Winkeltip: The Hobbit, 18,99 euro, bestellen via ReAct, morgen bij je thuis

thehobbitHet unieke universum van J.R. Tolkien is je allicht bekend. De oerconservatieve schrijver creëerde een machtige wereld met tal van rassen, volkeren met een sterke eigen identiteit en helden, de Hobbits, die houden van een rustig leven in een plattelandsdorpje.  ‘Bekrompen’ en ‘kneuterig’, zoals links Vlaanderen zou zeggen… Maar ze trekken wel ten strijde tegen slechterikken die uit het zuiden komen, tulbanden dragen en kromzwaarden hanteren!

De eerste reeks films van ‘In de Ban van de Ring’ was magistraal, dit eerste deel van de reeks rond De Hobbit komt iets trager op gang. Maar dat geeft dan wat meer ruimte aan humor en de zang en muziek waar de Dwergen blijkbaar tuk op zijn. De eerste korte verschijning van de draak Smaug mag er ook al zijn!

Momenteel wordt de film overal verkocht en gepromoot. Als jij hem online bestelt via de Rechts Actueel-Webwinkel bij Cosmox betaal je niets extra, maar gaat een klein deeltje van de opbrengst naar Rechts Actueel.  Waarvoor dank!

Klik hier naar The Hobbit in de ReAct-winkel.