De bommenlegers in Boston zijn gepakt. Het gaat om twee Tsjetsjeense moslims met sympathieën voor de radicale islamisten die tegen Rusland strijden. Voor hun identiteit werd bekend, stond links klaar om het te steken op blanken die gehecht zijn aan hun wapens en bezit (wat ons nogal logisch lijkt). Zo ook Björn Soenens, Amerika-correspondent van de VRT. Hieronder enkele uittreksels uit zijn Twitter-feed van de laatste tijd. Let op de toonverandering voor en na de bekendmaking van de identiteit van de daders.

Zolang hij denkt dat het over blanke “rednecks” gaat, is het haat en woede tegen de vooruitgang. Wanneer het om Tsjetsjenen gaat, is er enkel frustratie en gefnuikte dromen. De kwaliteit van de VRT-verslaggeving is nogmaals bewezen!

(klik op de afbeelding voor een grotere versie)

bjornsoenens

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Van haat tot gefnuikte dromen: de aanslagen in Boston”

 1. In één woord: HOERNALISME.

  In meerdere woorden: links denken is een geestelijke stoornis en bijgevolg rijp voor de psychiaterie.

 2. Hilde Franckaert

  Wat ik nu doorzie is dat deze linksdenkenden (ik weet voorlopig geen andere naam) zoals Bjorn Soenens, uit machteloosheid en gemakzucht de schuld bij ons en bij zichzelf willen leggen, omdat als je zelf verantwoordelijk bent, je zelf iets kan gaan veranderen!
  En het is makkelijker de schuld bij jezelf, maar dan ook bij al je mede-rasgenoten te steken, om zogezegd uit de machteloosheid te raken, omdat een ander niet veranderen wil en kan, maar we onszelf , ons eigen ras, cultuur en volk, kraken moeten, onszelf zéér doen moeten,tot int onmogelijke om aan dat probleem waar we geen greep op hebben (zogezegd) wel iets veranderen,en wél greep krijgen
  Omdat er anders géén oplossing is die VREDEVOL en liefdevol overkomt!
  Doch, het wil niet zeggen omdat de liefde zichzelf niet zoekt ( woord uit de bijbel), dat je daarom de leugen en het zelfbedrog tot meester en afgod moet nemen! Liefde en vrede, is niet je zelf beliegen en andere medemensen de zelfvernietiging mee in sleuren! Wat Bjorn Soenens doet is oneerlijk, onrechtvaardig , onvredevol en haatopwekkend!
  Dit is een enorm gevaarlijk soort zelfbedrog dat onze medemensen en hun leven, ons leven kapot maakt!
  Dit soort leugengedachten, wil ik hiermee doorprikken en openlijk aan de kaak stellen.
  Want als er één ding is dat ik geleerd heb, dan is het dat je, als je jezelf kent je een halve wereld kent. En eerlijkheid begint met het durven eerlijk zien en kennen van jezelf en je eigen gedachten én motivaties! En daarin kennen mensen zoals Bjorn Soenens zichzelf niet en liegen ze zichzelf voor!
  Tijd om hun wakker te schudden uit hun gemakzuchtig vredelief ogend zelfbedrog waar wij allemaal slachtoffer van zijn en zullen zijn binnenkort op een verschrikkelijke wijze!
  Dit is een eerlijke vaststelling ! Maar we moeten deze brabbel van links-sociaal-katholiek-liberaal-groene mensen of hoe je ze ook noemt , bewust maken van hun zelfbedrog, publiekelijk, via media en politiek. Zonder harde slogantaal, want dat werkt niet!
  Wij zijn slachtoffers van hun waan ideeën en op dat feit moeten we de focus leggen!
  Ik zeg je dat ze dan ontwapend zijn!
  Men kan ons dan niet beantwoorden met argumenten dat we racistisch of haatdragend zijn , omdat we op dat moment hun EIGEN TERMINOLOGIE als wapen gebruiken en terugkaatsen!
  Een goed idee voor politici die een andere plaat willen opleggen die duidelijker speelt en doordringt!!

 3. Goed gezien !, wat de VRT betreft heb ik ,in de wandel , die zender altijd ervaren als ” de pravda” van ons systeem.

Trending

%d bloggers liken dit: