broers bostonVolgens de berichten die ons bereiken uit de Verenigde Staten, zouden de daders van de Boston-aanslagen sinds enige tijd in Cambridge wonen en afkomstig zijn uit Tsjetsjenië. De broers van 19 en 26 jaar zijn dus voor 99% zekerheid moslims. Euforisch gaan we daar uiteraard niet over doen, maar de media hebben dus wel hun misleidingspogingen verloren.

Zoals u zelf heeft kunnen vaststellen werd ons wijsgemaakt dat de daders vermoedelijk te zoeken waren in Christelijk-fundamentalistische of extreemrechtse hoek. “Want sinds de aanslagen van 9/11 werden ‘slechts’ 33 mensen gedood door moslims en meer dan 200 door extreemrechts,” zo mochten we zelfs vernemen van een Amerikaanse correspondent die werkt voor Al Jazeera.

Nu blijkt dat de daders Tsjetsjenen zijn zal eerst gezocht worden naar de banden met de nog overblijvende Orthodoxe Christenen aldaar. Echter, sinds de achtste eeuw kreeg een andere religie de bovenhand: de islam. Om een lang verhaal kort te maken: de kans dat de daders bekeerlingen van het wahabisme zijn is niet onbestaande. Deze radicale versie van de islam wordt wereldwijd gesponsord door verschillende oliestaten zoals Saoedi-Arabië (vanwaar het afkomstig is), Qatar, Koeweit en Jordanië.

En wat is er typisch aan landen die in de woestijn liggen en olie in de grond hebben steken? Uiteraard het feit dat ze dikke vriendjes zijn met de Verenigde Staten omwille van de vele oliedollars. Met andere woorden, deze aanslag toont weerom aan dat je (zakelijke) broek afsteken voor Arabische landen niet noodzakelijk wil zeggen dat de inwoners van die landen (of de inwoners in het buitenland die gesponsord worden door die landen) je goedgezind zijn.

Kort gezegd: de Verenigde Staten werden op eigen grondgebied aangevallen door diegene die ze via omwegen zelf centen hebben toegestopt. Waar en wanneer hebben we dat nog gezien?

UPDATE: Het youtube-kanaal van de oudste – en tevens doodgeschoten – broer laat niets aan de verbeelding over: http://www.youtube.com/user/muazseyfullah. Het eerste filmpje dat je ziet heeft als titel: Allah is the One الله.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Boston-daders Tsjetsjeense moslims? UPDATE: youtube-kanaal oudste broer liegt er niet om”

 1. Ze zijn bang van de moslims ze zijn baas met de olie het is een sluipend gift ;

 2. Een Lustig Kapoentje

  Herinner u de gijzeling in school te Beslan (Rusland) in 2004 met bijna 350 slachtoffers waaronder veel schooiertjes, kapoentjes die nooit meer zullen spelen , die gijzelnemers waren toch ook WEERAL fundamentalisten uit Tsjetsjenië hé. “Ja maar dat is puur toeval” zullen politiek-correct gehersenspoelden weeral raaskallen

  1. Een Lustig Kapoentje

   “schooiertjes” ????? “waaronder veel SCHOLIERTJES” ,

 3. Hoe is ‘t toch in vredesnaam mogelijk!

  Jullie doen zèlf aan misleiding; “…radicale versie van de islam…”

  Islam IS radicaal an sich!

  1. Wie eraan twijfel leze de Qoran, HET STAAT ER GEDRUKT !

 4. Groeten vanuit Grozny, Tsjechnià

  Poetin wist wel waarom hij Tsjetjenie plat bombardeerde enkele jaren terug. Herinner u ook de terreuraanslagen in Moskou ; op het theater, bommen in de metro en op de luchthaven ! Herinner u de amokmakerij met Tsjetsjeense “vluchtelingskens” (sic) in Oostende ettelijke maanden geleden. PoCo’s zullen de gebruikelijk afgesleten clichés weer bovenhalen om alles WEERAL onder de PoCo-mat te vegen met de bezem uiteraard in de LINKSE hand ; “ja maar ze zijn toch niet allemaal zo” en “ge moogt toch niet veralgemenen” of “ja maar die hun kindjes moeten toch ook eten” Allez, ge kent die slogans uit de PoCo-excuses grabbelmand intussen ook wel evengoed als ik zeker !

Trending

%d