HomohuwelijkbetogingparijsIn Parijs is het gisteren tot relletjes gekomen naar aanleiding van de goedkeuring van het homohuwelijk. Duizenden conservatieven gingen opnieuw de straat op om te protesteren. Omdat bij vorige gelegenheden de Franse oproerpolitie erg brutaal optrad kreeg die het gisteren na afloop van de manifestatie stevig te verduren. Ook linkse journalisten en cameraploegen, die de voorbije maanden actief campagne voerden voor het homohuwelijk, deelden in de klappen. De schade bleef uiteindelijk zeer beperkt: Rechts protest is in niets te vergelijken met de verwoestingen die worden aangericht door pakweg Duits Antifa-uitschot.

http://youtu.be/H1hK3OdqP-0

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “[VIDEO] Relletjes in Parijs na invoeren homohuwelijk”

  1. Goed artikel

Trending

%d