zmEric Zemmour is een schrijver en journalist, wonende in Frankrijk, die onder andere schrijft voor de Franse krant Le Figaro. Hij is van joods-Algerijnse afkomst en zopas werd hij door een rechter veroordeeld voor de volgende uitspraak die hij deed: “De meerderheid van mensenhandelaars zijn zwart of van Arabische afkomst”.

U kan zich wel voorstellen dat in politiek-correct Frankrijk deze uitspraak een stok in het hoenderhok was. De rechter vond de uitspraak ongehoord en racistisch en strafte de man in kwestie.

Deze is echter niet van zijn stuk te brengen en schreef een reactie op deze veroordeling. Enkel en alleen om aan te tonen dat er wel degelijk een verband bestaat tussen criminaliteit en vreemdelingen. In Vlaanderen werd dit ook al aangetoond door het boek van volksvertegenwoordiger Gerolf Annemans (VB) ‘Het Dwaze Taboe‘. Lees hieronder de reactie van de heer Zemmour:

 1. DUITSLAND: “Bijna de helft van geweldplegingen door min-21 jarigen worden gepleegd door mensen van allochtone afkomst. We kunnen en mogen niet blijven zwijgen.” (Angela Merkel, de Duitse bondskanselier). Uiteraard zou een dergelijke verklaring niet welkom zijn in Frankrijk en onmiddellijk veroordeeld worden door een meerderheid van de politieke richtingaangevers, die zich haasten om het te bestempelen als racisme, zonder daarvoor gefundeerde argumenten te hebben. Ik zie dit eerder als een constructieve bevinding, en u? Ik zie er duidelijk het Cartesische aspect van, de logica van beslissingen genomen in Duitsland. De Franse politieke mossels verkiezen, daarentegen, mee te gaan met de getijden van de zee.
 2. NOORWEGEN: “100% van de verkrachtingen die tot een klacht geleid hebben, werden gepleegd door niet-autochtone immigranten, met een meerderheid aan Koerden en Afrikanen.” Om maar te zeggen, het woord “expliciet” komt volledig tot zijn recht bij het lezen van deze zin, immers, de leefcultuur van de aangehaalde bevolkingsgroepen is compleet tegenovergesteld aan de onze. Vanzelfsprekend zullen het leven – en het respect hiervoor – evolueren in functie van de ethische en culturele achtergrond. “Ze leven in landen die een totaal andere visie hebben op ‘de vrouw’ als die die in Noorwegen geldt. Deze verkrachtingen gaan, volgens de statistieken van de politie, gepaard met bijzonder veel geweld.” Ah, dat is zeker, in Noorwegen gaat men geen bijtend zuur in het gelaat van zijn eigen dochter gooien, omdat ze zelfs nog maar heeft durven praten over iemand die geen deel van hun gemeenschap uitmaakt. In Frankrijk zouden dergelijke uitspraken meteen veel stof doen opwaaien, maar daarom niet meteen in de positieve zin!
 3. ZWITSERLAND: “Meer dan 60% van de gedetineerden zijn vreemdelingen en volgens de Zwitserse federale statistieken, in grote meerderheid moslims.” Eens men is opgegroeid in een gezin, waar men extreem kritisch staat ten overstaan van het gastland, waar men de sharia predikt, waar alles wat niet van origine islamitisch is wordt aanzien als het laagste wat bestaat, dan is het de normaalste zaak dat men regelrecht ingaat tegen de gevestigde wetten en normen van dat land! Ik voeg er nog even paradoxaal aan toe dat het momenteel volstaat om met een bijbel in de hand rond te lopen door de straten van Algiers om een gevangenisstraf van enkele maanden op te lopen.
 4. FRANKRIJK: “60 tot 70% van de gedetineerden zijn moslims. We zijn op het punt gekomen dat de minister van justitie zich zelfs de moeite troost te zorgen voor de aanwezigheid van imams in de Franse gevangenissen…” Ziezo, hier is alles mee gezegd, in plaats van de fundamenten van onze republiek te verdedigen, zetten wij islamitische propagandamiddelen in… En God weet dat moskeeën en andere oorden van islamitische geloofsbelijdenis niet enkel boodschappen van vrede voortbrengen en al zeker niet ten overstaan van het Franse volk.
 5. SPANJE: “70% van de gevangenen zijn moslims.” Gezien de nabijheid van het Afrikaanse continent hoeft dit geen verrassing te heten…
 6. ITALIË: “De feiten zijn ontegensprekelijk, we hebben vandaag de dag meer dan 55.000 gedetineerden, waarvan meer dan 20.000 vreemdelingen. 65% van hen zijn in verdenking gesteld maar slechts 35% is veroordeeld. Er moet dus gewerkt worden aan maatregelen die zorgen voor de uitzetting van vreemdelingen, veroordeeld voor straffen hoger dan 2 jaar, volgens het autonome syndicaat van de penitentiaire politie.” Logisch en normaal.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Reactie van schrijver na veroordeling wegens vermeend racisme”

 1. J.M. Pfiiff Pfaff Pfoeff

  Een kat en kat BLIJVEN noemen moet op den duur TOCH dat taboe kunnen doen sneuvelen. Elke keer dat Youssouf Le Blanc van het C.I.R.C. (Centrum voor Inquisitie, Repressie & Censuur) via één of andere gazet zijn dolle islamofiele PoCo-prietpraat komt wauwelen pf zijn enkel-richting (vermeend) racisme bestrijding komt uitkotsen, krijgt hij een karrevracht anti-reacties die TOCH doorheen het PoCO-censuurnet van onze door Links gekaapte pers glippen
  Vooral ons Eigen Volk is die autochtonofobe zever en Stalinistische gemuilkorf KOTSBEU. Onze electorale “munitie” kan volgend jaar vanuit het stemhokje “verschoten” worden, het zal er nogal knallen, dat de Youssouf maar oordoppen insteekt !

Trending

%d