstel.

Dit is een belangrijke koerswijziging bij de PVV. Deze partij wilde lange tijd niet geassocieerd worden met uitgesproken nationalistische partijen en nationalisten an sich.

De leider uit het Limburgse gaf aan dat er met nog tien andere partijen in Europa gesprekken gevoerd gaan worden.

Bij het Vlaams Belang wordt enthousiast gereageerd.  Daar probeerde men al langer over de grenzen heen samen te werken rond gemeenschappelijke thema’s, met respect voor ieders eigenheid en verschillende accenten.  De doorbraak kwam er na een gesprek tussen Geert Wilders en Marine Le Pen vorige week waarbij die laatste met haar nieuwe koers in Frankrijk blijkbaar een goede indruk maakte.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

11 reacties op “PVV en Wilders gaan samenwerken met FN en VB”

 1. wilders de zionistische rat met eigen belangen ;) vlaams belang ?? vroeger was dat een echte volks partij maar vandaag de dag?? de echte nationalisten worden er uitgegooid en de joden worden naar binnen gehaald … Front National .. is dan niet veel beter dan de PVV voor israel en een simpele kijk tegenover homo’s …verder weet ik niet wat die 10 anderen partijen zullen zijn maar ik hoop dat die niet in zee gaan met deze extreem liberaal rechtse zionist / kapitalist ..verder denk ik dat dit gwn weer een plan is van de joodse kliek om binnen te dringen bij het pure nationalisme en de david ster nog meer in onze strot te duwen …

  PVV ..? NEE!

 2. Natuurlijk is dat een goede zaak.Samen sterk.De Heer Wilders houdt er heel gezonde principes op na.Hij is zeker de politicus die met beide voeten op de grond staat.In tegenstelling tot de schijnheilige politici, die nu de macht hebben, durft Wilders zonder omwegen in het openbaar verklaren dat de massa immigratie een groot probleem is en dat de integratie van vreemdelingen in Europa een regelrechte mislukking is.Tevens wijst Wilders voortdurend en terecht op de Islamisering van Europa.

 3. Ratteke, Maurice

  Eindelijk gezond verstand samen zou ik zeggen , laat Polen er nog bij komen dan komt Deutsland er vanzelf bij op zijn sokken. Ik kijk er alvast naar uit om de reacties van de linkse ratten te zien, moet zwaar op hun maag liggen denk ik. Heel veel succes.

 4. we zullen moeten afwachten of de rest met de heer wilders wil samen werken, want hun mooie baantjes komen op de tocht te staan, het moet anders in Nederland en het kan anders in Nederland maar de mens wort gehersenspoeld door de media en ze beloven alles dus afwachten maar, waar de mens voor kiest. kievit

 5. Jean Marie TYTECA

  Niettegenstaande de meeste programmapunten grote overeenkomsten hebben, is er toch een addertje onder het gras. Het FN is namelijk tegen de EU van de regio’s en blijft steunen op een unitair Frankrijk. In dat opzicht zal het VB geen steun krijgen in zijn onafhankelijkheidsstreven. Aan de andere kant kunnen ze als groep meer druk uitoefenen op het EU-beleid.

  1. RECHTS afslaan aub

   En nog één ! Wilders profileert zich graag als filosemietische Pro-Zionist, niet zo direct conform Marine Le Pen’s voorkeuren.

 6. Eindelijk ! Dat gaat de goede richting uit !

 7. Hoop dat ze samen aan de integratie doen we zitten al vol ,en tegen de moslims die ons land willen in nemen ;

 8. Tres bien! Cest manjefique! Hartlijk gefiliciteerd! Hier vanuit die suidpunt van die Afrika kontinent wil ek vir Geert Wilders, en almal wat meegewerk het, alle sukses en sterkte toewens.
  Net jammer dat Europa en Suid-Afrika so ver uitmekaar lê. ‘n Samewerkingsooreenkoms sou dan ook met regse partye in Suider Afrika gesmee kon word.
  Hier woon sowat 3-miljoen Afrikaners, en seker 5 of 6-miljoen ander Afrikaanssprekendes in Suider Afrika, waarvan seker 1-miljoen of meer regsgesind is. Welliswaar nie soveel as wat daar in Wes-Europa en Brittanje woon nie, maar 1-miljoen mense kan nie en mag nie geïgnoreer word nie.
  Doen zo voort, Wilders en Le Pen, en al ons vriende in Vlaanderen, hou so aan, en moenie jul neefs en niggies in Afrika vergeet nie!

 9. Marleen Leonard

  Samen sterk!

Trending

%d bloggers liken dit: