Blokje-AmazonIn de poel van rood-groene media en websites is RechtsActueel jouw verfrissende alternatief. Graag zouden we onze inhoud verder verspreiden: via advertenties in Google, via promotie in Facebook…  Maar daar hebben we centjes voor nodig. We zouden u geld kunnen vragen om onze site te bezoeken, maar dat doen we liever niet;  we starten wel vanaf nu met een Rechts Actueel Webwinkel. Die vind je via de tabknop rechts bovenaan onze hoofdpagina.

In die Reactwinkel zie je vooreerst een grote banner van de bekende en betrouwbare Amerikaanse onlinewinkel Amazon. Als je via deze link naar Amazon gaat, en daar iets koopt (wat dan ook), dan krijgen wij daarop een klein percentage. Niet veel, maar vele kleintjes maken een groot. Dus als je nog eens iets wil gaan kopen via Amazon, denk dan even aan ons!

Je ziet bovendien ook een scherm met (vooral Engelstalige) boeken die wij al bij Amazon uitgezocht hebben. Dit zijn boeken die onze redacteurs besteld en gelezen hebben en de moeite waard vinden. Hier geldt hetzelfde: als je zo’n boek bestelt via deze links, dan krijgen wij daarop een klein percentage.

Om ons te helpen moet je via onze winkel surfen, en de prijs van de producten verandert voor u niet. Ga je rechtstreeks naar Amazon, dus niet via de website van de ReActwinkel, en koop je iets van 50 dollar bij Amazon, dan gaat daarvan niets naar ons. Ga je via onze ReActwinkel naar Amazon en koop je iets van 50 dollar bij Amazon dan krijgen wij een klein percentage van die 50 dollar.

Voor de rest is elke aankoop iets tussen u en Amazon; ReAct is een politieke nieuwssite, geen bedrijf. Wij hebben dus geen enkel zicht op product, verzending, verpakking, afrekening etc. Maar Amazon is één van de grootste betrouwbare webwinkels ter wereld, dat zit dus wel goed. Als dit experiment succesvol is voegen we later nog andere verkopers toe, die hopelijk meer Nederlandstalig materiaal hebben. Alvast dank voor uw steun!

Advertentie-Webwinkel

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d